Eşiniz sizi hırsız derse kalırmısınız

Mihra36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
94
21
3
36
Eşim cebinde 20 lırAsı yokmuş bana sen aldı n. Dedi almadım dememe ramen bana hırsıs dedi ben daha fazlA dayanam yarı kadın sığınmaya gidicem sizce doğru alanımı yapıyorum

cok agır farkındayım ama ailen yokmu. belki pişman olmuştur al karsına konussana

Hirizsilikla suclamasi ayri o konusulurda üstüne yürümesi daha büyük bir dert bence

Yok gücüm artık çocuklar için katlandım ama böyle giderse çocuklarımın piskolijileri bozulacak Allah kimseyi çaresiz bırakmasın

Eşim cebinde 20 lırAsı yokmuş bana sen aldı n. Dedi almadım dememe ramen bana hırsıs dedi ben daha fazlA dayanam yarı kadın sığınmaya gidicem sizce doğru alanımı yapıyorum
Babam bunu yıllarca yaptı. Oraya buraya yedirdiği paralar birden bitince hep annemi ve bizi suçladı. O evde kalmak çözüm olmuyor. Annem kaldı ve bir halt değişmedi

20 bin TL olsa anlarım da, 20 TL için insanın üstüne yürünmez. Hem sen almış olsan bile ne olacak? Sonuçta "EŞ"isin. Ailen yok diye seni ezmesine de izin verme, sesini çıkar. Sen kadınsın, eşisin, kölesi değil. Bunun bilincinde olsun!

Sizde haklısınız bende bazen kendime garip bakıyorum ama malesef gelçek başkası olsa çatlar ben Nasıl ipsabrediyorum bikere cesaret edip gitseydim böyle aşalanmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…