- Konu Sahibi cokricaetcem
-
canım esın asker yada polıs mı benımkıde oylede olay var yanımda arkadaslar var der arayamazAy sekerim nobet oluo olay oluo birde arabada uc kisiler o nedenle bir iki kez arar..
amaaaa watsaptan surekli mesajlasirik gnde 30 tane falan ee durmsdan arasada sıklirsn seninki kac kes arioda dert etmissin
Mecbur kalmadığı sürece aramaz.
(ne gerek varmış ki sabahları zaten görüşüyormuşuz.)
cnm benimki hiç aramaz o kadar takmam işten dolayı sabahtan akşama kadar teldeyim zaten
benim için önemli olan ben onu aradığımda bana dönüş yapıp yapmaması
Benimde eşim evlendiğimizden beri değişmedi günde en az 10 kere arar sabah mesaimle başlar akşm mesaim bitene kadar arar....
Alıştım bende artık aramasa boşluk gibi geliyor bazen sıkılıyorum gerçi saklı bişi yapamıyorum:) öğle arasında bi yere gitsem haberi oluyor kimlerle çıktığımı biliyor.ama yinede arar sorar bu arada 5 yıllık evliyim:)
Hoşgeldin cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimkide aramaz gün içinde nerde olduğumu bılıyormuş ancak mecbur kalırsa 33:
benimki her geçen gün azalıyor
bu yüzden onu parçalamak istiyorum
ama üzerine düşüyormuş gibi, niye böyle
niye şöyle sorgulamıyorum
kafaya tak tak nereye kadar, ne yaparsak kendimize yapıyoruz zaten..rahat olacaksın daha mutlu olacaksın artık öyle yapıyorum çok şükürbazen 1 bazen hiç aramadıgımız oldu mesaj atıyoruz bazen ama ben kafaya takmıyorum nasıl olsa aksam gelınce sohbet ediyoruz :):) hem birbirimizi özlüyoruz iyi oluyor
Benimkide aramaz gün içinde nerde olduğumu bılıyormuş ancak mecbur kalırsa 33:
aaaaaa benimkinden bir tane daha varmış.
bende benimkini dünyada tek erkek türü sanardım.
ya sabırrrr
hoşbuldum tatlım
Hay agziba saglik ..bizde flört ediyoruz evli değiliz hic de aramaz kafama takmadm bile.bna olan duskunlugu beni çok tatmin ediyor .... Eğer bunu takiosan konu sahibi( arkadasima soyluorum acaba ilgisini azmi buluosunki ? Zira yeterli bulsaydin aramamasi seni kotu hisseddirmezdi? (?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimki her geçen gün azalıyor
bu yüzden onu parçalamak istiyorum
ama üzerine düşüyormuş gibi, niye böyle
niye şöyle sorgulamıyorum
bi kaç gündür rahatsızım belim ağrıyor
dün işteyken kendisi düşünüp aradı çok şaşırdım bende
nasıl oldun diye aradım dedi
dün gece annemlerde kaldım
hiç aramadı gece 11 de ben aradım uykuluydu
sabahta işe gelince yine aradım
dedim ki hiç aramıyorsun falan
kocasını bırakıp anasında kalan sensin sen arasaydın diyor pis piste gülüyo
iş yoğunluğuna göre değişiyo bazen 1 2 kere arıyo geç geleceği zaman arayıp haber veriyo ve sonra saat başı arıyo ne yaptın diye bazende yeri geliyo sadece eve geleceği zaman kaç ekmek alıyım diye 1 kere arıyo bazende o aramadan ben 1 ekmek al diye mesaj atıyorum ama aramadığı zamanda bugün niye aramadın demem çünkü telefonla konuşmayı pek sevmiyorum fazla konuşacak bişeyde olmuyo bende hep evdeyim zaten hiç bi yere çıkmam o yüzden merak edeceği bişeyde yok.. Bide nişanlıyken durmadan yarım saate bi aradığı için bıkmışım galiba telefonla konuşmaktan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?