Eşiniz sizi gün için de kaç defa arıyor??

Benim hic azalmadi. Ayni azlikta. Biz gün icinde birkac mesaj atmayi tercih ediyoruz. Yetiyor bize. Zaten evde bol bol konusuyoruz. Gerek yok bence gün icinde de konusmaya acil bir durum olmadikca.

Benim hic azalmadi. Ayni azlikta. Biz gün icinde birkac mesaj atmayi tercih ediyoruz. Yetiyor bize. Zaten evde bol bol konusuyoruz. Gerek yok bence gün icinde de konusmaya acil bir durum olmadikca.

çoğunluk bu düşünce de ahh ben amma abartmişım

Bazen 1 veya 2 defa bazende hic telde gorusemiyoruz isden dolayi hem is yerimiz yogun , ben sabah o aksamci olunca appden yazisiriz, boyle zamanlarda whatsapple gorusuyoruz cok ozluyorum boyle olunca , evde oluncada hep bolca konusuruz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

özlemekte çok güzel ama
şimdi taktik uyguluyorum, hiç üzerine düşmüyorum adam şaşkın

1 kere arar yeter aaaaa. Aynı yerde calısıyoz zaten. Mümkün oldugunda onun katına çıkmam
işe beraber gel işten beraber git, yiter. 25 yıl daha memuruz çekilmez

O genelde dort kez arar bende uc dort kez ararim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

biz aynı yerde calısıyoruz aramızda bir cam bölme var sadece. dolayısıyla biribirimizi aramaya gerek duymuyoruz. bu şekilde 9 seneyi bitirmeye dogru gidiyoruz :)) ama sıkıldım yaw 7/24 aydnı adam..

biz aynı yerde calısıyoruz aramızda bir cam bölme var sadece. dolayısıyla biribirimizi aramaya gerek duymuyoruz. bu şekilde 9 seneyi bitirmeye dogru gidiyoruz :)) ama sıkıldım yaw 7/24 aydnı adam..

çok güldüm cam bölme sadece koca 9 yıl ve 7/24 maşallahhhhh size

artık sıkmaya başladı ama yaa, iyi yanları da var tabi, en azından kıskançlık olmuyor aramızda iş arkadaşlarımız ortak

bizde bi ara aynı odada çalışıyorduk, ilk başlarda çok zevkli geliyordu fakat, her şeye karışmaya beni kasmaya başlayınca kendim olmaktan çıktım resmen..
yok çok gülümseme, herkese selam verme, düzgün otur, düzgün kalk vs. ama şimdi iyi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…