Eşiniz sizi gün için de kaç defa arıyor??

En az 3 defa arar bazende abartır
yeni evliyken daha fazla arardı

bazen sıkılırım , kadınların sürekli eşlerini aramalarını adamları sıkmalarını ,hiç anlamış değilim,adamları rahat bırakın bence

en az iki kere arar iyimisiniz der(kızımı soruyo aslında )bişiy lazımmı der öyle vasat konuşmalar yani

Evlendikten sonra ilk aylar aramalar fazla oluyor ama daha sonra azalması normal ama öyle 5-6 defa aramasına filan gerek olmadığnı düşünüyorum ne konuşacaksın yani telefonda o kadar akşamları zaten görüşüyorsunuz konuşuyorsunuz aynı evdesiniz artık flört zamanındaki gibi haftada 1-2 görüşmüyorsunuz ki. Ne muhabbet yapılabilir. Ancak ne yapıyorsun ne ediyorsun filan. Benim eşim biz çıkarken farklı şehirlerdeydik çok fazla konuşurduk gece gündüz her fırsaat evlenince azaldı tabi ama yine de eşim arardı ben çalışmazken şimdi aynı üniversitede farklı fakülteler çalışıyoruz ama aynı kampüsteyiz öyle araşmıyoruz beraber geliyoruz işe öğle tatilinde de beraberiz telde konuşacak birşey kalmıyor abartmamak lazım yani.

Evli değilim ama biz aynı şehirde yaşarken sadece buluşacağımız zamanlar buluşmak üzere konuşurduk 2-3 günde bir.

Hem evliyken neden gün içinde telefonla konuşuluyor anlamadım. Neyin sohbetini yapıyorsunuz?
Ben olsam gelirken 2 ekmek 1 yoğurt al der kapatırım en fazla herhalde.

al benden de o kadar, ne konuşuyorsunuz hanımlar ben anlamadım
evliyim, eşimle de aramız çok iyidir.
ama hiç öyle gün içinde bir sesini duyayım diye aramam.
gün içinde 4-5 kez konuşuruz ama hep sebeplidir yani.
' aşağıdayım gel, gelirken ne alayım, şu işi halletmeyi unutma' şeklindedir konuşmalarımız.
ya da kızım arar, babasıyla konuşmak ister.o arada en fazla bir nasılsın diye sorarız birbirimize.
bunlar sayılır mı
öyle aklıma geldin diye konuşma olayı yoktur.
off ben çok sıkılırım ya, biraz farklıyım sanırım, zırt pırt arasa hoşlanmam yani bundan, o da benim aramamdan hoşlanmaz.
ikimiz de aynı kafadayız belli ki, hep ihtiyaç halinde konuşuruz.

ay ben de bir sebep olsa da arasam ya da arasa diye bekliyorum, olmuyor da değil zaten
bu konu iyi oldu rahatladım, az yada çok gönüller bir olsun

herkes sevgisini alakasını farklı şekilde gösteriyo bizz eminsek sorun yok gerçekten

eğer işi yoksa 2-3 kere arıyo...işi varsa yoğunsa ben arıyorum 1-2 kere
gün içinde konuşmazsak hiç akşama doğru da mutlaka arıyor niye aramıyosun hiç diye

aa yok ben kendimi tutarım aramam
pek bi grurluyum
beni sevsin yeterrrr

Vallah söle bişey var eşimle biz taa 6 yalından beri görüşüoruz doğma büyüme almanya benim yazları görüşüorduk tabi msn görüşüorduk küçüktük ama :) sonra ben kesin dönüş yaptım sınavlara hazırlandık ikimiz de polis okuluna gitik aynı yere düştük orda da birlikteydik ve şuanda aynı ekipteyiz eve bazen iş geregi gelmioruz ama gene yanyanayız şükürler olsun herkez dio aa sıkılmıomusunuz ne bicim sey her allahın günü yan yana catlarım diolar ama biz aksine 1 sn ayrı duramıoruz :)

eğer işi yoksa 2-3 kere arıyo...işi varsa yoğunsa ben arıyorum 1-2 kere
gün içinde konuşmazsak hiç akşama doğru da mutlaka arıyor niye aramıyosun hiç diye

olması gerektiği gibi bence orta düzeyde ve tatmin edici
hele niye hiç aramıyosun kısmı bi harika
ben de onu dedirtmek için uğraşırım

zaten işiniz hareket ve heyecan dolu, zaten siz iki kişilik süper bi ekip olmuşsunuz önceden de
maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…