Eşiniz sizi sevdiğini söylüyor mu ?

Arkadaşlar bana mı öyle geliyor yoksa zaman geçtikçe eşlerimiz bize bizi sevdiklerini daha mı az söylüyorlar ? Çok mu zor seni seviyorum demek acaba onlar için ne dersiniz ?:uhm:

eşe göre değişir
benimki daha çok söylemeye başladı.. bıkkınlık verecek kadar.. :bbo:

çok sık olmasa da söylüyor...
genelde ben ona sevdiğimi söylediğimde cevabı kısa ve nettir...BENDE..der...
işte böyle arkadaşlar,hiç duymamaktan iyidir,ne dersiniz...:1hug:

Çok şükür herzaman birbirimize seni seviyorum deriz. obana sorar ben ona sorarım "beni seviyormusun" oda derki " seni canımdan çok seviyorum" "ne kadar çok seviyorsun" derki "kocaman herşeyden çok seviyorum" sarılır sımsıkı kulağıma fısıldayarak seni çok ama çok seviyorum canım benim der bende ona. canım benim ya onu çok seviyorum hasta olsam iyileşene kadar eliyle besler canım benim yemesem zorla yedirir içirir ilaçları. ONU ÇOK SEVİYORUMŞeniz

benim kocaşimde hep söyler.allah razı olsun.hissettirirde sevdiğini ilgisini sevgisini..o bana der ben ona.her günm deriz.evliliğimizin 10,ayındayız a.s.

evli değilim ama nişanlım sık sık söyler bebek gibi sever beni bende ona söylerim :asigim:Şeniz

valla benimki söylemmez söylesede ben pek ciddiye almam yani belli bir zamandan sonra komik geliyor
mesela bişey isteyeceği zaman hadi kalk tama ben seni seviyorum der nebilim
hani adamın biri demiş ya kadınların hayatında 3 cümle vardır
nerdeydin
başkasımı var
beni seviyormusun
eşimin yanında kabullenmesemde yalanda değil

Genelde pek söylemiyorlar galiba .Aslında her insan duymak istera.s]

Son düzenleme:
5 yıllık eviliyiz, 8 yıldır da tanışıyoruz. Daha çok sözylediğimizi düşünüyorum şimdilerde. İlk zamanlar birbirimizin kıymetini anlayamamışız demek ki.:hulya:

Bır kac gun esım yada ben soylemesek hemen fark ederız o cumlenın eksıklıgını.
Ya o ya da ben,
'soylemıyorsun artık' dedıgımızde anlarız ne demek ıstedıgımızı.
Bazen sadece 'senı sevıyorum' demem yada demez.
Oyle laflar ederkı, kendımı prenses gıbı hıssederım
Kımı zaman ınanmak gelmez ıcımden,
o vakıt kızar bana.
Gecenlerde bır konusma esnasında,
'ben evlı bır erkegım' dedı.
'evlı ve... ' dedım.
'evlı ve karısına delı gıbı asık bır erkek' dedı.
Yerım ben onu, oyle tatlıkı benım kocam cok sevıyorum onu!

kocisim hergün söyler ama ben onun gözlerinin icine bakarak söyliyemiyorum..

pek söylemez bende söylemem ama ona sık sık sorarım yada niye sevdiğini söylemiyorsun derim bilmiyormusun sen deraklinialirimsmilebilmek ayrı duymak ayrıboshayallersmile
arada ben sormadan kendiside söylese iyi olurdu ama pek söylemez bu nedenle bende pek söylemem:umursamaz:

biz birbirimize abartısız günde belki 100 defa birbirimizi sevdiğimizi söyleriz
bazen tv izlerken hiç sebep yokken aşkım derim efendim der.seni çok seviyorum derim.
oda bazen bunu yapar,sürekli söyleriz ama bu sıradanlaştırdıgımız için değil.
içimizden geldiği için..ne yalan söyleyeyim 1000 defa seniseviyorum desem yine doymam

günde en az 10 kere diyordur gerisini bilemiycem... opuyorumnanaktan

her tel. konuşup kapatışımızda. uyku arasında,eve gelince,evden çıkarken,duştan çıkınca,başka odaya geçerken:)) bir çok kezz... seni çook kocaman uzay boşluğu kadar çok seviyorum deriz birbirimize. :)
çok mutlu oluyorum bayanssulusmile :asigim:

nekadar özendim size bilemessiniz kızlarr biz uzun yıllar çıktık ozaman harikaydı hep sölerdii esirgeemezdi evlendik tamam artık sevgmz katlanmış olablr ama buyusumu bozuldu ne neden seni seviyorum diyemiyor allhm ya sinir ediyo benii sordugum zaman sevmesen evlenmezdim flnnn üzülüyorum çokkkkkkkkkkkkkkkkkk

benm annemde aynı konudan müzdarip diyorum anne ya hc sölemiyoo needen biz öle diğiliz diyorum tmam çok guzel hissettrir ama o lafı söleyemez agır abi çok fena annem dedi
22 yıllk evliyim bir kere seni seviyorm demedi der
bahtsz kızım diyoo

benim eşimde nerdeyse hergün söylüyor söylemediği günlerde gerek duymuyorurum söylemesine çünkü bana bakışından ilgisinden anlıyorum sevdiğini
sadece kuru bi söz yetmez hissetmek gerek
ama sadece hissetmekte yetmiyor duymak istiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…