Eşiniz sizin tabağınızdan,çatalınızdan yer mi?

bizim herşeyimiz ortak, aynı dondurmadan bile yalarız:))) hiiç iğrenmedim ondan, o da benden.. herşeyi ortak kullanıyoruz...

iğrenmez ona eminim ..
açıkcası evde o kadar çatal kaşık varken özellikle benimkinden yesin diye bir iddiam da olmadı bugüne kadar..
yani kullanmasaydı da acaba beni sevmiyor mu diye düşünmezdim açıkcası..
saygılı olurdum bu isteğine....

esımın hıc oyle takıntıları olmadı yemem gıbı falan
cok rahattır tabagımdan da kasıgımdan da bardagımdan da yer hıc ıgrenmez
hatta yapma desem bıle ben senden ıgrenmem der
ılk evlendıgımız zmanlarda ben evlılık oncesı bu konularda cok tıtız oldugumdan esımın tabak kasıgına bıle dıkkat edıyordum ama zamanla alıstım bende
ozellıkle alıp kasıgını yemıyorum ama bana kendı catalından bırsey ıkram edınce yıyorum artık:1hug:

tabiki yerimmm o benim herşeyim biricik kocam:) neden yemicekmişim o da benimkinden yer biz mutluluk duyarız bundan açıkçası

evet bazen yeriz ikimizde niye tiksiniyim kocam zaten ama sağlıklı olmadığını biliyorum

kesinlikle ikimizde birbirimizin tabagindan yeriz kasigimizi kullaniriz yani öyle tiksinme gibi huylarimiz yok olsaydida gercekten bana göre sacma olurdu sonucta karikocayiz hicbiseyden tiksinmicezde ondanmi tiksinicez dimi ama

Yeriz de içeriz de oh misler gibi

Ama su bardağı konusunda kılım. Eşimle ilgili değil kesinlikle. Yeni bardak alıp bi bardak su içsem bi daha KENDİM aynı bardaktan su içmiyorum, niye öyleyim bilmiyorum kaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar benim sorum eşiniz sizin yediğiniz çataldan,tabağınızdan yer mi?Yoksa iğrenir mi?Ve iğreniyorsa sizin tavrınız ne olur?

kendısıne bızım evın artıkcısı der hatta:roflol::roflol::roflol::roflol:
tabagımda kalanı kızımın bazen tabagında kalanını sıyırır yer.
benımle yatan opusen pısırdıgımı yıyen tabagımdakını yerken catalımdan tıksınecek valla paralarım ben o adamı aaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bizde birbirimizin kaşık, çatal vs kullanır bazen aynı tabakta birşeyler yeriz.
Bundan ne eşim nede ben hiç rahatsızlık duymuyoruz.
İğrenmek ağır bir kelime gibi geldi bana sonuçta hayatımızı aynı evi aynı yatağı
paylaştığımız kişi için.

:roflol::roflol:

aynen minikçim katılıyorum sana şekercim:roflol:

yemesinde iğrewnsinde görim bakim

eşiniz demişiniz alındım doğrusu:mymeka:ü
Yazıcam yinedeeee:dilcikar:

Asla unutamıcam bir şeydi...
3 yada 4 hafta önce benkiyle eve gelirken gel illa yemek yiyelim diye tutturdu.
Tamam dedim girdik resturanta
Neyse yeemgi sipariş verdik.
Geldi yemeğe koyulduk-tatlicadiarzu-
Tabagından et aldı verdi bana tabiki yedim:asigim:
Bende ona tuttum salatadan domates verdimsırnaşık şey
Ben seni etle besliyim senbeni domatesle besle diyip söylendi tabi baya gülmüştüm
yaaa ben onu cok ama cok seviyorum. o benim herşeyim hemde herşeyim
Ve asla onun yedigi kaşıktan catalından ve içtigi bardakdan asla tiksinmem asla
aksine hoşuma gidiyorrrrrr:asigim::1hug:

valla biz yemek yerken 1 insan gibiyiz.:asigim:
eser ben ona yedirrim eser o bana..
hiiiçç .. yeriz valla eliylew yedirse gene yerim o da ööle
hoşumuza bile gider:asigim:

TABİKİ YERİZ BİRBİRİMİZİN TABAĞINDAN AMA SÜREKLİ DEĞİL. TADIMLIK BİRBİRİMİZE KARŞILIKLI YEDİRDİĞİMİZ OLUR. O KENDİ BARDAĞINDAN İÇİRDİĞİ ELLİRİYLE OLUR YANİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…