Sorun yok bence üç
Sorun yok üzülmeyin üç ay çabuk geçer.
bi tanıdığım vardı..6 senedir sevgililerdi evlendiler. sadece ilk bi kaç gece ilişkileri olmuş kız hamile kalmış sonra adam bidaha hiç yanaşmamış. 1 bucuk 2 senedir evliydiler hiç bişey yaşamıyorlarmış. kızda tedavi olmasını istiyodu adam onada yanaşmıyodu..sonra evlilikleri çok kötüye gitti tabi.Yani çocuğu yaptı bıraktı...Nie evlendi kızın da hayatını mahvetti...sizin durumda aynı
Süpheli bir sahis!! Cooook pis süphelendim simdiBenim eşim haftaiçi iş çıkışı spora gidiyor, 10:30da geliyor 3 ay bu şekilde olacak. Yani sonuç nedir
burda okuduklarımdan sonra ben de de aynı durum varSüpheli bir sahis!! Cooook pis süphelendim simdiSaka bir yana, siz bana bakmayin, yeni bosandim, her erkege süpheli yanasiyorum, ne olacak benim halim bilmem.
Allah sonumuzu hayir etsin, dedektiflik mi yapariz artik, yoksa pes edip timarhaneyemi yerlesiriz bilemiyorum, hayirlisi heheheburda okuduklarımdan sonra ben de de aynı durum var
aynenAllah sonumuzu hayir etsin, dedektiflik mi yapariz artik, yoksa pes edip timarhaneyemi yerlesiriz bilemiyorum, hayirlisi hehehe
Onun ne
YengeçOnun ne
Aaaa çok teşekkürler sevindim alıp okuyacağım ☺size bi kitap tavsiyesnde bulunmak istiyorum yasak mı bilmiyorum ama cem keçe-en iyi terapistim ben.
Hıı yengeçse,ben de yengecim ama suan yorum yapamadımYengeç
Aynı sorun bende de var yalnız farklı olarak biz evlenmeden önce birlikte olmadık.
O seni seviyorum ama evlilik çok zor geliyor diyordu. Biraz benim zorlamamla nihayet evlendik.
Evlendigimiz ilk günden beri cinsellik problem oldu.
En mutlu Günlerimiz benim adet oldugum hafta ve bir de kadin hastalıklari nedeni ile bir operasyon gecirdim 2 ay cinsel perhiz verildi işte o zaman en mutlu zamanlarimizdi.
ben basta kendimi vajinusmus zannediyordum ama su anda anlıyorum ki sorun bende değil. Esim beni hic uyarmiyor... Cinsel anlamda bir istek görmedimşimdiye dek... arzu ile optugunu oksadigini uyarici bir cümle söylediğini hiç ama hiç oyle seyler görmedim. Hep ben başlattım uğraştım sonrasinda birlesme oldu tabii herseferinde benim canim yandi ama sesimi çıkarmadım.
Bizde olay söyle gerceklesiyor. Ben uğraşıyorum cabaliyorum sonuç yok
bi sonuc olursa da direk giriyor 2 dakika sonra git gel bitti. Hic bir tatmin olmuyor benim acimdan . hevesle aldigim gecelikler aksesuarlar dolabimda bekliyor bir kez bile kullanamadim.
Bir keresinde giyindim suslendim yanina gittimhiç havamda degilim dedi.
Bir gün cok seksi bir Çamaşır almıştım giyindim yanina gittim. Bu ne simdi git üstüne bişey giyin usuteceksin dedi
bir keresinde konuşayım dedim benim libidom düşük dedi.
bir keresinde de yatakta cok ugrastim off uykumu kaciriyorsun dedi.
Ben de vazgectim... ayda bir kere yapıyoruz. Kayıt altinda tutuyorum oradan biliyorum.. basta bosanmayi dusunuyordum bu sebebten oturu o yuzden bitlikte oldugumuz gunleri yaziyordum. Çünkü biz evlendigimizden beri yani 1.5 yildir 20 kez bile yapmadik ilk hafta dahil. Evet ayda bir kere yapiyoruz o da sirf kocalik gorevini yapmiyorsun dememem icin. asiri tedbirlidir kendisi. ayda bir sex yaparak yine de hamile kaldim ;mucize ... simdi hamile oldugum icin birlikte olmuyoruz. Ben yine gecenlerde hamlede bulundum yine olmadi.. bi daha da omrumun sonuna kadar hamle yapmicam
benim kaderim ne yapayim. Basta bosanmayi dusundum ama sonra durumu kabullenmeye karar verdim...esim iyi bir insan sefkatle alnimdan oper elimi oksar oper sarilir sevgi sozcukleri kullanir. Sehvet degil ama merhamet gösterir. biz iyi ev arkadasiyiz.
arkadasim sen sorunun cozumunu bulursun ins. Firsattan istifade ben de derdimi anlatmak istedim.
size bi kitap tavsiyesnde bulunmak istiyorum yasak mı bilmiyorum ama cem keçe-en iyi terapistim ben.
Yengeç kadını ile erkeği farklı oluyor. Bir tek sevgilerini içlerinde yaşadıkları dışa vurmadıkları aynı.Hıı yengeçse,ben de yengecim ama suan yorum yapamadım
Aaa bilmiyordum.benim bi erkek arkadaşım vardı her şeyimiz aynıydı.olaylara Verdiğimiz tepkiler dahil.heralde Yetişme ortamımız benzermişYengeç kadını ile erkeği farklı oluyor. Bir tek sevgilerini içlerinde yaşadıkları dışa vurmadıkları aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?