Eşiniz sizi gün için de kaç defa arıyor??

söylediklerinize katılıyorum gereksiz yere çok falz konuşmanın alemi yok da bazen istiyor insan..iş yerinde de hoş bir görüntü olmuyor dediğiniz gibi

2 kere arar çoğunlukla, bekarken 10u bulurdu, artı mesajlaşırdık sürekli, artık 2-3 kere, bariz azaldı
biz işe beraber gidip geliyoruz, yani iş dışında sürekli beraber oluyoruz zaten hiç takılmadım ben,
düşünsenize zaten çok çok berabersiniz, iki defa araması ideal bence, yemek yedin mi ne var ne yok demesi kafi, yani 10 kere arasa ben sıkılırım, siz sıkılmaz mısınız?

Benim şu hayattan öğrendiğim bir şey varsa o da erkeğe bir şeyi yaptırmak istiyorsan asla ısrar etmeyeceksin, üstüne gitmeyeceksin. Tabi bunu çoğumuz uygulayamıyoruz :)) Seni aramasını istiyorsan seni merak etmesini sağla :)

zorla yaptırmak üzerine çok düşmek, bu yüzden tartışma yaratmak ya da küs kalmak hiç bir işe yaramıyor zamanında hepsini denedim
bundan sonra her konuda rahat ve geniş olmaya kendimi sıkmamaya karar verdim en güzzeliii

valla sıkılırım ben de..insanoğlu işte çok olur bunalır az olur daralır bilemedim ki:26:
en güzeli onu kendi haline bırakmak uygundur

Ayy aynen katılıyorum, ben eşime bir kaç şeyde ısrar ettim daha beter istemedi, daha dikkat ediyorum bende:)

Benimde eşim evlendiğimizden beri değişmedi günde en az 10 kere arar sabah mesaimle başlar akşm mesaim bitene kadar arar....
Alıştım bende artık aramasa boşluk gibi geliyor bazen sıkılıyorum gerçi saklı bişi yapamıyorum:) öğle arasında bi yere gitsem haberi oluyor kimlerle çıktığımı biliyor.ama yinede arar sorar bu arada 5 yıllık evliyim:)

bi kaç gündür rahatsızım belim ağrıyor
dün işteyken kendisi düşünüp aradı çok şaşırdım bende
nasıl oldun diye aradım dedi
dün gece annemlerde kaldım
hiç aramadı gece 11 de ben aradım uykuluydu
sabahta işe gelince yine aradım
dedim ki hiç aramıyorsun falan
kocasını bırakıp anasında kalan sensin sen arasaydın diyor pis piste gülüyo

ben ararsam 3 kere falan ben hiç aramassam akşama dogru niye hiç aramadı dye arar . bide ögle arası gelecegi zaman ekmek varmı dye arar

1 senelik evliyim
Günde 2,3, bazen 1 kez bile konuştugumuz oluyor.
Yoğunlukdan olsa gerek...:)Bazen akşama kadar konuşmayız derim niye aramadın
oda der sen nie aramadın
O benden bekler ben ondan falan...

Hoşgeldin cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şimdi çok arayınca çok seviyor,az arayınca az seviyor,aramayınca sevmiyor mu oluyor:26:

eskiden tel yokken insanlar demek ki birbirini hiç sevmiyormuş

Hay agziba saglik ..bizde flört ediyoruz evli değiliz hic de aramaz kafama takmadm bile.bna olan duskunlugu beni çok tatmin ediyor .... Eğer bunu takiosan konu sahibi ( arkadasima soyluorum acaba ilgisini azmi buluosunki ? Zira yeterli bulsaydin aramamasi seni kotu hisseddirmezdi? (?

Hic aramaz sabah evden cikar ne arar ne sorar aksam gelir hic konusmaz tv izler tel oynar yatar bazen diyorum bir gun olsem evin icinde ancak aksam gelir gorur herhal

Kaç yillik bi evlilik bu ??

Seviosa inat edemezki

o şu mantıkla bakıyor canım, sen şimdi en ufak şeyde benim elimi bırakıyorsan evlenincede bırakırsın .. Hem bu durumdayken ayrılman ailemede değer vermediğinin göstergesi falan diye düşünüyor maalesef ..

Söylemem gereken birşey olursa ararım onun dışında aramam oda aramaz zaten iş yerinde rahat konuşamıyoruz ikimizde
ben çok telle konuşmayı da sevmem her akşam görüyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…