Eşiniz Sizi Eleştirse Ne Yaparsiniz

yok ev düzenimi temizlimi sever
ilk zamanlar yemekle ilğili sorun yaşadık yok tuzu suyu diye dedimki yapmam yaparsın bende senin pişirdini yerim sustu:):roflol:
gerçi başlarda iyi değildim yemekte:):roflol:
ama şimdi hem güzel hemde sıkıysa eleştirsinklava:

sükür esim ev konusunda her zaman olumlu seyler söyler ama benim birazcik dik kafali olami hep elestirir,ben elestirmeyi seviyor musum ama elestiri almayi sevmiyormusum,iste hep bunu elestirir:)
aslinda kabullenmiyor gibi görünsede her insan hangi konuda yetersiz oldugunu az cok bilir,o farkinda degil ama o konularda kendimi degistirmeye calisiyorumm...:)

psikolojim bozuldu bu sebebten. akşama kadar evin içinde dönüp duruyorumm laf edicek bişey bulamsın diye.. genede buluyoo..isyanlardayım artıkk.

psikolojim bozuldu bu sebebten. akşama kadar evin içinde dönüp duruyorumm laf edicek bişey bulamsın diye.. genede buluyoo..isyanlardayım artıkk.
benimki bi tek evle ilgili bulsa neyse..bıktım artık kızlar..çocukla hatta ve hatta kendimle ilgili bile eleştiriyo....katliammı yapsak toptan acaba...Çok üzgünüm çoook:mymeka:Kötü Kazenklava::roflol:

bizim eşlerimize kısaca takıntılı erkek türümü desek......acaba.......:roflol:türünün son örneği.......

İLK zamanlar evet temizliğe karışırdı.çok titiz olduğundan ama güsellikle sölerdi askım ben bunu böle seviorum böle yaparsan daha ii olur die alınmıyodum.sorun olmuodu.şimdi herşey düzene girdiğinden yeni yenide yemekleri güsel yaptığımdan sorun çıkmıo:=)

beni eleştiremez o hakka sahip değil
kendisi dört dörtlükse ancak o zaman yorum getirebilir
önce kendine baksın
:lepi:

eşimin eleştirileri o kadar fazla olduki boşanma noktasına kadar giderdi heralde..

böyle düzensiz bir hayat istemediğini ciddi ciddi rahatsız olduğunu söleyince çabaladım ama başedemedim istekleriyle bu ay sonunda işten ayrılıyorum istifamı verdim...ev hanımlığım zorlu geçecek anlaşılan

yemek temizlik ütü hepsini evlenince öğrendim(ütüyü öğrenmeye çalışıyorum) eşimde bunlaıı yapamadığımı biliyorduki annemde söyledi benim kızım bişey bilmez diye..yemeği öğrendim sayılır tabi çok marifetli değilim temizlik elimden geldiğince yapıyorum çalışan bayan için zordur ama napalım hafta sonundan bir gün fedakarlık edip kendimi temizliğe versemde eşim çok titiz olduğu için şurayı yapmamışsın burayı ne zaman silmeyi düşünüyorsun demekten hiç çekinmez.
EN BÜYÜK SORUNUM İSE ÜTÜ EŞİM ÜSTÜNE BAŞINA ÇOK FAZLA TİTİZ GÖMLEKTE BİRAZ KIRIŞIKLIK OLSUN BANA O ANI ZEHİR EDEBİLİYOR benneyaptımki maalesef ütü yapmaı öğrenemedim heralde öğrenemiycemde :çok üzgünüm:

kuzum bağışla ama merakımdan soruyorum

sen yemek iş vs.hiç bişey yapmıyormusun?

çoğu yazından bunu çıkardım da

gerçekten dikkatimi çektiii eeeee bacım sen napıyon pekimm koçan seni vitrine süs mü aldıkine o saman çok şanslısın ne güsel yemek isteyen yok iş isteyen yokk kaynanayla falanda görüşmüyorsun ne deyim kıskandım doğrusuu:asigim:

yeri gelir eleştirir ve ben o eleştirileri çok ciddi alırım ve düzeltmeye çalışırım çünkü objektif bakar ve kırmadan söyler ..

canım benim bende aynı dertten muzdaribim temizliğim çok güzeldir de gel gelelim yemek yapamam merak da yok zaten bütün gün çalış akşama gel bide yemek yap 4 senelik evliyim ben çok mu geç kaldım acaba diyorum bazen wallahi korkudan çocuk yapamıyorum garibim aç kalacak yavrucak laelaelaelaelae

