- Konu Sahibi greengirll
-
Aynen öyle
Malesef aşamadığım bir durumdur bu benim. Burçla mı alakalı bilemem ama işleyiş böyle bence.
Şöyle düşün; senin kaprisli olduğun bi gün ve eşine durduk yere parladın küstünüz sen haksızsın bağırman gerekmezdi ama bağırdın. Normal olanı senin "canım afedersin bağırmamalıydım" demen. Ama 10 dk sonra eşin gelip hayatım balım gülüm hadi barışalım dese sende içinden "hıı ben haksızdım ama o barışmaya çalıştı e iyi özür dilememe gerek kalmadı" dersin. Bunun alışkanlığa dönüştüğünü düşün. Nlur bu sefer "nasılsa o gelip barışıyor" diyip abartır da abartırsın. Hep barışmaya çalışan eşin o gün "kusura bakma ama haksızsın. Sana kaç kere dedim öyle yapma diye. Tavır alıyorsan da sen bilirsin" dese uzak dursa "aa çabalamıyor" diye panikler bu sefer sen adım atarsın:) işte eşinin de yaşadığı bu. Şaşırt onu tepkini koyarak.
Ne oldu diye sorma işte.Bu söylediğiniz genel insan psikilojisi zaten, haklısınız. Benim dediğim eşimin inadı, kendini kapaması...Giderek uzaklaşıp soğuk davranması ama bana hiç bir şey söylememesi, bu seferki açık bir olaydı ama atıyorum benim bir davranışıma kızıp benden uzaklaşması benim de ona ne oldu niye soğuksun demem ve bir şey yok deyip geçiştirmesi ve sonunda kendince sabrının taşıp patlaması.
Aslan burcuysa İllallah.. benim eşim de kvalide de Aslan burcu onlar hep haklı, hep sen pohpohlayacaksın.. ben kendi haline bırakıyorum nasılsa eninde sonunda gelecek.
Ben de küs kalamazdım ama kalıyorum artık bakıyorum kendi geliyor.adamı tahrik etme de bir numaralar. Bir de evet çok düzensizler ben de dokunmuyorum artık ama sen de boşver çok önemli ise koy cüzdanına.
Ne oldu diye sorma işte.
O sana uzak mı sende ona uzak davran.
Mızmızlanır eğer nldu neyin var dersen.
Öğrensin derdini güzelce açıklamayı.
Tuttuğu notlar bu kadar önemliyse çalışma odası sınırlarında çalışsın, oradaki dağınıklığınıda bir zahmet kendisi toplayıversin.
Hiç sevmem böyle dağ dağa küsmüş dağın haberi yokmuş misali davranan insanları. Kaç yaşında insan neye kızdığıysa söylesin çözüm bulun.
Ayrıca atılan kağıt parçasında evrenin sırrı mı yazıyormuş, eğer bu kadar önemliyse saklanacak şeyleri ayrı bir yere koysun sizede söylesin, çöp ev mi orası sonuçta, bir düzen olmalı. Bence sizin yaptığınızda bir anormallik yok, normal davranın hatalıymış gibi davranmak üste çıkmasına sebep olur.
Ooo sadece kağıt kürek değil başka şeyler de var.
İstifçi mi yoksa?
Ben eşimin hiçbirşeyini sormadan atmam o da benimkileri atmaz. Ama onun için çok önemliydi madem bi dosyaya masaya falan koysaymışKızlar merhaba eşim Aslan burcu ve bana göre çok değişik huyları var mesela bir şeye kızar bana asla söylemezdi sebebini içine kapanır soğuk davranır konuşmaz, yavaş yavaş bu huyunu aşmasını kızdığında sebebini söylemesini yoksa müneccim olmadığımdan anlamayabileceğimi vs epey meşakkatli olsa da anlattım...
