Eşiniz sizi hiç şaşırttı mı??

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
Eşiniz ya da nişanlınız sizi hiç şaşırttı mı?
davranışlarıyla olsun,konuşmalarıyla olsun,yaptıklarıyla olsun...
olumlu ya da olumsuz,küçük ya da büyük yaşadığınız olaylar var mı??
Buyrun arkadaşlar...

Kocam..
Yani boşandığım adam..:1closedeyes:
Çok ağlamıştı..
Aslında hep ağlardı kavga ettiğimizde evliyken..:gitme:
Ama bu kadar çok ağlayacağını,yalvaracağını hiç düşünmemiştim..
Haddinden fazla yıprandı..
Çok hasta oldu,çok çöktü..:a015:

bugün şaşırtsa iyi olacak kötükedihüso
ama şu saate kadar tık yok :uhm:
beklemedeyim
:dilcikar:

evet evlenmeden önce eşim bana önemli bir konuda ilk ve son kez yalan söylediğinde çook çook şaşırmıştım param parça olmuştu gözümde. bu durumu düzeltmek için çok çaba sarf etti. elinden geleni yaptı. ona güveniyorum ama yalan söylediği konuda bazen tereddüte düşmüyor değilim.

çok zaman şaşırttığı olmuştur
kışın bursaya giderken otobüsle
cok yorulduumu we rahatsız olduumu söylemiştim gece saat 12 gibi uyuyamıodu heyecandan en yakın arkadasıyla sabahı etmeye calısıodu
ben ona rahatsızım dedim tmm aşkm dedi
ankaranın cıkışında bi mola yeri war saat 3 de mola werio
bende indim tuwalete gittimtam o anda aşkm da ordaymış
çıkışta en yakın arkadası kafasına montun kapşonunu geçirmiş tanımiiim die
otobüslerin arasına da aşkm gecmiş ama ben uyku sersemi we yorgunlukla hiçbişe görmedim ona bakmışım kaydirigubbakcemile2
tam otobüse adım attım biri kolumdan tuttu hiiiihhh dedim korkudan bi baktım aşkım sarıldık hemennn:asigim:
sonra bawulu aldıımız gibi arabaya binip gittik
arabayı arkadası kullanıo biz arkada hasret giderioduk
rahatsız olduum için dizine yatırdı sacımı okşadı falan öyle geldik
benim için cok özeldi
onu çok sewiorum:asigim:

çok şaşırttı.nişanlanır nişanlanmaz.yüzde binbeşyüz değişerek hayatımın şokunu yaşattı.hala ilk aşık olduğum adamı arıyorum onda

Evlenınce bu kadar degısecegını dusunmemıstım olumlu yonde coook degısmeler var ve herkes bunun farkında evlılık yaramıs benım kocıse Şeniz

Evet birkaç kez şaşırttı..
Bebeğimi kaybettiğimde; Ondan sakinlik bekliyordum,Sabırlı olmasını
Bekliyordum
Ama o Benden bile Kötüydü..
O gün belkide Değişim Noktası oldu..

Önceden Olaylara Bakışı sakindi
Şimdi ilk o panik yapıyor:)

nişanlıyken sasırtmıstı bir kez olumsuz yonde.. çok ağlamıstım onun yuzunden.. çok kırmıstı benı ve araya mesafe koymustum ilişkımızın ..nısanı atma noktasına getırmıstı cunku..
olumlu olarak sasırtma ise.. fırtınamızın sessizliğinde nişanımızdan 3ay sonra nikahımız olcagını sopyleyınce sasırmıstım.. nısan atıırma korkusu işi saglama aldı zavallım :asigim: :roflol:
bide çok istedıgım tlfnu kendıne değil bana almıstı :)))