:enbuyukkk:

azeri kızı sende hiç canını sıkma beğenmiyorsa kendisi yapsın beyefendi :1hug:

canım niye kendini üzüyorsun alla allaaaa benim eşim resmi şirketde çalıştığı için takım elbise ve ütülü gömlekle gider Çalışmadan önce ben yapardım ütülerini 4 senelik evliyiz 3 senedir kendisi yapıyor ütüsünü Bazen ben yapmak zorunda kalıyorum (güzelde ütü yaparım) gıkını çıkartamıyor yiyorsa çıkartsın paralarım onu hayat müşterek çalıştırmasın o zaman oturtsun seni evinde yada sen 15 günde bir gündelikçi alsın ütüleneceklerini de toplarsın ......Kötü KazenKötü KazenKötü Kazen

EZDİRMEYİN KENDİNİZİ KIZLAR NASIL ALIŞTIRIRSANIZ ÖYLE GİDER !!! yasakkelime

bende tek kızım okuldu sınavdı falan derken pek bişy bilmiyorum..hele ütüden nefret ediyorum
allahtan çok ütülü elbise giymiyor genelde kot tişort ...
yemek ve temizliğige gelince aro..elimizden geldiğince yapıyoruzda ..benim derdim başka..
yurt dışında olduğumuz için ..hep ing..geliştir...arabayı daha iyi kullan ...
faturaları hatırlat vb...konulardan eleştiri alıyorum...
aman valla hiö takmıyorum ben gayert gösteriyorum demi...yok istiyorsa bi robat alsın kendine ...aaa
canımı sıkamam..ya..ne yapıcaz idare edicez işte ..hakkını yemeyim oıda idare ediyor beni..karşılıklı yani...

benim sevgilim çok iş yaptıgım için eleştirir
gel otur yoruldun der, ütü yapacağım zmn bu haftalık kıyafet var sonra yaparsın der
işten aynı saatte geliyoruz bazen yardım eder bazen etmez ama mutlaka sofrayı kurar
bir kez annemden güzel yemek yapıyorsun dedi kızdım beni annenle kıyaslama hiç bir konuda ben senin annen değilim eşinim arada büyük fark var dedim :1closedeyes:
beni eleştirse bende onu eleştirirm altta kalmam lafımı esirgemem jeyyar

eleştirdiği konuya ve söyleyiş tarzına göre değişir. mesela yemek veya temizlik konusunda eleştirirse ki sağolsun hep takdir etti şimdiye kadar ağzının payını alır. çünkü ne bildiği ne yaptığı işler bunlar. çok biliyorsan sen yap deyiveririm. ama mesela ütü konusunda eleştiri denmez belki ama önce surasını yap burası boyle yapılır diye yol gösterebiliyor zaman zaman. zaten benden güzel ütü yaptığı için genellikle kendisi yapıyor ütülerini Şeniz ben nadiren yardımımı istediğinde el atıyorum o işe :1closedeyes: böylesi daha iyi, nasıl alıştırırsan oyle gider. sonucta ben de çalısıyorum ve her işe yetişemem gamyoncuiremsu

bende bu konuda cok sanslıyım....gercı onun soylemesıne gerek yok dagınık evde ben nefes alamıyorum sankı boguluyo gıbı oluyorum. tuvalet banyo temızlemeden nefret ederım cooooooooooook bılırım ksam mısafır gelecegı zaman esımın gelıp banyo tuvalet yıkadıgını::

canım benım oncelıkle bayan ısıne neden karısır ve elestırırler onu anlamam cok ıyı bılıyorsa kendısı yapsın.
ben 6senelık evlıyım ve ıkı kızım var.her ısımıde kendım yaptım kımseden yardım ıstemedım esımde allah var hıc laf etmedı.
hatta o bana kızar ıkı cocukla ne pazarı yorma kendını,cocuklar durmadıysa yemekle uygasma bıseyler hallederız dıyerekten
vallahı hıc basıma gelmedı.ama elestırılerıne dıkkat et belkıde senınde goremedıgın bıseyler vardır
sunuda asla unutmakı erkekler evlenmeden oncekı annelerının duzenını ıstıyorlar.alıskanlıklarından vazgecemıyorlar kolaylıkla.onu arıyordur o.
sen daha yumusak sekılde ızah et.yada sor hayatım sunu yapayım nasıl ıstersın dıye.onun ıstedıgıne onem verdıgını bılsın ama asla kendınden odun verım onun annesının onun eskı duzenıne gırme.
sen ve o yenı bır aılesınız ıkınızın ortak paylasımları olacak o yuvada canım benım
opuyorum senı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…