- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
- Konu Sahibi cokricaetcem
-
günde en az bir kere arar bazen ben ararım
o arasın diye birşey yok
işteyken yoğun olduğunda mesaj falan atamaz
aramıyor beni sevmiyor mu diye düşünmek çok saçma geldi bana...
benim eşim gerekmedikçe aramıyor ( birşey lazım mı yada önemli bi şey söylemsi haricinde) bende aramıyorum. ama eşimin beni sevdiğini biliyorum. sonuçta aynı evi paylaşıyoruz akşamları başbaşayız akşama konuşucak bişeyler bırakılmalı bence sohbetimizi akşam yapıyoruz biz gündüz kocalar iş güç derdinde hem bizde ev işleri. bence bi sorun yok. ama nişanlı yada flört olsaydınız haklı olurdunuz.
mantıklı ve doğru bir yaklaşım
Ay sekerim nobet oluo olay oluo birde arabada uc kisiler o nedenle bir iki kez arar..
amaaaa watsaptan surekli mesajlasirik gnde 30 tane falan ee durmsdan arasada sıklirsn seninki kac kes arioda dert etmissin
dalga mı geçiyorsun:26:
9 yil oldu evleneli ben de calisiyorum yeni evliyken cok arardik birbirimizi ama iste zaman mi diyelim:)bi de zaten mesaj atmayi hic sevmez
evliyken çok fazla aramasına gerek yokki o zamn akşam ne konuşacaksınız??
walla nişanlım şimdiden "artık ewlennce mesajlaşmaya gerek yok, gün içerisinde bi kere ararım bi de akşam ewe gelirken ararım bişey lazımmı diye o kadar" diyor
Benım eşim telefonla konuşmayı pek sevmez oyuzden günde bır kere arar,o aramada da hem halımı hatrımı sorar hemde bısey lazım mı onu sorar..bende tam aksine,gercı ıkıncı aramamda ne oldu bısey mı oldu dıye sorunca aradığıma bin pişman oluyorum.:26:[/Q
erkekler bizimki çok fazla duygu yüklü olmadıklarından 30 snlik bir konuşmanın bile bizi nasıl motive edebileceğini kestiremiyorlar genel yapıları galiba
aaapek de açık sözlüymüş
en azından şaşırtmıcak
şimdi çok arayınca çok seviyor,az arayınca az seviyor,aramayınca sevmiyor mu oluyor:26:
eskiden tel yokken insanlar demek ki birbirini hiç sevmiyormuş
aynen çok açık sözlüdür
hiç şaşırmıcam o yüzden
Abla önceden cağrı vardı yaÇağrı ile seni düşünüyorum izlenimi veren bi nesilden daha fazlasını bekleme Sen gönlümüzün ideal kaynanasısın
Abla önceden cağrı vardı yaÇağrı ile seni düşünüyorum izlenimi veren bi nesilden daha fazlasını bekleme Sen gönlümüzün ideal kaynanasısın
hatta 11 çağrı bırakırdık karşılıklı neden mi
seniseviyorum demek oluyor 11 harf
hatta 11 çağrı bırakırdık karşılıklı neden mi
seniseviyorum demek oluyor 11 harf
ay pardon 13 müş
Ahahaha neydi o öle yaaa harbiden
1 eksik çağrı bırakınca kıyamet kopardı
Ahahhah ewet ayyy çocukluk iştee noluyorsa sankiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?