Eşiniz size kardeş gibi olsa ne düşünür ne yapardınız?

O kadar kapalı kutusunuz ki yorum yapan yardımcı olmak isteyen arkadaşlar resmen zorla laf alıyor ağzınızdan. Bir derdiniz var ise açık bir şekilde yazarsanız daha iyi yardımcı olunabilir diye düşünüyorum.

bi tanıdığım vardı..6 senedir sevgililerdi evlendiler. sadece ilk bi kaç gece ilişkileri olmuş kız hamile kalmış sonra adam bidaha hiç yanaşmamış. 1 bucuk 2 senedir evliydiler hiç bişey yaşamıyorlarmış. kızda tedavi olmasını istiyodu adam onada yanaşmıyodu..sonra evlilikleri çok kötüye gitti tabi.Yani çocuğu yaptı bıraktı...Nie evlendi kızın da hayatını mahvetti...sizin durumda aynı

işte millet desin ki oğlumun soyu devam ediyo kısır deil görsünler diye mi evleniyolar anlamıyorum ki

Benim eşim haftaiçi iş çıkışı spora gidiyor, 10:30da geliyor 3 ay bu şekilde olacak. Yani sonuç nedir
Süpheli bir sahis!! Cooook pis süphelendim simdi Saka bir yana, siz bana bakmayin, yeni bosandim, her erkege süpheli yaklasiyorum, ne olacak benim halim bilmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Süpheli bir sahis!! Cooook pis süphelendim simdi Saka bir yana, siz bana bakmayin, yeni bosandim, her erkege süpheli yanasiyorum, ne olacak benim halim bilmem.
burda okuduklarımdan sonra ben de de aynı durum var

Paylaştığınız için teşekkürler. İnsallah düzelir. Tavsiyede bulunmak isterdim ama kelin ilacı olsa kendi başına sürer. sizinki yine şefkat gosterirmis. Benimki buzdolabı.bebeğimizi seviyor bende hemen sokulup benide , benide seeevv derim. Bebeğimize benim bitanem der ben hemen ya ben ya ben derim. Öyle davranırsam şefkat görüyorum. Yoksa yok. İltifat da yok. Soylemesi ayip ama Giyinip dışarı çıktım mı bir bakan dönüp bi daha bakar. Etrafımda çok begenilen biriyim. Ama eşim den bunu duymayinca hiç anlami yok.

Yengeç kadını ile erkeği farklı oluyor. Bir tek sevgilerini içlerinde yaşadıkları dışa vurmadıkları aynı.
Aaa bilmiyordum.benim bi erkek arkadaşım vardı her şeyimiz aynıydı.olaylara Verdiğimiz tepkiler dahil.heralde Yetişme ortamımız benzermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…