Eşiniz sizin tabağınızdan,çatalınızdan yer mi?

ayni şey bendede var eşim yerde içerde ama ben yapamam genel yapim öyle benim. Igrenmek deilde alişkanlik sanirim

Elbette hem aynı tabaktan yiyip hem de aynı bardaktan içebiliriz... Eşim değil mi hiç sakınmam midem de bulanmaz... Hatta aynı diş fırçasını bile kullanırız olmadığı zaman...

Diş fırçasımıCADIARZUYok o kadarda değil kullanamam valla.

Ben de eşimde gerek olunca aynı tabağı aynı çatalı kullanırız aynı bardakdan su içeriz..
Başkası içse su bardağı tekrardan doldursalar içmem işte onu yapamam tiksiniyorum hemde alışkanlık...layhayhoy

benim hiç tiksinme huyum yoktur.........annemin babamın kardeşlerimin kaşığını çatalını bile kullanırım.......
eşimde benim çatalımdan kaşığımdan yer bardağımı kullanır tiksinmez....

eşim benim tabağımdan yer ama onun tabağımdan yememe izin vermezlayhayhoy
benim yemeğimi ne yiyorsun der kafamçokkarıştı yemeği paylaşamıyorrrrrr

elbette kı layhayhoy
hayatı paylasıyoruz bır tabagın catalın bardagın lafımı olur :asigim:

tabağımdan yemek ne kelime artanlarımı yer bu yüzden yemeğimin sonunu hep o bitirir layhayhoy :icecream:

tabağını çatalını bardağını kullanırım asla iğrenmem
aynı şekilde nişanlım içinde öyledir
ağzımdan sakızımı bile alır kaldı ki tabaktan iğrencekmiş:1closedeyes:

Günaydin ;

evet benim eşimle ayn tabktan çataldan yiyoruz ; bunda iğrenecek bir şey yok bence . Ama herkese göre değişebilir tabi .

tabağını çatalını bardağını kullanırım asla iğrenmem
aynı şekilde nişanlım içinde öyledir
ağzımdan sakızımı bile alır kaldı ki tabaktan iğrencekmiş:1closedeyes:

Sakız mı?layhayhoy

Açıkcası eşimin sakızını çiğneyemem doğrusu..Ne olursa olsun onu yapamam işte..Çiğmemiş çiğmemiş..:dilcikar: Olmaz..

Çatal, tabak olayına gelince; böyle bir şeyle pek karşılaşmıyoruz, neden gerek olacağını da anlamadım açıkcası ama mecbur kalınacaksa tabii ki o da yer, ben de yerim onun çatalı ile vs..

arkadaslar bence bu konu aynı tabak,catal,kaşık yerine
aynı tabaktaki yemegi paylasırmıydınız olsa daha mantıklı olurdu
evet ben esımın tabak ve kasıgını kullanırım,böyle birsey yasamadık ama olursada tiksinmem..Şeniz

benim çatal yada kaşığımdan asla yemez. ben yerim valla. bi tepkim yok. kibarcadırda kendisi. sevmez öyle şeyleri. napcan ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen

yerim ya eşimdenmi iğrencem
yeri geliyor yemek yerken bana yemek uzatıyor kendi yediği çatalan felan bende afiyetle yiyorum eşimin uzatığını
aynı şekilde oda benim kullandığım tabaği çatalı vs. kullanır

Ya bir kişilik meselesidir iğrenmesi normaldir deyip seni daha fazla etkilemek istemem...ama şöylede bu durum başka şeylerden iğrenmiyorda ondan mi iğreniyor...siz eşsiniz ya kuş misali ağizdan ağiza yiyecek olsaydik naparmişşşş..

Cnm ben bu bir kişil meselesidir deyip seni daha fazla etkilemek istemem...ama şöylede bir durum siz eşşiniz.....ya çatal kaşik kullanmadan kuşlar gibi ağizdan ağiza giyor olsaydik naprdi

yer tabii bardağımdanda içer yarım kalmış suyumuda içer bende onun içerim yerim.........
ama eşim yediği için bende yiyebiliyorum bekarken çok titizdim kimsenin bardğından içmez tabağından yemezdim....
aşk nelere kadır...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…