Eşiniz Sizi Eleştirse Ne Yaparsiniz

Canlarim Sağolsun Eşim Hiç öyle şeyler Demez Hatta çok Titiz Olduğumdan şikayet Eder.gel Otur Biraz Yoruldun Der.sağolsun çok Ta Yardim Eder.cam Silerim Hep Yanimda Durur Bez Verir Suyu Değiştirir.ben Süpürürüm O Siler öyle Yaniiii
Yemek Konusunda Da çok över Beni Annemden Bile Güzel Yapmişsin Der Ay Canim Benim

ben ,ben ,ben katılıyorum sana bebiş..klava:

benim kocam der annemden bile guzel yapmissin diye..hakkini yemeyim kocamina.s

Allah´tan benim esimde bana bu konularda hic karismaz. Isterse bi karissin, isler kendisine kalir r jeyyar

benimki de aynen herşeye karışır ama ben kurnazım fırsat vermem çalışmama rağmen ev işlerini de yemek işini de düzenli yaparım konuşturmam onu plana koydum evimde dağınıklığa fırsat vermiyom oturuken bile biryer dağınıksa hemen düzeltiyom,tuvalete gidince çıkarken tuvaleti akıtıyom,elimi yıkarken lavaboyu da fırçalıyom yemek yaparken birtaraftan da mutfağı temizliyom,gecede çamaşır ve bulaşık makinesini açıyom işte böyle kızlar karınca gibi koşturup duruyorum ama enazından herifin çenesini işitmiyom çene yapamıyor ya eve temizlikçi de almıyor kurnaz ama bende ona koz verecek göz varmı hem işkadınıyım hem de evkadınıjeyyarjeyyar

hem çalışcam hem de btn ev işlerini ben yapcamm!!anamın karnından birine hizmetçi olmak için çıkmadım ben,ev hanımı olsam yaparım herşeyi tabi,ama hem çalşcam hem hizmet etcem beyfendiye daha nelerrr ha bi de eleştircek:mymeka:

çok şükür ki buna fırsat vermemeye çalışıyorum..

üff benimki herşeye karışırÇok üzgünüm çoook
yemek yaparken mesela suyunu koydunmu:1closedeyes:
tuzunu ekledinmi
bak ona kıymada koyuluyo biliyon dimiKötü Kazen
bu bu şekilde olmaz falan filan beni deli ediyo bazenkafamçokkarıştı
bende kızıp bırakıyom al kendin yap ben gidiyom diye:mymeka:

allaha şükür hiç karışmaz ama yardımda etmez aman tek karışmasındaa

ben sabahları kalkar bir yarım saatimi evime ayırırım.sabah kahvaltısı eşimde yapmaz..sonra hazırlanır evden birlikte çıkarız.akşam da genelde aynı saatlerde geliriz.ya kayınvalideme gideriz yada evde pratik bişeler yaparız.eşim saolsun beni yemek konusunda hiç sıkıştırmaz.yardım da eder.çalışmadığım dönemde sabahtan akşama kadar gezerdim yemek yapmazdım akşama yumurta kırar yerdik gene de gıkı çıkmazdı.
ev düzenim ve temizliğim zatenb bellidir.ben ona kızarım çoğu zaman.aman der sen çeneni açma ben yaparımmm tamam die..:teytey:

benim eşimde hiç eleştirmez beni sağolsun ama eleştiremez de zaten

ben evlenmeden önce 5 yıl yalnız yasadıgım için yemek ve diğer işler konusundaki acemiliğimi kendi kendime yenmiştim ama annem daha ilk okula giderken iş yaptırırdı önce ev temzilenir sonra ders calısırdım allaha şükür iyi okullarda okudum doktora yaptım ama bu erken yaşta iş yapmanın en kötü yan belkide işten bıkmam oldu bazen oflaya puflaya yapıyorum ama yapıyorum bir ara 15 te bir temizlemeyi deenedim olmadı daha cok kirlendi altından kalkmam zor oldu
ama eşim eleştirmez ancak çok düzenlidir ben yapamzsam ortalıgı toplamaya yardımcı olur ama bebek yok bizde henüz birde herkes aldıgını aldıgı yere koyunca pek dağılmıyor ortalık ama ben yatmadan her yeri düzeltip yatarım yoksa o dağınıklık dert olur çalışırken bile aklım evde olur.

ben haftanın 5 günü tam gün cumartesileri de saat 4 de kadar çalıştığım için temizlik için yardımcı alıyorum haftada bir gün ben de yemek yapmayı sevmem temizlik severim aslında ama temizlik yapmayınca yemeğe vakit kalıyor onu da eğer evdeyse eşimle beraber yapıyorum sağolsun hiç kıyamaz ben mutfaktayken kesinlikle içerde oturmaz yardım eder mutlaka yaptıklarımda genelde yenebilir oluyor :) henüz zehirlenmedik
ama ne yalan söyleyim pilavı tutturmakta zorlanıyorum garibim pilav lapa olmuşsa lapa sevdiğini, diri olmuşsa diri sevdiğini iddia ediyor napsın
ama kadın almak konusunda başta kayınvalidem söylenmiş eşime eşim de bana söylendi dolduruş meselesi ben de haftanın altı günü çalışıp yedinci gün temizlik yapamam rahat etmek için çalışıyorum kadın almayalım diyorsan sen yap dedim bir daha bişi demedi
bence sen de elinden geleni yaptığını kendisi yardımcı olursa hem aha çok severek yapacağını hem işin daha iyi olacağını anlat eşine eminim iş yapmanın zorluğunu tadınca bir daha sana söylenmez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…