Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki bi tek evle ilgili bulsa neyse..bıktım artık kızlar..çocukla hatta ve hatta kendimle ilgili bile eleştiriyo....katliammı yapsak toptan acaba...Çok üzgünüm çoook:mymeka:Kötü Kazenpsikolojim bozuldu bu sebebten. akşama kadar evin içinde dönüp duruyorumm laf edicek bişey bulamsın diye.. genede buluyoo..isyanlardayım artıkk.
Çok şükür!yerimseniben
Benimki öyle eleştiriler yapmaz. Zaten yapamıyorum da.. Hiç ev işiyle,yemekle yoramam kendimi. Zaten hep geç geliyor, erken geleceği zaman da ya dışarı çıkarız, ya hazır bir şeyler yaparız.:sm_cool:
Evliliğimin ilk günlerinde adama çiğ tavuk yedirmiş kişi olan ben şanslıyım sanırım.:asigim:
Çok şükür!yerimseniben
Benimki öyle eleştiriler yapmaz. Zaten yapamıyorum da.. Hiç ev işiyle,yemekle yoramam kendimi. Zaten hep geç geliyor, erken geleceği zaman da ya dışarı çıkarız, ya hazır bir şeyler yaparız.:sm_cool:
Evliliğimin ilk günlerinde adama çiğ tavuk yedirmiş kişi olan ben şanslıyım sanırım.:asigim:
yemek temizlik ütü hepsini evlenince öğrendim(ütüyü öğrenmeye çalışıyorum) eşimde bunlaıı yapamadığımı biliyorduki annemde söyledi benim kızım bişey bilmez diye..yemeği öğrendim sayılır tabi çok marifetli değilim temizlik elimden geldiğince yapıyorum çalışan bayan için zordur ama napalım hafta sonundan bir gün fedakarlık edip kendimi temizliğe versemde eşim çok titiz olduğu için şurayı yapmamışsın burayı ne zaman silmeyi düşünüyorsun demekten hiç çekinmez.
EN BÜYÜK SORUNUM İSE ÜTÜ EŞİM ÜSTÜNE BAŞINA ÇOK FAZLA TİTİZ GÖMLEKTE BİRAZ KIRIŞIKLIK OLSUN BANA O ANI ZEHİR EDEBİLİYOR benneyaptımki maalesef ütü yapmaı öğrenemedim heralde öğrenemiycemde :çok üzgünüm:
Selam hanımlar. Eşiniz evin temizliyi duzeni ile ilgili konularda sizi eleşdirse ne yaparsınız. Ben bekarken iş gormedım nerdeyse, şımdıde başedemiyorum . Eşime de soylemşdim onceden Ama şimdi kızıyo bana sen duzensızsın diyo...senağlama İnanın başara bildiyim kadar yapmaya calışıyorum. ee ne yapıyım. tavsiyeniz.:uhm:
Not; azeri oldugum icin kelmelerı yanlış yazmış ola bilirim kusura bakmayın.