Arkadaşlar bana mı öyle geliyor yoksa zaman geçtikçe eşlerimiz bize bizi sevdiklerini daha mı az söylüyorlar ? Çok mu zor seni seviyorum demek acaba onlar için ne dersiniz ?:uhm:
benim eşimde söyler hemde hergün. çok söylenince de sıradan bir hal alıyor bence. ayrıca eşim beni sevdiğini söylemiyor demek sevmiyor demek değildir arkadaşlar. bunu dert ettiğinize bile değmez bazıları sözlerle ifade etmeyi sever. mesela ben hiç söylemem. herkesin huyu farklıdır.
sevgi söylendikçe büyür diyenlerdenim...eğer içinizden hep söylemek geliyorsa söyleyin birşey kaybetmezsiniz...eşim bana ben eşime hep söylerim...ister yeni evli olun ister yıllardır evli olun eğer seviyorsanız söyleyin...
Çok şükür eşim her gün defalarca beni ne kadar sevdiğini söyler.
Ama bu biraz da erkeğin yapısıyla ilgili bişey sanırım.
Kimileri bu konuda daha ketum oluyorlar..
18 senelik evliyim eşim sık sık söyler.
söylemediği zamanda bunu belli eder.
söylemesede bence hissettirmesi daha önemli.
hal ve tavır daha önemli bence....
6 senelik evliyim eşim bana ben sormadan hiç söylemez.
ben sorduğumda bile söyleme tarzı şöyledir.senağlama
şimdi bu sorumu sevmesem yanımda ne işin var:uhm:
Her gün defalarca söylemese de söyler.Bazen hiç beklemediğim bi anda gelir sarılır söyler.Bana yetiyo.Herkesin yapısı bir değil kimi bazı şeyleri çok dile getiremez.Ama sevdiğini sürekli belli eder.Ben de öyleŞeniz
dilin kemigi yok arkadaslar...sevdigine sevmiyorumda der,sevmedigine seviyorumda.onemli olan hareket ve tavirlardir iste onlar yalan soylemez...mesela seviyorum der belkide gunde defalarca ama gece gec gelir gelsede seninle hic ilgilenmez ama sorunca seviyorum der eee buna nasi inanirsinizki...ha insan bazen istiyo tabi bu sozleri duymak....ama duymadigin zamanda bu seni sevmiyo anlamina gelmez bence..dedimya tavirlardir gercek sevgiyi gosteren...duyduklarina degil gorduklerine inan....
ben 10 aylık evliyim ve haliyle ilk zamanlara nazaran daha az söylüo.bazen ben söylüyorum bende seni çok seviyorum hayatım dio.bazende bi bakıyorum durup dururken ay ben seni nie bu kadar çok seviyorum dio.ama nişanlılıktaki gibi günde yüz kere demio artık
Evliliğimin ilk yılında ikimizde karşılıklı çok söylerdik sevgimizi..
Eşimin her geçen sene sevgi söyleme katsayısı artıyor,benim azalıyor.Evet ben de severim sevgi sözcükleri,ama kızınca yapamıyorum işte.:dilcikar:
Ona kızınca; "Seni az seviyorum" dedikçe o daha da sık söylemeye devam ediyor.Bu adam benimle dalga geçiyor galiba..Çok üzgünüm çoook
her gün söylemez benim eşim, sürekli kullanınca kelimeler anlamını yititirir der bazen ben anlarım ne demek istediğini,
her gün sevdiğim şeyleri yapar, dünyanın en güzel şeyine bakar gibi bakar bana ama söylemez..
Bazen duymak iyi geliyor galiba bende zaten sürekli tekrar etmesini istemem huylanırım o zaman bir kabahatimi varda bu kadar söylüyor diye :)) ama arada da durup dururken demesini isterim yanii ama yok cımbızla laf alıyorum ağzından :)) gerçi yapısı gereği süslü kelimeleri pek sevmez yaa genede ne bileyim işte bunu diyorum ama kendimde öyle aman aman sevgi kelimesini pek kullanan biri değilim aslında :))
Bu konuda arsızım ben... İllaki duyacağım. Haraketlerle filan anlatması yetmez.
Söyleyecek...
Sık sık söyler aşkım ve bende sık sık söylerim. Çok söylenince anlamı kalmıyor falan
sözlerinede gülüp geçiyorum. Çok duyuyorum, çok söylüyorum ve gayet anlamlı geliyor.
Çok fazla söylemiyor sevdiğini.Çünkü bende eskisi kadar sevdiğimi söyleyemiyorum. Önceden telefonu kapatırken bile seni seviyorum demezsek küserdik birbirimize. Ama olsun öyle şaşırtıcı zamanlarda söylüyor ki bu bana yetiyor.:asigim: