Eşiniz sizi gün için de kaç defa arıyor??

günde en az bir kere arar bazen ben ararım
o arasın diye birşey yok
işteyken yoğun olduğunda mesaj falan atamaz
aramıyor beni sevmiyor mu diye düşünmek çok saçma geldi bana...

böyle yorumlarla bazen ne kadar boş düşündüğümü anlamış oluyorum teşekkürler

ve zaten tamamen yapı meselesi de ayrıca değil mi..
abartmanın bi alemi yokmuş

Ay sekerim nobet oluo olay oluo birde arabada uc kisiler o nedenle bir iki kez arar..
amaaaa watsaptan surekli mesajlasirik gnde 30 tane falan ee durmsdan arasada sıklirsn seninki kac kes arioda dert etmissin

biz aynı iş yerinin farklı şubelerindeyiz aynı semt ama:44:
kızacaksın ama sabah arar öğleden sonra müsait olursa bir de çıkışta buluşup eve gidebilmek için konuşuruz

evliyken çok fazla aramasına gerek yokki o zamn akşam ne konuşacaksınız??

walla nişanlım şimdiden "artık ewlennce mesajlaşmaya gerek yok, gün içerisinde bi kere ararım bi de akşam ewe gelirken ararım bişey lazımmı diye o kadar" diyor

9 yil oldu evleneli ben de calisiyorum yeni evliyken cok arardik birbirimizi ama iste zaman mi diyelim:)bi de zaten mesaj atmayi hic sevmez

ne güzel çok seneniz geçmiş mutlu umutlu, zaten insan bazen vakit bile bulamıyor çocugunuzda vardır muhtemelen, zamanla neler değişmiyorki canımız sağolsun

aaa pek de açık sözlüymüş
en azından şaşırtmıcak

şimdi çok arayınca çok seviyor,az arayınca az seviyor,aramayınca sevmiyor mu oluyor:26:

eskiden tel yokken insanlar demek ki birbirini hiç sevmiyormuş

Abla önceden cağrı vardı ya Çağrı ile seni düşünüyorum izlenimi veren bi nesilden daha fazlasını bekleme Sen gönlümüzün ideal kaynanasısın

Abla önceden cağrı vardı ya Çağrı ile seni düşünüyorum izlenimi veren bi nesilden daha fazlasını bekleme Sen gönlümüzün ideal kaynanasısın

haklısın,ben geri kafalı bir kaynana olacağım,bunlar anlamsız geliyor

hatta 11 çağrı bırakırdık karşılıklı neden mi
seniseviyorum demek oluyor 11 harf

ayyyy ewet eskiden böyle bişey wardı lisedeydim hiç unutmam ewet için 1 çağrı hayır için 2 çağrı, biri msj atar sms in bittiğini belirtmek için 1çağrı, ara beni bi çağrı hahahhah neydi o ölee yaaaa

Anladımki şimdi baya teknolojide ilerlemişiz :1
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…