- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
- Konu Sahibi cokricaetcem
-
ihtiyacımız olduğunda yani çocuklarla ilgili ya da işle ilgili bişey olduğunda birbirimizi ararız. ya da bişeyi hatırlatmak amacıyla.
hal hatır sormak için özlem dolu aramalarımız olmaz.
bazen aradığında neden aradın derim sesini duymak için der. tamam derim. kapatırız.
ikimiz de böyle şeylere ihtiyaç duymuyoruz sanırım. o da ben de üzülmem aranmadığımız için.
sesimi duymak için en az 3 defa. bir o kadar da ben arıyorum. bir de işten çıkıp gelirken eve kadar konuşuyoruz. 8 yıllık evliyiz ve 13 yıldır beraberiz. bu durum sevgi göstergesi mi? bence tam olarak değil. konuşmaktan hoşlanmayan bir eşiniz varsa bu sizi sevmediği anlamına gelmez. günde 75 kere aranıp defalarca aldatılan ve heryeri morarana kadar dövülen arkadaşlarım da var.. allah kimsenin huzurunu bozmasın..
Dedim yaa dayanamadım gece aradım diye ne bileyim bende böyleyim iştebak ne güzel seni düşünüp aramış. aradığında çok mutlu oldum beni düşünüp merak etmene özeleme vs de.neşeli güzel şeylerden bahset. ruhunu okşa eşininaramaya teşvik etmiş olursun
benim eşim sabah duş alıp işe gittiğimde bile merak eder arar . üşüdünmü hasta olursun diye korktum der
arama gece niye aradınki bırak hiç mi hiç arama
Dedim yaa dayanamadım gece aradım diye ne bileyim bende böyleyim işte
eşim değişir mi bu konuda emin değilim hatta sanmıyorum bile
önceleri arardı şimdi ise sadece eve geç kalırsam yada arada bir akşama ne yiyecez diye arıyor.
kafaya tak tak nereye kadar, ne yaparsak kendimize yapıyoruz zaten..rahat olacaksın daha mutlu olacaksın artık öyle yapıyorum çok şükür
en güzeli :):) eşime diyorum artık ister ara ister arama benim aşkım allah nasip ederse 2 aya gelıyor papucunu coktaaan dama attım başka bir erkekim olacak :):)
daha başka bir erkek istemi ki insan onun verdiği huzur mutluluk ve tüm sevgi ihtiyacını karşılar
Allah bağışlasın hayırlı doğumlar canım
cok cok teşekkür ederim,darısı sana inşallah :)
eşim beni hiiiç aramaz
çünkü zaten gündüzleri işyerinde karşılıklı masalarımız akşamları evde
7/24 biraradayız :)
Değişiyor. Hatta aramak yerine biz hala mesajlaşıyoruz çoğu zaman
ayyyy bu da çok güzell
ben aramayı daha çok tercih ederdim mesajlaşmak zor geliyor bazen
benimki msjlalarla doldursa keşke günümü
ah ahhhhh
atmıyor mu yoksa enişte
ama arada bir özledim, seni seviyorum vs. tarzı mesajlar gün içinde insana enerji veriyor
sen yapsan belki o da karşılık verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?