:asigim:esim beni ilk karsilasmamizdan buyana sasirtmayi hep basarmisdir songülüm:asigim:
99yilinda ucakda karsilasdik ilk tr ye ucarken
istanbul aktarmaliydi onlar antalyaya biz izmire ucucakdik
ve ucaklari kalkmak üzereydi anons yapiliyodu ismimizi bile bilmeden
pesimden kosup elime kagit parcasi tutusdurup öpmüsdü beni:kedi:
sonrasinda yine tesadüflerle hep biaraya geldik
ve annemin nekadar srt biri oldugunu bile bile beni onun gözlerinin icine baka baka dansa kaldirmak istemisdi kaynimin sünnetinde ve annemden azar isitmisdikaydirigubbakcemile3(dah ne cikiyoduk ne bisey)
evlendik ben daha meslekdeydim bitirdim bizimki tutturdu 4hafta tatile cikiyoruz diye yapma etme ben meslegim yeni bitirdm is bulmak istiyofrum dedimsede megerse benimki bana dükkan acmaya hazirlaniyomusmus bay bayan kuafförü biriyle anlasmis biz gelene kadar herseyi bitircekmismis 19yasimda is yeri sahibi oldum esim sayesinde
hayatim hep beni sasirtmakla geciyo
süprizleri hediyeleri
ya kendisi yetiyo aslinda
ama beni el üstünde tutmasi sacimin bir teline zarar gelmesinden korkmasi zaten benim icin büyük bir sans:asigim:

:Saruboceq:rabbim herkezin gönlüne göre versin insallah:Saruboceq:

beni dün şaşırttı..aslında iyiliğim için o anlık yapılması gereken bişeydi... ama ben hayalkırıklığına uğradım.bilmiyorum belkide bu kadar büyütmemeliyim....

bir sevgililer günüydü.ben şehir dışında annemlerdeydim.sabah eşimi aradım.aşkım sevgililer günün kutlu olsun dedim.oda ne dese..ne sevgilisi ne günü biz sevgilimiyiz.karı kocayız.böyle günleri kutlamamıza gerek yok dedi ve kapattı telefonu.tabi bem ilk şaşkınlığı burda yaşadım ve çok kırıldım.
tabii aradan bi kaç saat geçti.küçük kardeşim ablaa kapıda bi adam seni çağırıyor dedi.koştum ve elinde harika çiçekler yollamış eşim bana.ve üzerindeki not:biricik karım,sevgililer günün kutlu olsun..
çok ama çokk şaşırıp çok mutlu olmuştum.meğer kocam umursamaz biri değil,romantik bi prensmiş..

Bir doğumgünümde eşim yanımda yoktu başka şehirdeydi. ben aramasını beklerken, kapı çaldı açtım. Bir paket içini açtığımda ne göreyim kalp şeklinde güzel bir doğumgünü pastası çok sevinmiştim çünkü eşimden böyle bir jesti beklemiyordum. O an yanımda arkadşım vardı ama eşimin jestine çok bozuldu hemde ciddi ciddi eve gideyim benimkine hesap soracam dedi. Sevincim kursağımda kaldı.

hamile kaldıgımdan beri cok kıskanc cok sasırdım ya hıc kıskanc bırı degıldır :sinifsinif:
dun bagırdı o badıyı bıdaha ustunde görürsem yırttarım dıye:gitme:

hiç bişe anlamadımakannehir

geçen yıl doğumgünümü ununttuğunu düşündüğüm anda iş yerime gönderdiği kocaman çiçekleri görünce şaşkına döndüm. çünkü böyle jestler yapan biri değildir. sonra sevgililer gününde uzun zamandır çok beğendiğim taşlı yüzüğü alması.. en son olarakta askere gittiğinden beri iyi yönde çok değişti. daha bi üstüme düşüyo kıskanıyomu bilmiyorum ama benim çok hoşuma gidiyo zemuszemus

Asla şaşırtmadı.Bu onu çok iyi tanımamdan mı kaynaklanıyor,yoksa o çok mu inatçı biri?Tabii ki ikinci seçenek......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…