Esiniz sizinle oturup dizi izler mi ?

izler. ama su ferhunde yüzünden cok kavga edioruk... bende tasvip etmiorum ama o kızın kendine güvenine hayranım.hırslı ya bide. o da başlıor bırak su ..... bilemmne bilmemneeee

ay sankii ben idolum ferhunde diorumm yahuuuuuu

Kocam lost tan başka diziye tahammül edemediği için malesef izleyemiyos...

dizim oldugu akşam o işten gelmeden kumanda cebe atıldıgı için ve kumanda bende oldugu için mecburen izliyor işte..:))))
haftanın 4 gunu kumanda bende 3 gunu onda.

benim eşim tüm dizilere karşı..dizilerin halkı uyutmak için kurgulanmış bir suni gündem politikası olduğunu düşünüyor..aslında haksız da değil..
Ama izlemeden de edemiyorum bazılarını..stres atmak için iyi geliyor bana...

benim sevgilim henüz eşim değil ama...onun izlediği birkaç dizi var bene izlemek zorunda kalıyorum aslında sevmem pek....

benim esim de ben ne izlersem izler ama sanirim hersey karsilikli bende onunla araba programlari izlerim onceden yolda gordugum arabaya araba diye bakardim simdi hangi markanin hangi serisi kac model dizelmi benzinlimi ici derimi kaporta yenimi diye bakiyorum

Benım esım ızler :içelim: Bırlıkte ızlerız genelde ya da o bılgısayarı da yanına alıp reklam aralarında ıddaa ya bakar gamyoncuiremsu Izdıvac programlarını cok ızler yazın sabah sıcaktan erken kalkar flash tvdekı ızdıvacı ızlerdı naniknanik

bizim en keyif aldığımız şeylerden biridir akşam yemekten sonra tv karşısında berbaer uzanıp dizi izleriz eğleniriz benim izlediğim ama eşimin istemediği bi dizi olursa, o da kendine göre bi kanal açar spor yorumları, belgesel, başka bi dizi vs bende eğer onu izlemek istemiyorsam biraz uflar puflarm ama izleriz beraber yine de :))

izlemez çünkü bizim zaten tv miz yok :))
ikimizde tv sevmeyiz dvd filan izleriz..

bizim en keyif aldığımız şeylerden biridir akşam yemekten sonra tv karşısında berbaer uzanıp dizi izleriz eğleniriz benim izlediğim ama eşimin istemediği bi dizi olursa, o da kendine göre bi kanal açar spor yorumları, belgesel, başka bi dizi vs bende eğer onu izlemek istemiyorsam biraz uflar puflarm ama izleriz beraber yine de :))

evet eşimle beraber izlediğimiz 2 tane dizi var...

diğer zamanlar da ise tv de sevdiğimiz bir program yoksa dvd film izleriz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…