Eşiniz size en son ne aldı?

EŞİM DEĞİLDE EŞ ADAYIM YANİİ YAŞAM DESTEK ÜNİTEM ÖMRÜMMM OLAN AŞKIMMM DÜN GECE BENİ YEMEĞE GÖTÜRDÜ VE MÜKEMMEL Bİ ÇİÇEK YAPTIRMIŞTI NAZAR BONCUKLARIYLA SÜSLÜÜ ŞUAN MASAMDA DURUYOORRRR ÖMRÜM AŞKISININ BIDISI ÇOK SEVİYORUM SENİİİİİİ

Yemeğe götürdü ve çaldırdığım yüzüğün aynısını almış. Düşünmesi ve ve yüzüğüme üzüldüğümü bilmesi beni çok mutlu etti.Şeniz

Allah ayırmasın ikimizide hayırlı uzun ömür versin.

eşim bana en son cep telefonu ve not book aldı ama taksitlerini ben ödüyorum bu nasıl hediye anlamış da degilim yaniii bunların öncesi ise genellikle iş yerinden kazak triko getirir onlarada para vermez beleşşşş pek bi şey almaz doğum günümde ve sevgililer gününde hiç bi şey almadı alsada artık beni mutlu etmiyor ne yazıkkiiii çok kırdığı ve üzdüğü için bi degeri kalmıyor açıkça.

bi tane gul....
bos yere degil tabiki ....
kirilan bi kalp karsiliginda.....

Canım aşkım bana hafta sonu gezmemizde;
fondoten,rimel,parfüm,iki adet t-shirt,ayakkabı aldı ve sonra da balık yemeğe götürdü...a.s.
Sağolsun beni giydirmeyi,süslemeyi ve de yedirmeyi çok sever....

benidme eşim olacak kişi yani nişanlım beni haftsonu yemege götürdü bide bana bikini aldı ay yerim ben onu:asigim::asigim:

en son doğum hediyesi olarak tek taş aldı :) öyle fazla hediye almayı sevmez beğenmeyeceğimden çekinir genelde para vereyim al kelimesini kullanır:)))

Yaaa ne yapıyim şekerim. Adamın kırk yılda bir alacağı tuttu işte anlasana. Ben aynı yerde "Deniz Kabuğu Kase" diye birşey gördüm ve bayıldım ama almıyoooooo

arkadaşım sen ferforje saplı seramik ve deniz kabuğu kase falan derken sitenin adını isteyenlere gizli mesajla vermiş de bulundun sanırım CADIARZUa.s.a.s.:uhm:

en son doğum hediyesi olarak tek taş aldı :) öyle fazla hediye almayı sevmez beğenmeyeceğimden çekinir genelde para vereyim al kelimesini kullanır:)))

al benden de o kadar. çok fazla bilgi sahibi de değildir zaten. yaa ben sana para versem sen istediğini alsan olmaz mı der. önceleri kırılıyordum ama şimdi hoşuma gidiyor. düşünmesi bile yeter. ben de en son doğumgünümde tek taş yüzük aldım aşkımdan. canım benim.:asigim:

Bugun herifcimm isten cikmis birde benim icin hediye aramis sonunda telefon almaya karar vermis.Barisma hediyemiz oldu :))

en son çok beğendiğim bir cep telefonu vardı onu aldı...bu arada kendisi nefret eder cep telefonundan onun içinde kullanmaz.....

Başka bir topicde de yazmıştım nişanlım bana en son hatta 2-3 gün önce prlanta bir bilezik hediye etti..Öyle mutlu oldum ki heryere yazmak istiyorum böyle.....:dance::teytey:

sevgililer gününde çok güzel bi buket gönderdi bana.ama o kadar gönül kırıklığım vardı ki göndermese de ha bi eksik ha bi fazla ne olurdu sanki.kırgınlığım bu özel günlerdeki hediyeller mevzuunda arkadaşlar.yanlış anlaşılmasın

Benim kocişte kırmızı deri bir ceket aldı bana o kadarŞeniz güzel ki bir bakan bir daha dönüp bakıyo korkuyom nazar değecek diye valla yerimseniben

Şenizeşim dün bana saç düzleştirici almış.çok istiyordum .sevindimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…