- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
- Konu Sahibi cokricaetcem
-
Hayır ben arada diyorum yani insan eşini aramaz mı hiç
merak etmiyor musun beni diye ama
Aramaya gerek yok zaten akrabalarının yanında çalışıyorsun aklım sende kalmıyor diyor
bende aramıyorum zaten eskisi kadar bişey soracak olsam arıyorumcnm benim eşimde hiç aramazdı. bende aramayı bıraktım. hiç ama hiç aramadım. elim telefona giderdi kaç kere geri bırakırdım . sonra baktım o beni aramaya başladı. şimdi her sabah tekmil verir gibi aynı saatte arar. birde iş çıkışında akşam arar
sanada tavsiye ederim
ne biliyim bazen okadar gereksiz arıyorki ben zaten akşama kadar telefonlarlayım.bıkıyorum eve gidince ses dahi kaldıramıyorum beynim uyuşuyo.hatta dün çok güldüm akşam çıkıcaktım aradı marketteyim bişey istiyormusun diye bazı şeyler %50 indirime girmiş ,bende sayıyorum şunu al bunu al diye en önemliside tablet deterjanım bitti dedim.neyse akşam eve gittim poşette sadece peçete gördüm hani aldıkların dedim? :::::::::))))))e senle konuşana kadar bitirdi millet kalmadı dedi,bütün makineyi boşaltıp elimde yıkadım ama içimden nasıl kızıyorum hahhhaahhah
Benimkiside aynısını diyorbende senin kurduğun ilk cümleleri kurdum çok ama, o da bana sen neden aramıyorsun diyor off çok gıcık
ideal eşDuruma göre degisiyor, genelde günde 3-4 kez arar.
Kücük sorular icin whatsapptan yazisiyoruz
önemli bir şey yoksa aramaz.Niye aramamasına bu kadar tepki veriyorsunuz ki? Bana gayet normal geldi,sabah akşam sürekli konuşmaya ne gerek var?
eşim benım onu aramamdan yakınır bazen minimum 3-4 kez görüşürüz
çıkış saati çok telefonlaşırız
ne yiyelim nere gidelim ekmeği sen al ben alıyım filan
ona belli etmeden kendimi yiyorum doğru ama
artık ben de sakin olcam bu konuda bayanlarımızın tecrübelerinden
faydalanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?