- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
- Konu Sahibi cokricaetcem
-
Biz birbirimizi gerektiğinde arıyoruz.
Gerçekten yoğun çalışıyoruz ikimizde. Ayrıca mesai saatlerinde iş ortamında elinde telefonla gezen tiplerden hiç hoşlanmıyorum.
İşveren olsam böyle bir çalışanımın iş yerimdeki geleceğiyle ilgili ciddi ciddi düşünürdüm...
Ayrılan taraf benim pişmanım 2 ay oldu inat etti dönmüyor
seni sevdiğine eminmisin peki???
Evet hemde çok. Ayrılmasaydık mayısta nişanımız vardı
Benim şu hayattan öğrendiğim bir şey varsa o da erkeğe bir şeyi yaptırmak istiyorsan asla ısrar etmeyeceksin, üstüne gitmeyeceksin. Tabi bunu çoğumuz uygulayamıyoruz :)) Seni aramasını istiyorsan seni merak etmesini sağla :)
2 kere arar çoğunlukla, bekarken 10u bulurdu, artı mesajlaşırdık sürekli, artık 2-3 kere, bariz azaldı
biz işe beraber gidip geliyoruz, yani iş dışında sürekli beraber oluyoruz zaten hiç takılmadım ben,
düşünsenize zaten çok çok berabersiniz, iki defa araması ideal bence, yemek yedin mi ne var ne yok demesi kafi, yani 10 kere arasa ben sıkılırım, siz sıkılmaz mısınız?
Benim şu hayattan öğrendiğim bir şey varsa o da erkeğe bir şeyi yaptırmak istiyorsan asla ısrar etmeyeceksin, üstüne gitmeyeceksin. Tabi bunu çoğumuz uygulayamıyoruz :)) Seni aramasını istiyorsan seni merak etmesini sağla :)
bi kaç gündür rahatsızım belim ağrıyoraynen cnm bende zor tutyordum kendimi. alışkanlık işte. bişi soracaksan bile akşamı bekleyebilecek kadar acilmi bunu düşün arama. akşam söylersin.
göreceksin noluyo lan dicek eşin. ve aramaya başlayacak
benim eşim öyle tlden uzaktırki annesini bile aramaz. ama alıştı. eşim alıştıysa herkes alışır bence. her gün sabah tekmil veriyor. kendide söylüyor bazen espri ile sabah tekmili için aradım diyor.
ne güzel çok seneniz geçmiş mutlu umutlu, zaten insan bazen vakit bile bulamıyor çocugunuzda vardır muhtemelen, zamanla neler değişmiyorki canımız sağolsun
Günde bir bazen ıkı ama sık sık whatsaptan yazısıyoruz ve her konusmamızın sonunda eger kavga etmemıssek mutlaka bırbırırmızı cok sevdığımızı soylyruz cok soylememelı mıyız acaba 3 yıldır bırlıkteyız 7 aydır evlıyız bastan berı hep boyleydı soylemezsek soylememeye alısırız o daha kotu galıba Ama ben onu çoook seviyorummm (aranıza yeni katıldım bu arada)
şimdi çok arayınca çok seviyor,az arayınca az seviyor,aramayınca sevmiyor mu oluyor:26:
eskiden tel yokken insanlar demek ki birbirini hiç sevmiyormuş
Hic aramaz sabah evden cikar ne arar ne sorar aksam gelir hic konusmaz tv izler tel oynar yatar bazen diyorum bir gun olsem evin icinde ancak aksam gelir gorur herhal
Ayrılan taraf benim pişmanım 2 ay oldu inat etti dönmüyor
Seviosa inat edemezki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?