ben bu sitede henüz yeniyim mesajınızı okudum ve cevaplamak istedim.eşim en son sevgililer gününde altın bilezik aldı.zaten eşim bana sık sık hediye alır.çünkü biz hediyeleşmeyi çok severiz.sevgimizi bu şekilde ifade ederiz.aradaki sevgiyi çok pekiştiriyor.
esimle dün kuruyemis almak icin giderken bir kitapcinin önünden geciyorduk vitrinde cok güzel bir tablo asiliydi eskitme tarzi osmanli devlet armasi bir tablo esime alalimmi dedim ve yeni evimiz icin hediye olarak aldi :asigim:
En son cok hos bir gumus yuzuk almisti.Ama cok pahaliydi fiyatini duyunca yazikkk demistim bir gumuse o kadar para verilirmi diye :roflol: gorgusuzluk iste sevin al hediyeni otur demi ne fiyatini arastiyon :roflol:
Benimki yine yaptı yapacağını az önce bir kargocu kapıyı çaldı. Çok şık bir hediye paketi geldi. Gerçi irsaliyesinde enteresan bir isim vardı. Neydi dur bakayım. Hee "Butterfly 13x18 Yeşil" eyvah dedim benimki yine sapıttı :) Ama Canım Kocişim bana çok ama çoookkk şeker bir çerçeve göndermiş.
gecen gün bu soruyu burda okuyunca düsündüm cünkü esim bana uzun zamandir hediye almamisti sonra ona sordum o da düsünüp cevap vermisti hatta buraya yazmistim ne aldigini.ertesi gün bana süpriz yapip cok istedigim bir saat markasindan bana saat begenmis almak istemis ben belki begenmem diye almaya cesaret edememis sonra gidip baktik cokta güzelmis zevkide güzeldir bu arada sonucta saat alindi ve beni cok mutlu etti.
benimkide geçen pastırma almıştı kkya yazdığımı söylemiştim dün gitmiş adam üzülmüş heralde ÇOK güzel bi çiçekle geldi bayıldım o bile yeterli benim için :teytey: