Yükselen burcunda önemli tabi.Aaa bilmiyordum.benim bi erkek arkadaşım vardı her şeyimiz aynıydı.olaylara Verdiğimiz tepkiler dahil.heralde Yetişme ortamımız benzermiş
Iki sey var sanirim esinizin ciddi cinsel problemleri var ve sirf bunun tersini gostermek icin bebek yapmis. Ikincisi escinsel.
Sanirim bir doktora gitme zamani gelmis. Isin garip tarafi doktora gitmek istememesi ve problemi oldugunu dusunmemesi. Cunku bu kadar uzun sure birliktelik yasamayan birisi ortada bir sorun oldugunu dusunur. Oysa esiniz bunu sorun olarak gormuyor. Diger secenegi dusunmek istemiyorum aslinda...
Kendinde sorun olmadığını düşünüyor değil. Çok Afedersin "kalkmıyor napayım bosancakmıyız yani" diyor. Evlilikte cinselliğin önemli olmadığını düşünüyor. Bu yüzden evliligimizde sorun yok diyor. Sizin düşünmek istemediginiz diger secenek ne ihanet mi. Yani aldatıyormudur.?
Yok escinselligi kastetmistim aslinda. Aldatma durumlarinda da uzak davraniyorlar gerci. Ama siz pek aldattigini dusunmuyorsunuz sanirim.Kendinde sorun olmadığını düşünüyor değil. Çok Afedersin "kalkmıyor napayım bosancakmıyız yani" diyor. Evlilikte cinselliğin önemli olmadığını düşünüyor. Bu yüzden evliligimizde sorun yok diyor. Sizin düşünmek istemediginiz diger secenek ne ihanet mi. Yani aldatıyormudur.?
Y
Yok escinselligi kastetmistim aslinda. Aldatma durumlarinda da uzak davraniyorlar gerci. Ama siz pek aldattigini dusunmuyorsunuz sanirim.
Tek bildigim bunun cozumu onda. Cozum aramak icin caba gostermeli. Oysa o bunu kabullenip hic birsey yapmadan yasamaya devam ediyor anladigim kadariyla. Tuhaflik burda. Doktora gidebilir bu ayip degil ki.
14 ay oldu.ilk üç aydan sonra tamamiyle bitti.
evlilik aşkı fln öldürmüyor.yada şöyle ki aşk bitiyor sevgi kalıyor . ben 8 yıllık evliyim tabiiki öpüş kokus cicim ayları coktan bitti ama sizdeki sorun hiç olmadı.acıl bir doktora gitmelisiniz.Evlendik karısı oldum ve çekiciliğimi kaybettim.sevgilisi olarak kalsaydı cekiciydim. Doğru evlilik aşkı öldürüyor Muş.
TeşekkürAllah yardimcin olsun.
Aldattığını sanmıyorum. Çünkü erkekleri doyumsuz buluyorum, aldatıyor olsa bile seni de ister nasıl olsa onunsun. Yani hiç yapmaması onun problemi olduğunu gösterir ki sen iktidarsız olduğunu onun söylemiyle belirtmişsin.
Tabiki cinselliği önemser ama yapamadığı için gururuna yediremeyip aman canım ne gerek var böyle de mutluyuz ayağına yatar. İçten içe kendini yiyodur tabi.
Eşini tedaviye ikna etmelisin.
İnşallah olmasın. Benden çok erkek arkadaşlarıyla beraber.uykuda geçirdiği zaman hariç yanımda geçirdiği vakit sadece 1 en fazla iki saat.yemekten sonra tv karşısında dedeler gibi oturur vaziyette uyuyakaliyor.Adam gay falan olmasın sakın?
Ben herşeden şüpheleniyorum. Her şey olabilir ama hangisi? Onu bi bilsem .evet hiç bir yapmıyor.
İnşallah olmasın. Benden çok erkek arkadaşlarıyla beraber.uykuda geçirdiği zaman hariç yanımda geçirdiği vakit sadece 1 en fazla iki saat.yemekten sonra tv karşısında dedeler gibi oturur vaziyette uyuyakaliyor.
Benzer şeyleri ben de yaşadım istememek uzaklaşmak ama ben sebebini biliyorum tartışma bedeli bizimkisi....siz de belli bi neden olmaması garip...ama şunu biliyorum ki nasıl basladiysa öyle gidiyo maalesefzamana Bırak dicem de ben de işe yaramadı...
Allah yardım etsin cnm yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?