eşiniz sizi neden seviyor?

ne guzel işte demek kı gercekten sevıyor, bence nedensız sevilmek daha güzel kör kütük aşık demektır:7:
acaba :26::26::26::26::26::26:

benim yanımda mutlu olduğu için, rahat olduğu için, herşeyi paylaştığımız için, ona sorduğumda ise diğer yarısı olduğum içinmiş:16::16::16::16::16:

yuvarlak kelimleer hemen teslim olmayın daha çok sorgulayın:47:

buarada bu soruyu bana sureklı soruyor bana benımkı bende ne dıyecegımı bılemıyorum ona, illa sevmek ıcın bır neden mı olması lazım dıyorum sevıyorum işte dıyorum..bidaha sorarsa sen benım öbür yarımsın diyim barı burası bana iyi kopya oldu:9:

buarada bu soruyu bana sureklı soruyor bana benımkı bende ne dıyecegımı bılemıyorum ona, illa sevmek ıcın bır neden mı olması lazım dıyorum sevıyorum işte dıyorum..bidaha sorarsa sen benım öbür yarımsın diyim barı burası bana iyi kopya oldu:9:

sevdiğinkarakteristik özelliklerini sırala

sevdiğinkarakteristik özelliklerini sırala

cok ıyı nıyetlı cok merhametlı,kımseyı kıramaz,güleryüzlü, (bu huyları bazen sorun oluyor ama netıcede ıyı huylar) sevdiğini hissettirir genel anlamda duygusal,çok cömert asla ve asla küçük hesaplar yapmaz, gezmeyı sever gibi gibi...

ona sorduğumda, gözlerindeki ışıltı ve yüzündeki masum tebessüme aşık oldum demişti. çocuksu tavırlarımı seviyormuş. benim yanımda çok huzurlu ve mutlu olduğunu biliyorum. canım kocam benim.:16:

Ben kaç kere sordum bu soruyu ona :)
yeri geldi mi hanım hanımcık oluyormuşum yeri geldi mi çocuk gibi bu huymu çok seviyormuş
sonrası da o klasik şeyler işte. Sonuçta seviyor ya çok da sorgulamamak gerek aslında :)

:16: bugün tekrar sorucaaam bu soruyu soralı baya oluyor ozaman sorduğumda
- Sevmemek için bi sebebim yok herkezden herşeyden farkLısın masum saf olman canayakın sıcakkanlı olman herkez tarafından sevilmen ve beni çok sevdiğin için kendimide sende bulduğum için seviyorummmmmmmmmmm diyee sesini yükseltmiştii eşşeeek :))

asLında ben daha farklı şeyler bekliOdum nedense :1::1::1: yinede hoŞuma gitmişti :) bugün tekrar sorup yazayım :1:

somut verilerle konuşalım."beni ben olduğum için" gibi yuvarlak cümlelerle değil. (sizi siz yapan nedir ki)
evet ,eşiniz sizi neden seviyor?

hımmm güzel soruymuş..
düşündürücü bi o kadar da..
aslında karşı tarafa sormak lazım ama kendimce cevaplayım;

her şeyden önce sadığımdır eşime..güvenilirim ve şüphe uyandıracak hiçbişey yapmam..sevgimi,aşkımı farklı farklı yöntemlerle güzel ifade ederim..değer verirsem sonuna kadar belli ederim..fedakarımdır ve karşılıklı olduğunu görürsem biçok şey yapar biçok şeye tamam diyebilirim..değişmekten korkmam,yine karşılıklı olduğunu görürsem değişebilirim..bazen isteklerimi gözardı edip,karşı tarafı mutlu etmeyi severim..anlayışlıyım,iyi bi dinleyiciyim,tarafsız yaklaşımlarda bulunmayı severim..edebiyatım kuvvetlidir,yazmayı severim..saygılıyımdır herkese,eşimede ailesinede..yeri geldi mi çocuk gibi yeri geldi mi yaşımdan büyük davranmasını bilirim..her daim pozitifim,gülmeyi çok severim..eğlenceli bi kişiliğim,sosyal olmak ve müzik en büyük hobim..

