- 2 Nisan 2015
- 169
- 195
- 33
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SebebSebeplerini konustunuz mu peki aranizda? Baska problemler yasadiniz mi yada ailevi maddi?
14 ay önce evlendik.5 yıl çıktık. 9 ay nişanlı kaldık. O zaman normaldiyenimi evlisiniz
evlenmeden önce cinsel ilişkiniz var mıydı?alay edilmesinden veya bu derece özel bişeyi paylaştığım için tepki almaktan korkuyorum o yüzden yanlış bişi yazmak istemiyorum. Karı Koca iliskimiz yok.yani hiç yok.
Ben 38 o 41 yaşında.Yasiniz kac esinizin yasi kac boyle bi konu okumusdum 35_ yas usdu erkeklerde boyle oluyormus ....
Yasiniz kucukse ... Sikilmis olabilir bi gecelik giyin mumlar la odanizi susleyin guzelbi muzik .. Guzelbi sofra hazirlayin ... Sonrasi size kalmis kontrolu elinize alin ... Bunkari denedinnizmii??
Bu konuda isyanımı çok dile getirdim.ilk cevabı hamilesin ondan dedi. Doğum yaptım bebeğim 8 aylık.şimdide istemiyorum diyor.Giyim kuşam bakım yada fiziksel anlamda Bi soğuma da olabilir . Cinsel problem de olabilir, Allah korusun aldatma da olabilir ,her şey olabilir yani. Yetti artık diyip karşısına çok güçlü bir şekilde dikilmelisin.
Vardı.evlenmeden önce cinsel ilişkiniz var mıydı?
Sen peki esine yaklasiyor musun yaklastiginda istemiyorum mu diyor ya da o yaklasmayinca sende geri mi duruyorsun
Sana sunuda soyleyim dalga gecilecek bir konu degil ve bazen sert cikislar yapiyoruz ama bizi enayi yerine koyanlara dalga gecenlere yapiyoruz.
Bebeginiz 8 ayliksa ve 14 aylik evliyseniz, evlendiginde zaten hamileymissiniz. Evlenmeden once hersey normal olduguna gore, gercekten hamileliginizden dolayi istememistir.sonrasinda da soguma olmustur cinsel anlamda. Acaba genel bir cinsel soguma mi Yoksa size karsi mi. Hic disarda cinsel ihtiyacini karsilamadiysa genel sogumadir. Terapi sart olmus size. Umarim.duzelir.