Eşiniz size en son ne aldı?

Selam Kızlar,

Hadi bakalım herkes eteğindeki taşları döksün. Sorumuz gayet basit eşiniz size en son ne aldııııyasakkelime

EN SON TEMMUZ 13DE EVLILIK YILDONUMUMUZDU VE BENIM PC CALISMA ODASINDAYDI SUREKLI KOLDUK DA SABIT KALIYORUM DIYE BANA HEDIYE NOTBOOK ALDI:sm_cool:
CANIM KOCACIGIM BENIM:asigim:
KKYLA DAHA FAZLA VAKIT GECIRMEM DAHA RAHAT KULLANMAM ICIN:sm_cool:
TEMMUZ 20 MINIK KIZIMIN ILK YAS GUNUYDU BANA HEDIYE TSHORT ALDI BIR HAFTA SONRADA:sm_cool:
YANI BENIM ONEMSEDIGIMI BILIR OZEL GUNLERI ODA ONEMSER:sm_cool:
YILBASI YAS GUNUM IKI KIZIMIN YAS GUNUNDE BANADA HEDIYE ALIR EVLILIK ANNELER GUNU DERKEN HER AY BANA CALISIYOR ASKIMŞenizŞenizŞenizŞeniz

benim kocam bana rugan çanta tek taş yüzük cep telefonu aldı vede kolye sözü verdi onu çook seviyorumŞenizŞenizŞenizŞeniz

benim eşimde özel günlerde elinden geldiğince bişeyler alır en son bana gül alıp gelmişti gecengünde güzel bir spor ayakkabı almış ama en çok hoşuma giden doğum yaptığımda taktığı çok hoş altın kolye ve evlilik yıldönümüzüde çok istiyorum diye kızımın adı "ELA" yazılı olan altın kolye..

mutfağımızın darlığından hep almayı ertelediğimiz bulaşık makinasını dün bana süpriz yapıp almış . ve birsürü küçük mutfak aleti almış netten gelince görücem bakalım sağolsun hiç bişi esirgemez pat diye alır kafasına takılanı ..

evlilik yıldönümümüzde bana gül almış :asigim: kapıdan uzattı yüzüme a.s. bende
burnuma soksaydın dedim kötükedihüso
demek öyle dedi..:jeyyar:. bi daha unutam bari ben hediyeyi...:roflol:

geçmişi unutuyorum doğum günü doğum dahil bir hediye almadı
ama alışveriş yaparız beraber aldığımız şeyler hediyeden sayılıyo mu
benim ki bana sormadan bir iğne almazki bana hediye alcak
napalım bizde beraber alırız herşeyi

Kol saati aldı dün. Çok hoşuma gitti çünkü pekçok yerinde adımın baş harfi var sanki
benim için üretilmiş.
a.s

en son mavı den pantalon aldı ceplerı bol olandan ve de cok yakısdı hamıle halıme .kocıskom bayıldı bana .canım benım

en son geçenlerde çakmak aldı bu ikinci çakmak hediyesi o kadar güzellerki kullanmaya kıyamıyorum. kereta zevkli:jeyyar:

eşim bana en son
reeboktan bir eşoftman ayakkabı 2tane şort
2gün öncede yarım ekmek köfte aldı
neyse bu kadarınada razı olalım

sevgilisi olanlar yazabiliyo mu bilmiyorum ama yazanları görünce yazmak istedim bende...benim de sevgilim geçen ay braun es1 saç düzleştirici,ismimin yazılı olduğu gümüş bir kolye(tanışmamızın 16.ayı için) pantolon-kapri-bir sürü de badi aldı...aramızda kilometreler olduğu için hepsi birden geliyo:asigim: beni sevindirmeyi çok sever sağolsun

En son bizim arka balkona sigara firlattikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…