Eşiniz sizin tabağınızdan,çatalınızdan yer mi?

kesinlikle yeriz tabi normalde çok tiksinirim böle şeylerden ama eşimden asla tabi ki...

normalde çok tiksinirim başkasının çatalını kaşığını bardağını asa kullanamam ama eşimde bende birbirimizin kaşık çatal vs. şeyleri kullanırız.

evet aynı tabağı ve çatalı gerektiğinde kullanırız kullanmak istemezsede saygı duyarım.İğrendiğini direk yüzüme söylemesini asla istemem kırılırım uygun dille söylerse tavır falanda almam...kaydirigubbakcemile2

O benim eşim herşeyimizi paylaştığımıza göre tabağımdan da yemek yiyebilir tabi ki; ki çoğu zaman ben bitiremem o devam eder. Cinsellik adı altında yaptığımız şeyleri düşünürsek bence bunlar çok basit şeyler ...

bende yerim oda yer hiçte tiksinmeyiz. normalde annemin kaşıgıyla bile yiyemezdim ama eşimle her şey bambaşka:)

Yer evet ama bunu aliskanlik halinede getirmeyiz..

bana öpüsmekle,ayni catal kasigi kullanmak

ayni seymis gibi gelmiyor..

bende aynı şekilde düşünüyorum
detaya inmiişsiniz ama o ayrı bişi
bi de çatal kaşığı batık olarak görünce eş dahi olsa insan biraz tuhaf oluyor tam tiksinme koyamıyorum ama ben adını
yine de öyle işte

Ben aşkımla evli değilim henüz ama iğrenmek için bir neden göremiyorum kendi adıma..hayatını,herşeyini paylaştığın, içli dışlı olduğun insandan niye tiksinesin ki?a.s

hayatta sorun olmaz bizim için,tabak,bardak,çatal rahatlıkla kullanırım bunları
onun yediği haburgerden ısırırım vs. eşim nerdeyse ağzımdaki lokmayı alıp yiyecek o kadar yani
şimdi bunu yapamam diyenlere soruyorum
örneğin:eşiniz sizin yemediğiniz birşeyi yiyor va tadına bakmanı için bir parçada size uzatıyor çatalıyla vs.yle ne yaparsınız ığğ yiyememmi dersiniz
burada başkalarından bahsetmiyoruz sözkonusu eşlerimiz
anneden babadan bile tiksiniyor insan ama eşden tiksinmek
çok yersiz bence,tabii benim fikrim bu

benim catalımı da kasıgımı da kullanıyor hiç de tiksindigini görmedim bende onunkileri zaman zaman kullanırım

bencede öpüşürken iyide kaşık çatal kullanmaya gelince kötümü :) ben ne yaparım ama orası meçhul :))))

sizi bilmem ama kizlar biz hic oyle tiksinme huyumuz yok baskalarininkinden yiyip icemem ama esim bir baskatabi ben de onun icin baskayim hele esim bu kouda daha titiz hatta ama benden tiksinmez hatta bazen lolipop yaliyordum benim agzimdan alip esim yemeye devam etti sorun yok yani bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…