Evet hergün saat aynı.alkol oranı değişiyor.hergün böyle mi bu yani alkol alıyo mu hergün
( eşin ben yazdırdım demiş ama hiç inanmadım buna)
Bir tek burayı yanlış anlamıssın.
KoçBurcunuz ne canım
Evlendik karısı oldum ve çekiciliğimi kaybettim.sevgilisi olarak kalsaydı cekiciydim. Doğru evlilik aşkı öldürüyor Muş.çok geç...
Kuşku düsürmek istemem ama cinsel olarak cekici bulmuyor olabilir yada kendisi bu konuda iyi değil o olaydan sogumus olabilir
şuan gidip yakınlaşsan ne tepki verir??Evet hergün saat aynı.alkol oranı değişiyor.
Canım yardımcı olmaya çalışıyoruz ama zorla laf alıyoruz yani ağzından farkındasın dimi?
Yanlış anlamadıysam bir arkadaşın sorduğuna da sebep? Diye soruyla cevap vermişsin. ..
Neyse anlattıkların üstüne yorum yapayım.
Psikolojik olarak bakarsak iki zorlu süreç var 1.si diğer arkadaşların da belirttiği gibi eşinizin 35 yaş üstü olması, bu dönemde erkeklerde cinsel problemler yaşanabilir tedavi olunur geçer 2.si ise senin doğum yapmış olman. Bazı ilişkilerde erkekler karşısındaki partneri hamilelik ve doğum sonrası sürecinde partnerden çok bebeklerinin annesi olarak gördükleri için o kişiye cinsel ilgiyi kaybeder. Destek alabileceğiniz gibi dış görünüm ve çekicilik kullanarakta eşinizi baştan çıkarmayı denemenizde fayda var. Farklı şeyler deneyin işte kadınlığınızı gösterin. Bir de daha önceki birlikteliklerinizde eşinizin performansını küçümseme gibi bir durum olduysa sizden veya cinsellikten soğumuş olabilir.
Bunlar dışında eşinizin cinsel yönelimi ya da aldatılma söz konusu olabilir. Ancak ben bu kötü ihtimaller üzerine yorum yapmasam daha iyi.
Merhaba, yorumları okuyamayacağım. Bu konuya değinilmeme ihtimaline karşı yazıyorum.Eğer hiç doktora gitmediyseniz doktora gidin. Eşiniz bir ürolog ve psikoloğa görünsün. Ama ikisinede gitsin. Sizde bir diş hekimine gidin . Dahiliyeye falan gidin. Eşinizin bir sağlık problemi olabilir. Yada sizde olan birşey onu rahatsız ediyor olabilir. Bir an önce harekete geçin. Biter inşallah problemleriniz.
Biraz bile bile lades demişsin sanki bacımikinci evliliğimiz bizim.onceki karısına boşanma sebeplerinin icinde kocalık görevini yerini getirmiyor diye yazdirmis. Her akşam onda uyuyor demiş. Bunları eşim anlattı. Böyle bi suçlamalarına bulundu ama yalan demişti. Yıllar önce konustugumuzda. Kadın onu aldatmıs. .Aldatilan bir adam neden ikinci evliliginde de karısını ilgisiz bırakırki.
İsteksiz liği yoktu. hersey yolundaydı. Onunla böyle bir sorun yaşamak aklımın ucundan gecmezdi.
Evlendik karısı oldum ve çekiciliğimi kaybettim.sevgilisi olarak kalsaydı cekiciydim. Doğru evlilik aşkı öldürüyor Muş.
Yoktur. Çözüm aradım. belki diye. Ama sizden önce eşiniz gitmeli gerekli doktorlara.Dış hekimine neden? Dahiliye neden? Anlamadım. Ağız kokusumu olabilir diye düşündünüz?
owwww uzun bi süre14 ay oldu.ilk üç aydan sonra tamamiyle bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?