Eşiniz sizi hırsız derse kalırmısınız

Temizle ye giderim merdivenlere falan çucuklarıma bakan olsa sorun değil

Allah yardım etsin.

Bence en doğrusunu yaparsın gitmekle

İnanamadım okuduğuma. 20 tl ya, eşler arasında cüzdan cepçiliği mi olurmuş. O adam seni önce insan yerine koysun ondan sonra karım diyip yanında dursun.
Canım benim hiçbir ailenin yavrusuna sırt çevireceğini sanmam böyle bir durumda. Lütfen önce bir ailene gitmeyi dene. Baktın olmıyor? Git sığınma evine ama kesinlikle durma o adamın yanında

İnanın doğru şimdi konuştuk Ailem arkamda yok diye bunu yapıyorsun dedim şimdi diyorki ben seni düşünmüyorum çocuklar rezill olmasın

20 lira için Allah'ım sabır ya. arkanızda biri yoksa ne bilim konuşun isterseniz olmadı gidin 20 lira eşten hırsızsın lafını duymak....

Yok gitme diyor çocuklar için ikimiz de hareketimize dikat edelim diyor ama yine aynı tas aynı Hama'm olucak ama bende ona karşı çok soğum

Kendimi okadar değersiz hisedeyorum ki anlatamam çocuklarım olmasa çoktan bu hayattan giderdim

20 lira icin mi bu sekilde itham ediliyorsunuz.ne kadar ayip.
Alsan ne olacak birak 20 lirayi 20 bini aldim ben lazim desen ne olacak
Hayat arkadasi ne demek idrak edememis esiniz.
Birde cocuklariniz var üstelik.

Şimdi diyorki ben para derdinde dilim izinsiz aldığına kızdım ben zaten verirdim sana hakikaten ne yapacağımı bilmiyorum eşimin öyle bir dili varki siz biran ben haksızım dersiniz yani ağzı iyi laf yapar

2 oğlum var biri 6 diğeri 4 zaten bakan kimsem yok ben doğom yaptım yanımda kimsem yoktu tek başıma bakmağa çalıştım keşke bakan olsay dı ben genç kızlara söylüyorum sakın ailenizin istemediği biriyle evlenmeyin

Canım çocuklarının ikisi de büyümüş biri ilkokul çağında biri anaokulu.Asgari ücretle olsun bir işe gir ve o adama muhtaç olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…