eşiniz sizi neden seviyor?

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
somut verilerle konuşalım."beni ben olduğum için" gibi yuvarlak cümlelerle değil. (sizi siz yapan nedir ki)
evet ,eşiniz sizi neden seviyor?

tüm ihtiyaçlarını karışladığım için olabilir. güzel olduğum için olabilir. onu pohpohladığım için olabilir.çünkü ben erkek olsaydım bunlar için severdim.

annesının huylarına benzettıgı için, fedakar tokgözlü nazik oluşum..sıcakkanlı olmam her ortama ayak uydurup kendımı sevdırmem, bir de güzel buldugu ıcın:1:

tüm ihtiyaçlarını karışladığım için olabilir. güzel olduğum için olabilir. onu pohpohladığım için olabilir.çünkü ben erkek olsaydım bunlar için severdim.

tüm ihtiyaçların karşılamak onu ilgilendiriyo, güzel senin ilgilendiryo ama ucu bi yerde ona dokunuyo güzel bir kaınla geziyo, onu pohpohlamak tamamne onu ilgilendiriyo.
yani seni sen yapan özellikler yok ortada:ssz:
peki sen onu neden seviyosun

annesının huylarına benzettıgı için, fedakar tokgözlü nazik oluşum..sıcakkanlı olmam her ortama ayak uydurup kendımı sevdırmem, bir de güzel buldugu ıcın:1:

uffff anneye benzemek, tamamen onu ilgilendiriyo, fadekarlık onu ilgilendiriyo sanırım çünkü onun için yapıyon muhtemelen, tok gözlüde onu ilgilendiriyo, ne güzel adamı yormuyon, sıcakanlı oluşun seni ilgiendiriyo galiba
peki sen onu neden seviyon:ssz:

Eşime sordum, aldığım cevap şu oldu:
"Ben seni nedensiz seviyorum aslına bakarsan, ama bu nedensizliğin altında yumuşacık bir kalp, yüreğime akan bir masumiyet, gözlerimi kamaştıran bir beceriklilik, sabırsız bir ihtiyaç, tuttuğunu kopartan bir genç kadın var karşımda, daha neler sayayım ki, yazmakla bitmeyecek gibi, fiziksel unsurlara hiç girmedim bile farkındaysan... Ben seni neden seviyorum biliyor musun, kendimi sende buluyorum..."
:16: :16:
Ben bu adamı sevmekten öldürsem azdır... :16:

nereye varmaya çalışıyo bu cadu diyebilrsiniz ki anlatayım. erkeklerde şunun farkına vardım. bizim kişisel, karaktersitik özelliklerimize hiç dikkat etmiyolar. sorsanzı çoğu lafı geveleyip değiştirmeye çalışır. ama biz onların kişsel özelliklerine vurulmuşuzdur.

Eşime sordum, aldığım cevap şu oldu:
"Ben seni nedensiz seviyorum aslına bakarsan, ama bu nedensizliğin altında yumuşacık bir kalp, yüreğime akan bir masumiyet, gözlerimi kamaştıran bir beceriklilik, sabırsız bir ihtiyaç, tuttuğunu kopartan bir genç kadın var karşımda, daha neler sayayım ki, yazmakla bitmeyecek gibi, fiziksel unsurlara hiç girmedim bile farkındaysan... Ben seni neden seviyorum biliyor musun, kendimi sende buluyorum..."
:16: :16:
Ben bu adamı sevmekten öldürsem azdır... :16:

valla tebrik ederim eşini:13::13:

tüm ihtiyaçların karşılamak onu ilgilendiriyo, güzel senin ilgilendiryo ama ucu bi yerde ona dokunuyo güzel bir kaınla geziyo, onu pohpohlamak tamamne onu ilgilendiriyo.
yani seni sen yapan özellikler yok ortada:ssz:
peki sen onu neden seviyosun

şöyle düşününce somut bir neden bulamıyorum pek bana karşı sabırlı oması olabilir mesela yada sinirli çekilmez olduğum zamanlar bile beni çekmeye çalışması...
evliyseniz ya siz?

uffff anneye benzemek, tamamen onu ilgilendiriyo, fadekarlık onu ilgilendiriyo sanırım çünkü onun için yapıyon muhtemelen, tok gözlüde onu ilgilendiriyo, ne güzel adamı yormuyon, sıcakanlı oluşun seni ilgiendiriyo galiba
peki sen onu neden seviyon:ssz:

bilmem bence bunlar onu da ılgılendıren nedenler benı de, ve sevmek ıcın yeterlı nedenler.senı neden sevıyor mesela?
ben onu sebepsız sevıyorum dıyebılırım kotu yönleri var ve benı uzdugu zamanlar oldu elbet ama iyi yönleri de cok fazla bunları da görebılıyorum etrafında hep sevılen bırı , kendıme yakın buluyorum huyunu suyunu tarzını.sevıyorum işte:31:

öhö öhö diye başlayım kendimi öveceğim ya:17::17:
soruyorum benı niye seviyorsun diye klasik ötesi laflar sıralıyor : anaç olduğumu söylüyor,kendisiyle aşırı ilgileniyorum,sıcak kanlıyım,ee bir de güzel hatun olduğum için sevmiştir heralde:17:

şöyle düşününce somut bir neden bulamıyorum pek bana karşı sabırlı oması olabilir mesela yada sinirli çekilmez olduğum zamanlar bile beni çekmeye çalışması...
evliyseniz ya siz?

bilmem bence bunlar onu da ılgılendıren nedenler benı de, ve sevmek ıcın yeterlı nedenler.senı neden sevıyor mesela?
ben onu sebepsız sevıyorum dıyebılırım kotu yönleri var ve benı uzdugu zamanlar oldu elbet ama iyi yönleri de cok fazla bunları da görebılıyorum etrafında hep sevılen bırı , kendıme yakın buluyorum huyunu suyunu tarzını.sevıyorum işte:31:

ben hala bnei neden sevdiğini anlayabilmiş değilim:1::1::1:

nereye varmaya çalışıyo bu cadu diyebilrsiniz ki anlatayım. erkeklerde şunun farkına vardım. bizim kişisel, karaktersitik özelliklerimize hiç dikkat etmiyolar. sorsanzı çoğu lafı geveleyip değiştirmeye çalışır. ama biz onların kişsel özelliklerine vurulmuşuzdur.

Araştırdığın çok doğru birşey.
Herkes bunu sormalı kendine "beni neden seviyor", bunu sorgulamalı gerçekten.
Ben arada bir eşime sorguluyordum (sevgiliyken) genelde karakteristik özelliklerimi sayardı hoşuma giderdi.
Evlendikten sonraysa çok daha bi farklı oldu, daha iyi anladı tanıdı...

valla tebrik ederim eşini:13::13:

Teşekkür ederim... Bende tebrik ediyorum şahsen... :9:
Bazen beni beklenmedik lafları ile büyülüyor... :17:

Ben de onu diğer yarım olduğu için, yani bende eksik olan ne varsa O'nda olduğu için seviyorum.
O benim tam anlamıyla "herşeyim" diyebildiğim tek insan... :16:

dunyada eşim ve benzerım olmadıgı ıcın benı sevıyor:))))

benim yanımda mutlu olduğu için, rahat olduğu için, herşeyi paylaştığımız için, ona sorduğumda ise diğer yarısı olduğum içinmiş:16::16::16::16::16:

anlamıştım:46::9:

Back
X