derkeeeeen bu böyle uzar gider,sanırım fazla uzadı..
ukalalık sınırını bozmadan susayım artık :1:

küçük şeylerden mutlu olabildiğim için,
birlikte espri yapıp gülebildiğimiz için,
çocuksu harketlerim olduğu için,
onunla birlikte kokoreç,işkembe çorba yiyebildiğim için,
onu değiştirmeye çalışmadığım için,
kavga etmeyi beceremeyip hemen gülümsediğim için,
onu gerçekten ''o olduğu için'' sevdiğimden emin olduğu için seviyor sanırım:)

hımmm güzel soruymuş..
düşündürücü bi o kadar da..
aslında karşı tarafa sormak lazım ama kendimce cevaplayım;

her şeyden önce sadığımdır eşime..güvenilirim ve şüphe uyandıracak hiçbişey yapmam..sevgimi,aşkımı farklı farklı yöntemlerle güzel ifade ederim..değer verirsem sonuna kadar belli ederim..fedakarımdır ve karşılıklı olduğunu görürsem biçok şey yapar biçok şeye tamam diyebilirim..değişmekten korkmam,yine karşılıklı olduğunu görürsem değişebilirim..bazen isteklerimi gözardı edip,karşı tarafı mutlu etmeyi severim..anlayışlıyım,iyi bi dinleyiciyim,tarafsız yaklaşımlarda bulunmayı severim..edebiyatım kuvvetlidir,yazmayı severim..saygılıyımdır herkese,eşimede ailesinede..yeri geldi mi çocuk gibi yeri geldi mi yaşımdan büyük davranmasını bilirim..her daim pozitifim,gülmeyi çok severim..eğlenceli bi kişiliğim,sosyal olmak ve müzik en büyük hobim..

derkeeeeen bu böyle uzar gider,sanırım fazla uzadı..
ukalalık sınırını bozmadan susayım artık :1:

küçük şeylerden mutlu olabildiğim için,
birlikte espri yapıp gülebildiğimiz için,
çocuksu harketlerim olduğu için,
onunla birlikte kokoreç,işkembe çorba yiyebildiğim için,
onu değiştirmeye çalışmadığım için,
kavga etmeyi beceremeyip hemen gülümsediğim için,
onu gerçekten ''o olduğu için'' sevdiğimden emin olduğu için seviyor sanırım:)

biz bu özelliklerimizi biliyoruz ve bu özellikeirmizden ötürü sevilebilri olduğumuzu düşünüyoruz ama bi bakıyoruz adamlar bu özelliklerimizin farkında bile değil o yüzden bu soruyu eşlere yada sevgililere sorup verdikleri cevaplarıda yazlaım kızlar. :68: ödev:27:
ayyy kendimi öğretmen gibi hissettim:46::46:

tabi adamların kafasını şişirmeden yapın bunu:37:

Son düzenleme:
biz bu özelliklerimizi biliyoruz ve bu özellikeirmizden ötürü sevilebilri olduğumuzu düşünüyoruz ama bi bakıyoruz adamlar bu özelliklerimizin farkında bile değil o yüzden bu soruyu eşlere yada sevgililere sorup verdikleri cevaplarıda yazlaım kızlar. :68: ödev:27:
ayyy kendimi öğretmen gibi hissettim:46::46:

tabi adamların kafasını şişirmeden yapın bunu:37:

Akşam tekrar sorucam.. zevkle :52:

kız sen çok sormuşsun adama afacanlar inmesin:52:

Ayy yok canım gık'ı çıkmaz..
Özellikle yattığmızda uykusu varken soruyorum, kısa keserse uyumayalım aşkımız daha önemli diyorum. Düşün ona bile afacanlar gelmiyorsa normal zaman da sormam da hiç sakınca yok. :27:

Geçen günlerde arkadaşlar arasında konuşurken demişti ki; "Güniçeni seviyorum çünkü dünyada beni nasıl sakinleştireceğini ve idare edebileceğini bilen tek insan." :17::nazar:

Bana söylediği kadarıyla yüzümde masum bir ifade olduğunu. Hayatında gördüğü en merhametli insan olduğumu. Benimle sohbet etmeyi sevdiğini (ayrıca konudan konuya atlıyormuşum bu şirinmiş)hayatında. Gördüğü en bakımlı insanmışım. Dürüstmüşüm ve onu sevdiğime inanıyormuş.

Back
X