- 6 Eylül 2011
- 572
- 272
- 323
- Konu Sahibi cokricaetcem
-
Evli değilim ama biz aynı şehirde yaşarken sadece buluşacağımız zamanlar buluşmak üzere konuşurduk 2-3 günde bir.
Hem evliyken neden gün içinde telefonla konuşuluyor anlamadım. Neyin sohbetini yapıyorsunuz?
Ben olsam gelirken 2 ekmek 1 yoğurt al der kapatırım en fazla herhalde.
yogunluguna göre degişir en az 3 kez
en fazlasını sayamadım
ben günde en az 5-10 kez ararm.o da 4-5 defa arar
al benden de o kadar, ne konuşuyorsunuz hanımlar ben anlamadım
evliyim, eşimle de aramız çok iyidir.
ama hiç öyle gün içinde bir sesini duyayım diye aramam.
gün içinde 4-5 kez konuşuruz ama hep sebeplidir yani.
' aşağıdayım gel, gelirken ne alayım, şu işi halletmeyi unutma' şeklindedir konuşmalarımız.
ya da kızım arar, babasıyla konuşmak ister.o arada en fazla bir nasılsın diye sorarız birbirimize.
bunlar sayılır mı
öyle aklıma geldin diye konuşma olayı yoktur.
off ben çok sıkılırım ya, biraz farklıyım sanırım, zırt pırt arasa hoşlanmam yani bundan, o da benim aramamdan hoşlanmaz.
ikimiz de aynı kafadayız belli ki, hep ihtiyaç halinde konuşuruz.
Evli değilim ama biz aynı şehirde yaşarken sadece buluşacağımız zamanlar buluşmak üzere konuşurduk 2-3 günde bir.
Hem evliyken neden gün içinde telefonla konuşuluyor anlamadım. Neyin sohbetini yapıyorsunuz?
Ben olsam gelirken 2 ekmek 1 yoğurt al der kapatırım en fazla herhalde.
Hergun değişiyor bugun 8 kere aramış en az 3 kere
Vallh aramasına gerek bile kalmıo günün 24 saati evde işte beraberiz :)) aynı ekipte çalışıyoruz :))
En az 3 defa arar bazende abartır
yeni evliyken daha fazla arardı
bazen sıkılırım , kadınların sürekli eşlerini aramalarını adamları sıkmalarını ,hiç anlamış değilim,adamları rahat bırakın bence
eğer işi yoksa 2-3 kere arıyo...işi varsa yoğunsa ben arıyorum 1-2 kere
gün içinde konuşmazsak hiç akşama doğru da mutlaka arıyor niye aramıyosun hiç diye
Vallah söle bişey var eşimle biz taa 6 yalından beri görüşüoruz doğma büyüme almanya benim yazları görüşüorduk tabi msn görüşüorduk küçüktük ama :) sonra ben kesin dönüş yaptım sınavlara hazırlandık ikimiz de polis okuluna gitik aynı yere düştük orda da birlikteydik ve şuanda aynı ekipteyiz eve bazen iş geregi gelmioruz ama gene yanyanayız şükürler olsun herkez dio aa sıkılmıomusunuz ne bicim sey her allahın günü yan yana catlarım diolar ama biz aksine 1 sn ayrı duramıoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?