eşiniz sizin hangi huyunuzu seviyor ?

sirin melek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
166
6
96
41
İstanbul
eşiniz sizin hangi huyunuzu seviyor hangi huyunuzu sevmiyor?ya da siz en çok onun hangi huyunu seviyor hangi huyunu sevmiyorsunuz?burda paylaşalım arkadaşlar......

Ben; eşimin en çok çalışkan bir adam olmasını,kibar,çıt kırıldım ve romantik bir adam olmamasını seviyorum.şakkıdı
Eşim de benim inatçılığımı,dediğim dedikçiliğimi çok seviyormuş.:Roflol:
Geçen gün söyledi; "O kadar gıcıksın,inatçısın ki... Ama bayılıyorum inatla kendinden ödün vermeyen şımarık haline!" dedi.:asigim:

hmm benim eşim de şartlar ne olursa olsun onu tek başına bırakmamamı seviyormuş...geçen gün sen memlekete istediğin zaman gidebilirsin ben gelmesem de olur onlar annen baban özlemin çok büyümesin dedi...ben de kocacım olmadan biyere gitmem dedim...amaniiinnn sanki küçücük çocuk bir sevindi bir sevindi...iltifatlar üstüste...en çok bunu seviyorum işte diye başladı...tabi bırakmamı gerektirecek şartları oluşturmadığı sürece sorun yok...

Eşim benim en çok nazlılığımı, dik başlılığımı, neşemi seviyormuş.

Ben de onun eğlenceli oluşunu, beni çocuk gibi sevişini çok seviyorum.Şeniz

bişey söyleyimmi biz ikimizde hiç bilmiyoruz bak bu akşam bi sorayım bari ne diycek bakalım yarın size söylerim ahhh sizler ne güzel şeyler öğreniyom sizlerin yazılarını okurken hepinizi çok öpüyorum

biz de senden çokkk şeyler öğreniyoruz canım benim...kendi adıma çok teşekkür ederim...

fisfisfisbenneyaptımkikızlar sordum ancak çok uzun düşündü o sıra ben söylemeye başladım hah işte bunu sevmiyom şunu sevmiyom demeye başladı ama ben sensiz bi hayatı düşünemiyom dedi durdu herhalde şuanda yaşadıklarımızdan dolayı sağlıklı iletişim kuramıyoz halen konuşma hep o malum olaya kayıyo bende dilimi tutamıyomki napıyım sizlere neler olduğunu yazamadım kusura bakmayın bulamadık

Benim aşkım benim hiçbi huyumu sevmiyodur eminim walla ben erkek olsam beni almazdım adamın burnundan geliyo bazen :) işte napsın adam vurulmuş bi kere bırakamıyo yoksa bu kadr inat bu kadar dik başlı bu kadar dediğim dedik birini ben istememki oda istesin:)))

iyi ,temiz ,merhametli yüreğimi ve bu özellğimin dışa yansımasını seviyor.ben de onun herşeye rağmen her türlü haramdan çekinmesini seviyorum.

O benim,akilli olmami,neseli,espirili,merhametli olmami seviyomus:))

Ben de onun,ne yaparsam yapayim hep yanimda olmasini,beni cok sevmesini,espirili,asik olmasini seviyorum:)

eşiniz sizin hangi huyunuzu seviyor hangi huyunuzu sevmiyor?ya da siz en çok onun hangi huyunu seviyor hangi huyunu sevmiyorsunuz?burda paylaşalım arkadaşlar......

o benim çıkarsızlığımı sever..dünya malında gözümün olmayışını..parayı önemsemeyişimi.sevmediği ise...yaralarım kapuk bağlamaz o yüzden her kırgınlığımı tekrar tekrar açarım..mutsuzluğumu dile getiririm..benim sorunları kapatmayışımı sevmez..küstüğüm zaman günlerce onun yüzüne bakmayışımı sevmezz..
ben onun herşeyi alttan laışını severim...kırılsada üstelemez...kaptır..şunu dedin..böyle yaptın demez..
sevmediğim yanı düşüncesiz davranması bazen..benimle neyi knuşup neyi konuşamayacağını ayırt edememesi..bu beni delirtiyo işte..en çok o yüzden ona sinir oluyoyurm ya..aklıma geldi işte yine gıccııkkk oldumm..
kafamçokkarıştı

hayır özürlü oluşunu sevmiyorum.... çileden çıkartıyor beni..
ya bir insan karısı dışında kimseye HAYIR diyemez mi ya....
oda benim surat asışımı ve olayları uzatışımı sevmez...
bunu dışında sevmediğimiz birşey yok sanırım...

İçimdeki çocuğun hayata hiç küsmemesi onu mutlu ediyor.İnatçı olmamdan yakınıyor ama ben hiç kondurmuyorum kendime:)

sordum şimdii... bir başladı sandım hiç susmayacak...
en çok kendinle barışık olmanı ve kendini sevmeni seviyorum.. yaptığın işi titiz ve özenerek yapmanı çok seviyorum... güleryüzlü, neşeli ve pozitif olmanı seviyorum dedi... sana böyle güvenebilmeyi benim en yakın dostum olabilmeni seviyorum dedi...bir de kin tutmuyorsun ve kızgınlığın çabuk geçiyor bu huyunuda çok seviyorum dedi...
zor birisin dedi... bazen kararlılığın, dik başlılığın, inadın insanı yoruyor dedi... sanırım bunları da sevmiyor...

ben eşimin bana karşı gösterdiği üstün sabrını seviyorum ( bazen gerçekten çekilmez oluyorum ), ve bir dediğimi iki etmeyişini ve beni mutlu etmek için herşeyi yapmaya almaya hazır oluşunu ( elime bişi alsam bakmak için hemen alıyım mı sana dio :)) )
o da sanırım ona türlü türlü şirinlikler ve yağ çekmelerimi seviodur bide evimin erkeği olduğunu hissettirmemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…