Eşiniz sizi gün için de kaç defa arıyor??

bazen küs oluruz birbirimize, iğneli msjlar gelir. o arar ben açmam ben ararım o açmaz
nedense kavgalı olduğumuz günler pek kıymetlenirim

sesimi duymak için en az 3 defa. bir o kadar da ben arıyorum. bir de işten çıkıp gelirken eve kadar konuşuyoruz. 8 yıllık evliyiz ve 13 yıldır beraberiz. bu durum sevgi göstergesi mi? bence tam olarak değil. konuşmaktan hoşlanmayan bir eşiniz varsa bu sizi sevmediği anlamına gelmez. günde 75 kere aranıp defalarca aldatılan ve heryeri morarana kadar dövülen arkadaşlarım da var.. allah kimsenin huzurunu bozmasın..

aminnn yorumunuz gerçekten doğru ve tatmin edici çok teşekkürler..
ayrıca en ideal eşş diyorum maşallah

Dedim yaa dayanamadım gece aradım diye ne bileyim bende böyleyim işte
eşim değişir mi bu konuda emin değilim hatta sanmıyorum bile
önceleri arardı şimdi ise sadece eve geç kalırsam yada arada bir akşama ne yiyecez diye arıyor.

bende sizin gibi dayanamayıp arıyorum ama sonra da kıymeti kalmıyor.
özlese arar diyorum ama tutup yine kendim arıyorum

kafaya tak tak nereye kadar, ne yaparsak kendimize yapıyoruz zaten..rahat olacaksın daha mutlu olacaksın artık öyle yapıyorum çok şükür

en güzeli :):) eşime diyorum artık ister ara ister arama benim aşkım allah nasip ederse 2 aya gelıyor papucunu coktaaan dama attım başka bir erkekim olacak :):)

en güzeli :):) eşime diyorum artık ister ara ister arama benim aşkım allah nasip ederse 2 aya gelıyor papucunu coktaaan dama attım başka bir erkekim olacak :):)

daha başka bir erkek istemi ki insan onun verdiği huzur mutluluk ve tüm sevgi ihtiyacını karşılar
Allah bağışlasın hayırlı doğumlar canım

benim eşim günde 2 kere arar. 1.si öğle yemeğine çıktığında, 2.si eve gelirken bişey lazım mı diye sormak için. ben hiç aramam önemli bişey yoksa. bu şekilde alıştığım için bazen bişey olduğunda üstüste arasa sinirlerim zıplıyo neden arıyo diye

telde konuşmayı hıc sevmem..

ama eşim sabah evden çıkarken arıcam telını elıne al der..
neymıs efendım,benle konuşurken daha hızlı gıdıyormuş..

bıde iş cıkısı arar..markete gıdene kadar muhabbet eder,ordan alıncakları alır..
ben telden o asansöre bınene kadar eşlık ederım..

sansım varsa o yoğun olur çalışırken ve gun ıcınde başka aramaz..

eşim beni hiiiç aramaz
çünkü zaten gündüzleri işyerinde karşılıklı masalarımız akşamları evde
7/24 biraradayız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…