- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
Canım madem senden ayrılamam diyor, ozaman birşeyler yapması gerektiğini belirt.keşke bilsem sorun ne. Belki de sorun biziz yanlış kişileriz birbirimiz için.eğer böyleyse yapılacak şey açık ama ayrılamam senden seni seviyorum ömrümün sonuna kadar böyle diyor.seviyor mu acaba
Canım haklı olabilirsin belki ama can yakmadan yorum yapsan.doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış...ama genede doğruyu söylerim..bacım senin evliliğin çürük..kocan cahil..sizin doğumgününden daha önemli problemleriniz arönce onları halledin...bunu demek istemiştim ama yazdıklarına bakılırsa tencere kapak misali olmuşsunuz...eşine hakverdimsenin psikolojini bozmuşlar kuzum doktora git..ne diyebilirizki başka...yaşadıkların hiçde kolay değil..inanki ben olsam çoktan çıldırmıştım.allah yardımcın olsun...
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış...ama genede doğruyu söylerim..bacım senin evliliğin çürük..kocan cahil..sizin doğumgününden daha önemli problemleriniz arönce onları halledin...bunu demek istemiştim ama yazdıklarına bakılırsa tencere kapak misali olmuşsunuz...eşine hakverdimsenin psikolojini bozmuşlar kuzum doktora git..ne diyebilirizki başka...yaşadıkların hiçde kolay değil..inanki ben olsam çoktan çıldırmıştım.allah yardımcın olsun...
dün akşam beni iş yerimden almaya geldi hiç konuşmadan eve kadar gittik. evde de konuşmadık yemek hazırladım baktım koltukta uyuyacak. yemek yemeyecek misin dedim yerim dedi.sofrayı kurdum.baktım bir iki dakika sonra yanıam geldi özür diledi seni çok seviyorum dedi. pek tepki, vermedim ikinci kez tekrar yanıma geldi ve yine özür diledi ben de durumu anlattım neden yaptığını ve ne yapması gerektiğini söyledim hak verdi doğum günü mü kutladı nihayet ve şimdilik olay kapandı.bir sorun yok çok çükür
aa seni hatırladım kocanla teyzen arasında ilişki olduğundan şüpheleniyordun
sanırım o sorunu çözdünüz.
valla eletraya, galiba kadınlar doğum günlerine çok fazla beklenti yüklüyo, erkeklerde bu beklentiği bildiklerinden sabahtan gerilmeye başlıyo, gerçi sadece güleryüz demişsin ama o beklenti bile onu germiş anlaşılan:hulya:
ne diyeyimki senin psikolojin çökmüş...yaşadıkların çok ağır..oyüzden artık yorum yapamayacaım....allah senin yardımcın olsun...aile yok destek yok..bunları yanlış anlayabilirsin ama gerçekten içim sızladı..yazdıkların doğruysa..doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış evet böyle bir söz var ama bende doğrucuyumdur ve hiç de bunun ceremesini çekmedim. bence senin hatan ne biliyor musun çok ama çok acımasızsın belki ben zor bir durumdayım ama inan sen benden daha kötü durumdasın.çünkü içinde insaniyet olduğunu düşünmüyorum. evet belki tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş ama unutma tencerenin kapağı kapanmazsa yemeğin lezzeti olmaz demekki ben ne olursa olsun allahın izniyle düze çıkacağım ve mutlu olacağım ama senin adına üzgünüm. sen bence benden daha çok acınacak durumdasın sana üzülüyorum çünkü hislerini kaybetmişsin sen.bana aslında ben bunları söylemek istedim sen anlamadın deme. neyi söylediğin ve nasıl söylediğin apaçık ortada kimseyi kandırma. söylediğim sözler de canını acıtmış olacak ki tekrar yazma gereği duymuşsun ve hatta özelime de yazmışsın üzgünüm ama sen özelime kabul edebileceğim biri değilsin.
beni yalanla insanları aldatmakla suçlayan bir insanın karakteri de apaçık ortada insan neyse karşısındakini öyle görürmüş ir düşün istersen demekki sen bunlara eğilimlisin. böyle birine cevap yazmak bile bana yakışmaz ama içimde kalırdı sözylemezsem ve artık lütfen benim sorunlarımla ilgili yorum yapma girme bloğuma okuma yazdıklarmı. yazık başka sorunları olan insanlara da böyle şeyler yazıp kendini motive etmeye çalışıyorsan insanları daha da üzüyorsun unutma bunlar kul hakkıdır ve yüce rabbim bana neyle gelirsen gel kul hakkıyla gelme buyurmuştur.
allah yardımcın olsun
ne diyeyimki senin psikolojin çökmüş...yaşadıkların çok ağır..oyüzden artık yorum yapamayacaım....allah senin yardımcın olsun...aile yok destek yok..bunları yanlış anlayabilirsin ama gerçekten içim sızladı..yazdıkların doğruysa..
kızım sen bizimle alaymı ediyorsun ya.senin sorunların okadar çokki...şimdide kalkış doğum gününden bahsediyo...ya senin sorunların var..bi dokttora git lütfen...içim burkuluyor senin konularını okurken....hayatın kaymış...
ne diyeyimki senin psikolojin çökmüş...yaşadıkların çok ağır..oyüzden artık yorum yapamayacaım....allah senin yardımcın olsun...aile yok destek yok..bunları yanlış anlayabilirsin ama gerçekten içim sızladı..yazdıkların doğruysa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?