Eşiniz size en son ne aldı?

16 eylül doğum günümdü iş yerime 100 tane kırmızı gül yolladı :) akşamda ufak çaplı parti hazırlamış ve mükemmel bir saat almış bana çok hoşuma gitti :)

5 taş pırlanta yüzük aldı yıldönümümüzde....hiç beklemiyordum çok şaşırdım...yani hediye bekliyordum elbet ama pırlanta beklemiyordum.çok sevindim...canım benim birtanemm

benim kocacım da pek hediye almayı bilmiyor kaydirigubbakcemile3 canım aşkım bişiler almaya çalışıyor yinede. ama nelerden hoşlandığımı pek bilmiyor daha. parfüm almış en son bide kalp şeklinde tüylü tüylü bi takı kusuu :1rolleyes: canım aşkım benimmmmmmmmmmm düşünmesi yeter zatenŞeniz

aman kızlar nerden aklınıza geldi şimdi böyle bi konu hı.ben 8 yılı bitirip 9uncu yıla girdim evlliligimin 7 yılı bi harikaydı hediyelere bogulurdum öyle özel günlerdede degil aklına her estiginde hediyelerle gelirdi eşim eve ama ne olduysa oldu eskidik galiba son 2 yıldır evlilik yıldönümünü bile hatırlamayayan bi eşim var bam telime bastınız ayal ben çok üzgünüm bu konuda :1no2: yolunda gitmeyen bişeyler var bizdede çözemiyorum :enbuyukkk:

eŞİM EN SON 3 GÜN ÖNCE DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR ALDI( LAPTOP) MASA ÜSTÜNÜDE SATMIŞ:1hug:Şeniz :sm_cool: BİDE KABLOSUZ İNTERNET :roflol:

11 yılın ardından inanın hatırlamıyorum en son ne aldığını...kafama takıldı şimdi ne almıştı en son?

bizim kocalara ne oluyo yahu biri musluk alır biri hiç hatırlamaz.biz onlar için ne anlama geliyoruz acaba kızlar sinir oldum gene :enbuyukkk:

benim kocam böyle tuhaftır evde ihtiyaç olan şeyleri sana hediye aldım diye getirir. benide böyle kandırır kendincekaydirigubbakcemile3

saç düzleştirici aldı aşkım en son bu beraber aldık bayram hediyesiymiş evlilik yıldönümü hediyeside epilasyon aletiydi :)

Telefon aldı sülemesi ayıpsositososito sositososito :icecream:

saç düzleştirici aldı aşkım en son bu beraber aldık bayram hediyesiymiş evlilik yıldönümü hediyeside epilasyon aletiydi :)
Aynısı... Doğumgünü hediyesi, saç düzleştirici. Ama ben kaşındım; doğum günümden önce saç düzleştiricilerden almam lazım diye dolanıp durunca... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…