Eşiniz sizi gün için de kaç defa arıyor??

cnm benimki hiç aramaz o kadar takmam işten dolayı sabahtan akşama kadar teldeyim zaten
benim için önemli olan ben onu aradığımda bana dönüş yapıp yapmaması

en ideal eş

Benimkide aramaz gün içinde nerde olduğumu bılıyormuş ancak mecbur kalırsa 33:

Son düzenleme:
benimki her geçen gün azalıyor
bu yüzden onu parçalamak istiyorum
ama üzerine düşüyormuş gibi, niye böyle
niye şöyle sorgulamıyorum

bazen 1 bazen hiç aramadıgımız oldu mesaj atıyoruz bazen ama ben kafaya takmıyorum nasıl olsa aksam gelınce sohbet ediyoruz :):) hem birbirimizi özlüyoruz iyi oluyor

bazen 1 bazen hiç aramadıgımız oldu mesaj atıyoruz bazen ama ben kafaya takmıyorum nasıl olsa aksam gelınce sohbet ediyoruz :):) hem birbirimizi özlüyoruz iyi oluyor
kafaya tak tak nereye kadar, ne yaparsak kendimize yapıyoruz zaten..rahat olacaksın daha mutlu olacaksın artık öyle yapıyorum çok şükür

normalde hoş sohbet sempatik bir adam ama bazen gerksizleşiyor

benimki her geçen gün azalıyor
bu yüzden onu parçalamak istiyorum
ama üzerine düşüyormuş gibi, niye böyle
niye şöyle sorgulamıyorum

iş yoğunluğuna göre değişiyo bazen 1 2 kere arıyo geç geleceği zaman arayıp haber veriyo ve sonra saat başı arıyo ne yaptın diye bazende yeri geliyo sadece eve geleceği zaman kaç ekmek alıyım diye 1 kere arıyo bazende o aramadan ben 1 ekmek al diye mesaj atıyorum ama aramadığı zamanda bugün niye aramadın demem çünkü telefonla konuşmayı pek sevmiyorum fazla konuşacak bişeyde olmuyo bende hep evdeyim zaten hiç bi yere çıkmam o yüzden merak edeceği bişeyde yok.. Bide nişanlıyken durmadan yarım saate bi aradığı için bıkmışım galiba telefonla konuşmaktan :)

ihtiyacımız olduğunda yani çocuklarla ilgili ya da işle ilgili bişey olduğunda birbirimizi ararız. ya da bişeyi hatırlatmak amacıyla.

hal hatır sormak için özlem dolu aramalarımız olmaz.

bazen aradığında neden aradın derim sesini duymak için der. tamam derim. kapatırız.

ikimiz de böyle şeylere ihtiyaç duymuyoruz sanırım. o da ben de üzülmem aranmadığımız için.

bak ne güzel seni düşünüp aramış. aradığında çok mutlu oldum beni düşünüp merak etmene özeleme vs de.neşeli güzel şeylerden bahset. ruhunu okşa eşinin aramaya teşvik etmiş olursun

benim eşim sabah duş alıp işe gittiğimde bile merak eder arar . üşüdünmü hasta olursun diye korktum der

arama gece niye aradınki bırak hiç mi hiç arama

karşılıklı anlayış ve biribrinizin sevgisinden oldukça eminsiniz
bu durum psikolojiye, iş durumuna vs değişiyor onu çok iyi anladım
sonsuz mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…