Haftasonu evde temizlik vardı, ben de bir yandan bahar temizliği yaptım yazlık kışlık değişimi ev toparlama vs, eşimin bir huyu var, evde çalışır işiyle alakalı bildiğiniz kağıtlı kalemli defterli ama hiçbirini atmaz düzenlemez biriktirir. En son torba torba evden kağıt attığımı bilirim. Bu sefer de gene epey birikmişti, işine yaramayan eski bir kaç kağıt attım o kadar. Neyse dün ben uyurken eşim bir kaç notunu aramış bulamamış, onlar çok önemliydi sen attın diyor...Önemli el yazısı olan bir şeyi atmadım diye hatırlıyorum ama insanlık hali yani torba torba kutu kağıt attım belki de karıştı arasına...Ben düzen seven bir insanım ve eşimi bir çalışma odası tahsis ettiğim halde hala salon ve çalışma odasını çöp eve çeviriyor...
Neyse dünden beri soğuk bana, sabah sordum noldu buldun mu diye hayır sen onları attın bilmeden ama benim için çok önemliydi vs vs soğuk soğuk...İçimden la havle çekiyorum çünkü işiyle alakalı notlar alacak çok da bir şey yok aslında kendisi ekstre çalışıyor üretiyor bir şeyler yapma peşinde habire işkolik yani. Böyle bir görev tanımı yok yani öyle söyleyeyim...
Siz olsanız nasıl davranırsınız ? Git sarıl öp vs demeyin çünkü hiç etkilenmez nato mermer, şımarıksın der.
Sizde onun gibi davranin gelir.onceden esim bana soguk davrandiginda pervane olurdum.sonradan bende onun gibi davrandim asla taviz vermedim kendi gelmeye basladi.bana da sen bu isi cozdun artik baska bir yontem bulmam gerek diyor:)
Ben eşimin hiçbirşeyini sormadan atmam o da benimkileri atmaz. Ama onun için çok önemliydi madem bi dosyaya masaya falan koysaymış
Öle br eş bende de var bi küçük odam var of silmez toplamak çerçöp. Bazı eşyaların kutularını bile saklar saçma sapanKızlar merhaba eşim Aslan burcu ve bana göre çok değişik huyları var mesela bir şeye kızar bana asla söylemezdi sebebini içine kapanır soğuk davranır konuşmaz, yavaş yavaş bu huyunu aşmasını kızdığında sebebini söylemesini yoksa müneccim olmadığımdan anlamayabileceğimi vs epey meşakkatli olsa da anlattım...
Haftasonu evde temizlik vardı, ben de bir yandan bahar temizliği yaptım yazlık kışlık değişimi ev toparlama vs, eşimin bir huyu var, evde çalışır işiyle alakalı bildiğiniz kağıtlı kalemli defterli ama hiçbirini atmaz düzenlemez biriktirir. En son torba torba evden kağıt attığımı bilirim. Bu sefer de gene epey birikmişti, işine yaramayan eski bir kaç kağıt attım o kadar. Neyse dün ben uyurken eşim bir kaç notunu aramış bulamamış, onlar çok önemliydi sen attın diyor...Önemli el yazısı olan bir şeyi atmadım diye hatırlıyorum ama insanlık hali yani torba torba kutu kağıt attım belki de karıştı arasına...Ben düzen seven bir insanım ve eşimi bir çalışma odası tahsis ettiğim halde hala salon ve çalışma odasını çöp eve çeviriyor...
Neyse dünden beri soğuk bana, sabah sordum noldu buldun mu diye hayır sen onları attın bilmeden ama benim için çok önemliydi vs vs soğuk soğuk...İçimden la havle çekiyorum çünkü işiyle alakalı notlar alacak çok da bir şey yok aslında kendisi ekstre çalışıyor üretiyor bir şeyler yapma peşinde habire işkolik yani. Böyle bir görev tanımı yok yani öyle söyleyeyim...
Siz olsanız nasıl davranırsınız ? Git sarıl öp vs demeyin çünkü hiç etkilenmez nato mermer, şımarıksın der.
Öle br eş bende de var bi küçük odam var of silmez toplamak çerçöp. Bazı eşyaların kutularını bile saklar saçma sapan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?