esınız sızın aılenıze nsıl davranıyor

ebru1982

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2008
139
1
621
42
Diğer
arkadaslar merak ettım esınızın aılenıze nasıl davrandıgını....benım esım annemlere nıye gelmıyosunuz dıye hep kızar..ıkı gun gıtmesek annemlere esım hadı gıdelım der..hafta sonları hep annemgılle plan yapar..her pazarı annemlerle gecırırız (GERCI ANNEMDE ESIME HEP YARDIMCI OLDU DESTEK OLU KENDI ANNESININ YAPMADIGINI YAPTI)kayınvalıdeme o kkadar sık gıtmeyız esımde sık sık gıdelım demez...BEn bu konuda cok sanlıyım ya sız????

Kocamın ailemle bir sorunu yok..
Saygısını,sevgisini eksik etmez o kadar!yerimseniben
Ama öyle;"Hadi annenlere gidelim,annenler bize gelsin" demez..:sm_confused:
Adam zaten eve gecenin bir vakti geliyor,annemler gelse de göremez ki!!fisfisfis

Ebrucum benim gibi birini buldum sonunda bu konuda aynıyız.. genelde çevremdeki arkadaşlarımın tanıdıklarımın durumları bu şekilde olmadığı için ben de pek anlatmıyorum onlara. ama senle aynıyız eşim ben gidelim demeden hadi gidelim der evlerde yakın bi gün gitmesek öbür gün gideriz kesin, hafta sonları hepberaber gezeriz çoğuzaman eşim ister bunu ben onu sıkmıyım diye söylemem ama o benden çok hevesli ailemi çok seviyo iyi vakit geçiriyo, kayınvalidemlere sık sık gitmeyiz eşim öle çok istemez onuda ben zorlarım hadi özledik gidelim diye, ama bizimkiler kadar vakit geçirmeyiz geçenlerde 1 hafta tatile gittik bizimkilerle eşim hepberaber gidelim dedi benimde canıma minnet çok eğlendik:):)

son derece saygılı ve nazik davranır, o konuda hakkını hiç inkar etmem ama tabi karşılıklı oluyor biraz da bunlar.

sadece sevgi saygısını eksik etmez.
gidilecek zamanlarda ya ben gidelim derim yada o

Merhabalar..
Konu daha önce de açlmıştı diye hatırlıyorum sanki CADIARZU
Ama ben yine de yazayım;EŞİM aileme çok iyi davranır;ailem de onu el üstünde tutarlar..Zaten damadını sevmeyen kayınvalide;kayınpeder azdır herhalde
Özellikle annemle eşim anne-oğuldan öteler neredeyse maşaallah.:nazar Biz uzak olduğumuz için ailelerimize;sık sık gidemiyoruz ama sık sık ararız -ayrım yapmaksızın- ben de kayınvalidemi çok seviyorum;kayınpederim de keza beni için değerlidir..
Türkiyedeyken dengeyi sağlamaya çalışıyoruz;biraz onlarda kalıyoruz biraz bizde..(kayınvalidem gerçi hep onla kalayım istiyor;gidince bir sarılır bana öper koklar artık ordan ayrılana kadar bırakmaz yapışırız :roflol:) özlem var çünkü işin içinde..Uzak olmak daha avantajlı demek ki :icecream: Özel günlerde hediyeler yollarız çeşitli sürprizler yaparız ailelerimize;çok sevinirler...Ama şu var;eşim benim aime çok düşkün ve sanırım birazcık önde tutuyor.. (böyle tatlı bir yarış var aramızda a.s.ı) Ben de buna şükran olarak;kendi ailesiyle daha çok ilgileniyorum zaman zaman..(anne ve babam da bana bun öğretti;eşimin ailesine her zaman saygı duymamı;arayıp sormamı;muhabbeti;bağı kopartmamamı..) Ben eşimi çk seviyorum onu doğuran anneyi yetiştiren baba nasıl sevmem;nasıl kıymet vermem onlara..Eşim de aynen böyle düşünüyor.
Allah herkesin yuvasına saadet-i dareyn versin..
Onun rızası gözetilerek yaşanırsa herşey çokdaha güzel ve lezzetli olur zatenn.
Sevgiler..

benim ailem gibi bir aileye kötü davranmak onun yanlışı olur...
ama yanlış yapmadı şimdiye kadar çok şükür...
iyidirler yılda en çok iki kez gördükleri için birbirlerin...
sorun yok...

canim gercekten dogru herkese anlatilmiyo nispet yapmis gibi...bu hafta sonu bi programimiz yoktu sim annemleri aramis napiyoruz bugun diye ...cok sansliyiz gercekten

benim eşimde aileme karşı çok saygılıdır el üstünde tutar onları (kendi ailesinden daha çok sever) Anadolu yakasında olduğumuz ve ailem Avrupa yakasında olduğu için pek görüşemeyiz telefonla sadece ama mutlaka hafta sonları ailem gelir bizi görmeye (Arabaları var) o zaman da ne yedirip içireceğini şaşırır bizde çok sık olmasa da gideriz şimdi yeğenlerimi tatile götürecek Bende eşimin ailesine karşı böyle olmaya çalışıyorum :)

