Eşiniz sizi gün için de kaç defa arıyor??

hergün teli calanlar ne kadar şanşlı eşleri duşunup arıyor benim ki hc calmaz btn gun evde dort duvar arasında otururum akşam ne yapsam dye dusunurum eşime mj atsam cvp yok 10tane ust uste atsamda akşam gelince ne oldu der arasam acmaz beni aramşn ne oldu meraktan bile aramaz akşamı bekler artık bende ne mj atarım ne ararım cok hasta olmam lazm bi kez araması için

oyyy canım ya üzülme demekki senin eşin de böylr..
amaa ya önemli birşey olsa ne olacak keşke bu kadar kayıtsız kalmasa daha iyiymiş canım benm:26:

Günde 3 defa kesin konuşuruz ama eve birşey lazımsa yada misafir gelecekse yada oğlum hastaysa 7-8 i bulur...

oyyy canım ya üzülme demekki senin eşin de böylr..
amaa ya önemli birşey olsa ne olacak keşke bu kadar kayıtsız kalmasa daha iyiymiş canım benm:26:
üzülüyorum ama bende aramıyorum artık ne olursa olusun hasta olmam lazım arayp sorması icin işte ôyle arasında 1saat kadar uyor okadar vakti var aramasada mj atsa bile mutlu olcam ama nerde ailem dn uzaktaym etrafmda tanıdm hc kmse yok hep evdym bende ılgı beklyorum daha cok beklerim tabi

benimki her geçen gün azalıyor
bu yüzden onu parçalamak istiyorum
ama üzerine düşüyormuş gibi, niye böyle
niye şöyle sorgulamıyorum

Canım ihtiyaç halinde sık arar. ama onu kastetmiyosun sanırım. yani merak etme hal hatır sorma olarak 1 kez belki arar. ben de bazen naz niyaz mslajı atarım ama çok sık değil..sıklaşınca monotonlaşıyor değeri kalmıyor ama ara da bir kendini hatırlatmak iyi olur :)

Önceleri zırt pırt arardı 10 u bulurdu konuşur dururduk. Şimdi 3-4 yoğunsa iki bile olduğu oluyor. Merak ediyorum önceden o kadar konuşacak ne buluyorduk Biz daha çok mesaj kullanıyoruz ama.

ben de üzülüyorum inanki çok büyük bir dert mi hayır değil ama,
insan üzgün hissediyor, halbuki bizi mutlu etmek çok basit:26:

Önceleri zırt pırt arardı 10 u bulurdu konuşur dururduk. Şimdi 3-4 yoğunsa iki bile olduğu oluyor. Merak ediyorum önceden o kadar konuşacak ne buluyorduk Biz daha çok mesaj kullanıyoruz ama.

halaa gayet güzel
gerçi biz önceden de sık konuşan bir çift değildik ama
işte istiyor insan, bir tuşa basıp 30 sn konuşmak neden bu kadar zor olur ki

ihtiyaç halinde bizde sık konuşuyoruz iş çıkışı vesaire..
aslında hemen hemen aynıymış bizimkiler
bazen ah hareketli durumlar olsa da sık konuşsak diyorum
tabi kötü bişey değil

ihtiyaç halinde bizde sık konuşuyoruz iş çıkışı vesaire..
aslında hemen hemen aynıymış bizimkiler
bazen ah hareketli durumlar olsa da sık konuşsak diyorum
tabi kötü bişey değil
canım biz kadınlar bunu bir sevgi ve değer ölçütü gibi düşündüğümüz için sorgulayabiliyoruz ama herkesin sevgi dili farklıdır..yani çok aramaz da seni özel hissetirecek farklı bişey yapar bence hiç arama sayısını takma :)

Benim eşimde sağolsun gün icerisinde hiç aramaz sadece iş çıkışı arar ekmek, yoğurt alınacak mı diye. Nişanlıyken arıyordun ama şimdi niye aramıyorsunuz diyorum o zamanlar merak ediyordum ne yaptığını şimdi nasılsa akşam gorüşüyoruz diyor.

Akşamları gelmeden bişi lazımmı ne istersin diye arıyo yeterli!
Fazlasına hacet yok

akşama kadar pc başında oturunca sıkılıp takıyosun bu çok boş oturmak da iyi değil
işimin azizliği sevgili kocacığıma uğruyor

gerçekten içinden geerek mi söyledin?
sevdiğinin seni aklına getirmesine her zaman haz-cet vardır ama
abartmaya gerek yoktur

Beni günde bilmem kaç defa aramazsa aklına gelmiyomuyum yani eşimin (sesligüldüm)
Ozaman bende aramıyorum hiç gün içinde benimde aklıma gelmiyo matematiğim bunu çıkardı.

Ben şahsi fikrimi söyledim. Benim evliliğimin irdelemesi ama günde saatlerce telf konuşanlar hallerinden mutluysa o da onların hayatı banane ki.

Hemen hemen hic aramayiz birbirimizi. Cok nadir arar genelde sevdigini soyler sevgiliykende böyleydi. Evlilikle degisen bisey degil yani. Zaten işten arta kalan zamanlarda hep birlikteyiz. Neden beni arasın ki. Araması saçma gelir bana :) Herkesin düşüncesi farklı saygı duyarım tabi ki. Zaten vakitte kalmıyor ikimizde calisiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…