- Konu Sahibi greengirll
-
Denedim ama sinirliyken fiziksel temas edince iyice put gibi duruyor geriyor kendini ben de alınıyorum huyunu öğrendim artık. O kadar çok kağıt vs var ki sormam günler sürer, zaten sorunca da atma der. Ev çöp eve dönecek atmazsam...Her konuda böyle asla vermiyor atmıyor. 20 yıllık deri ceketini vermek istemedi gizlice verdim şimdi aklına bile gelmiyor...Çareyi böyle buldum bende. Ki ben fazla eşyadan nefret ederim.
Babamda aslan burcu ayni onu tarif etmişsiniz. Birseye kizar asla anlatmaz bazen gunler surerdi. Ama annemde cok ketumdur küsünce o da konuşmaz. Bir sure onra mmecbur konusurlar
Biriktirip biriktirmeme bilmiyorum o huy eşimde vvar balik burcuBiriktirip biriktirip patlaması da aynı mı? Valla bana çok zor geliyor 5,5 yıllık evliyim daha yeni alışıyorum, ailemde de böyle biri yoktu bizde her şey anında çalınır söylenir içe atılmaz.
Of şaka gibi. Sen attığında sen suçlu oluyorsun. O zaman bir süre görmezlikten gelmeye çalışsan onun eşyalarının olduğu yerleri hiç ellemesen mesela. Gelen gören olunca da topu ona atarsınEşimi annesi gaza getirmese ikna edebilirim ama dediğim gibi onlara ben ben "titizim"....Kadın yıllarca oğlunun hiç bir şeyini atmamış 10 m2 olmayan bir odadan yığınla eşya çıkmıştı düşünün.
Adam bildigin eskici ymis canim yaaaAynı kalemden en az 20 tane var desem? 15 yıllık kitaplar (kpss falan ki alakası yok onlarla şu an) , üniversiteden kalma yani yaklaşık 98 yılından kalma kazaklar deri mont...
Geçen babası çok kızmış bu ne halin koskoca müdürsün parlamış takım elbise giyiyorsun diye de öyle verdi takımını. Patlak çorap, patlak ayakkabı giyiyor ya bazen utanıyorum. Çamaşırlarını ben ayıklarım, yırtık eşofmanı giyer. Of valla bunaldım.
Bahse girerim o kagitlar cok da onemli degildir. Ve esiniz size suc atacak bir sebep buldugu icin icten ice seviniyordur. Bu kafa yapisini taniyorum cunku.Kızlar merhaba eşim Aslan burcu ve bana göre çok değişik huyları var mesela bir şeye kızar bana asla söylemezdi sebebini içine kapanır soğuk davranır konuşmaz, yavaş yavaş bu huyunu aşmasını kızdığında sebebini söylemesini yoksa müneccim olmadığımdan anlamayabileceğimi vs epey meşakkatli olsa da anlattım...
Haftasonu evde temizlik vardı, ben de bir yandan bahar temizliği yaptım yazlık kışlık değişimi ev toparlama vs, eşimin bir huyu var, evde çalışır işiyle alakalı bildiğiniz kağıtlı kalemli defterli ama hiçbirini atmaz düzenlemez biriktirir. En son torba torba evden kağıt attığımı bilirim. Bu sefer de gene epey birikmişti, işine yaramayan eski bir kaç kağıt attım o kadar. Neyse dün ben uyurken eşim bir kaç notunu aramış bulamamış, onlar çok önemliydi sen attın diyor...Önemli el yazısı olan bir şeyi atmadım diye hatırlıyorum ama insanlık hali yani torba torba kutu kağıt attım belki de karıştı arasına...Ben düzen seven bir insanım ve eşimi bir çalışma odası tahsis ettiğim halde hala salon ve çalışma odasını çöp eve çeviriyor...
Neyse dünden beri soğuk bana, sabah sordum noldu buldun mu diye hayır sen onları attın bilmeden ama benim için çok önemliydi vs vs soğuk soğuk...İçimden la havle çekiyorum çünkü işiyle alakalı notlar alacak çok da bir şey yok aslında kendisi ekstre çalışıyor üretiyor bir şeyler yapma peşinde habire işkolik yani. Böyle bir görev tanımı yok yani öyle söyleyeyim...
Siz olsanız nasıl davranırsınız ? Git sarıl öp vs demeyin çünkü hiç etkilenmez nato mermer, şımarıksın der.
Umurumda olmaz valla döner arkamı yatarım. Asla şebeklik sirnasiklik yapmam eşime çünkü kendisi odun olduğu için onuda anlamaz. Sizde öyle yapın takmayı umursamayın illaki işi düşecek size.Kızlar merhaba eşim Aslan burcu ve bana göre çok değişik huyları var mesela bir şeye kızar bana asla söylemezdi sebebini içine kapanır soğuk davranır konuşmaz, yavaş yavaş bu huyunu aşmasını kızdığında sebebini söylemesini yoksa müneccim olmadığımdan anlamayabileceğimi vs epey meşakkatli olsa da anlattım...
Haftasonu evde temizlik vardı, ben de bir yandan bahar temizliği yaptım yazlık kışlık değişimi ev toparlama vs, eşimin bir huyu var, evde çalışır işiyle alakalı bildiğiniz kağıtlı kalemli defterli ama hiçbirini atmaz düzenlemez biriktirir. En son torba torba evden kağıt attığımı bilirim. Bu sefer de gene epey birikmişti, işine yaramayan eski bir kaç kağıt attım o kadar. Neyse dün ben uyurken eşim bir kaç notunu aramış bulamamış, onlar çok önemliydi sen attın diyor...Önemli el yazısı olan bir şeyi atmadım diye hatırlıyorum ama insanlık hali yani torba torba kutu kağıt attım belki de karıştı arasına...Ben düzen seven bir insanım ve eşimi bir çalışma odası tahsis ettiğim halde hala salon ve çalışma odasını çöp eve çeviriyor...
Neyse dünden beri soğuk bana, sabah sordum noldu buldun mu diye hayır sen onları attın bilmeden ama benim için çok önemliydi vs vs soğuk soğuk...İçimden la havle çekiyorum çünkü işiyle alakalı notlar alacak çok da bir şey yok aslında kendisi ekstre çalışıyor üretiyor bir şeyler yapma peşinde habire işkolik yani. Böyle bir görev tanımı yok yani öyle söyleyeyim...
Siz olsanız nasıl davranırsınız ? Git sarıl öp vs demeyin çünkü hiç etkilenmez nato mermer, şımarıksın der.
Peşin hükümlü olacak yorumum belki ama , bu hareketleri biliyorum ben sanırımKarşıdaki insan hep suçlu hissettirir, yaptığınızı beğenmez, sürekli af bekler ama sizin küçücük bir hatanızı kine dönüştürür, ses çıkarmaması olgunluğundandır sorsanız sabrediyordur. Karşıdakinin kendisine güveni,sevgisi ve suçlu hissetmesiyle beslenir bu tipler. Üzgünüm ama suçlu hissetmeyin asla. Suçlu hissettikçe üstünüze gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?