Ailemden uzaktayim ama esimle bi sorunlari yok..yalniz

gittigimizde kalmaz kendi ailesinin yaninda,rahat edemiyorum demisti..

onun disinda kendi ailesini bile ayda zor gören bir adam isinden dolayi

yakin olsakta heralde benim ailem icinde illaki gidelim gelsinler filan deme

firsati olmazdi..

eşim benim ailemi kendi ailesinden daha çok seviyor.Hepsini ayrı ayrı her zaman görmek istiyor.Ailem ş.dışında yaşıyor.Onları o kadar çok görmek istedi ki cuma günü yola çıktık pazar günü döndük.Kardeşimle beraber dalmaya gittiler.Keyfi dalma ama zıpkınla falan kocaman bir balık yakalamışlar.ertesi gün temizledik yedik.Erkek kardeşimle tekneyle açılmaya,ailemin yanındayken denize girip eve kurt gibi aç gelip mantıları mideye indirmeye,
sabahları denize karşı kahvaltı yapıp,gözlemeleri yemeye,mis gibi deniz kokusunu soluyup,öğlen deniz kenarında mangal yapmaya,istediği kadar uyuyup,istediğ saatte kalkmaya,günlük aktivitelerle akşamı yapmaya bayılıyor bu arada ben kendisini görmüyorum.:)

kendi ailesinin yanında ise denize gitmek için 30 km arabayla gitmesi gerek,deniz güzel değil.Dalacak yer yok.Uyusa bu ne uykusu saat kaç oldu dedikleri için ben bile uykulu uykulu laf söylemsinler diye sabahın 7 sinde ayakta geziniyorum.Gideceği bir yok.Çok enteresandır.Biz uyuduğumuzda ,kaldırılıyoruz,evin diğer fertleri öğlenden sonra 13:00 /13:30 da kalkıyor onlar alışmış o saatte kalkmaya falan.Eee Benim ailemde zaman nasıl geçiyor anlamıyor.Kendi ailesindede zaman geçiremeyince gitmek istemiyor..

Benim eşim sağolsun saygıda hörmette kusur etmez aileme karşı..
Ama hadi annenlere gidelim, onlar gelsinler falan da demez..
Kendi aileine karşı da farklı değil...
Zaten birbirimize ancak zaman ayırabiliyoruz, o yüzden bence gayet normal..:içelim:

eşime o konuda hep teşekkür etmişimdir...en ufak bir saygısızlık,en ufak imalı bir laf,yüz asıklığı 14 yıldır görmedim...( şeytanın kulağına atom bombası...)
bence bu ilişkiler karşılıklı...yani bir taraf iyiyken diğer taraf kötü olamaz diye düşünüyorum...
öyle sürekli biz annemlerde yada onlar bizde değil..
ama gerektiği zaman gideriz ve hiç sorun yaşamayız...
ama bende eşimin ailesine öyleyim...
sevgiler...

benim ailem uzakta eşimin ailesi ile aynı şehirdeyiz ama birbirilerini çok sever eşim ve anne babam benden bile daha fazla özen gösterir onlarakendi kardeşleri ile iyi anlaşamadığı için benim gerçek anlamda bu lafı hak eden kardeşim senin kardeşlerin der sağolsun çok da iyi anlaşırlar allah bozmasın o açıdan şanslıyım
benim onun ailesiyle sorunlarım oluyor bazen ama ben de mümkün olduğu kadar iyi davranmaya çalışıyorum sırf eşim benim aileme iyi davranıyor diye ama kayınvalidem veya kızkardeş bana laf edince cevabını da veriyorum ne yapayım o açıdan biraz suçluluk da duymuyorum değil ama herşey karşılıklı sanırım

:çok üzgünüm: kızlar hepınıze ozenıyorum keske benım kocamda aynı ola bılseydı annesının yuzunden yanı onların korkusundan benım aılemın yanına gıtmıyor kaynanam cok cadı ve kıskan ıkımınkıde memleketteler senede 1 kere gıdıyoz ama esım aılemgılın yanına gıtmıyor benı bıle zor gonderıyor 1 2 saatlıgınesenağlamasenağlama

:teytey:benim kocişkom çok şükür benden önce gider kurulur annemleresırnaşık şey bu konuda çok şanslıyım bende onun ailesini çok severim allaha bin şükür:1hug:

herocum sana çok üzüldüm ben annemle hergün görüşüyorum eşim evdeyken bize kahve yapıp için ana kız diye getirir bunları düşününce bi hoş oldum inşallah düzelirsiniz canım ya...

ay valla canım aynen be diyorum senin annene gidelim yok hayır olmaz diyo seninkilere gidicez diye aman oohhh sefam olsun diyorum takıyorum koluma kocamı gidiyorummm çok ta tınnn banane sonuçta onun annesiii

eşimin benim ailemle iyi olduğu kadar keşke bende eşimin ailesiyle iyi olabilseydim ama bunun tek sebebi ailemin eşimi kabullenmesi annemin eşimi kendi oğlundan ayırmaması,dayımların teyzelerimin eşime saygıda kusur etmemesi ve ona değer vermeleri,böyle olunca insan ister istemez iyi oluyor galiba ne ekersek onu biçiyoruz hayatta,eşimin ailesi de ektiklerini biçiyorlar şu anda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…