Esiniz sizinle oturup dizi izler mi ?

kıcişkom evde olsa izlicek ama genelde hep o saatlerde çalısır kendısı.
evde oldugu zamanlarda da
persembe aksamları odaları ayırırız.
o aksam ben askı memnu
eşimde kurtlar vadısını ızler.
dıger aksamlarda da ben ne izlersem ona bakar kendısı
begenmezse pc ye takılır

Canım ya bu kadar mı olur..Tıpatıp aynen ne bir eksik ne fazla...Bizi anlatmıssın...:1shok:
Seni o kadar iyi anlıyorum ki...Benimde eşim tv kumandasını bana asla vermez ve hiçbir diziyi izletmiyor...Eşim de yabancı sinema hastası ve kurtlar vadisini izler...Sadece yaprak dökümüne ses cıkarmıyor onu da senin dediğin gibi olay cıktığı için....

benimki de yabancı filmlere takılır.ama ben bi dizi izlemek istesem engellemezsengözlerimebaksanab.genelde aynı odada ben dizi izlerim o pc de okey oynar :1hug: arada da dizide olur gözükaydirigubbakcemile5:asigim:

hep beraber izleriz dizileri benim izlediklerimi oda beğenir.
kurtlar vadisi hariç.o akşamda lojmanın lokalınde toplanıp komşularla izliyor.....

bu konuda ortak noktamız yok dizi pek sevmez eşim genelde hep tv kumandası ona ait oldugu için hep lig tv yani maç ve maç yorumu izliyor yani benimde normal olarak tv hayatım fazla yok.bende hep buraya takılıyom :)) en büyük Kadınlar Kulubu...

Son düzenleme:
benim esimden ayri izledigim bi dizi yoktur zaten yani demek istedigim ortakdir fizi olsun filim olsun hosumuza gittimi oturur seyrederiz ve o benimkine nasil saygi gösteriyosa bende onun izledigi bisey oldumu offlayip pufflamam ya oturur izlerim yada islerimi yaparim o sirada

açıkcası izlediğimiz şeyleri beraber izleriz aynı dizileri severiz
birde programımız var tabi anında görüntü show bunu kaçırmak olmaz:)

yaprak dökümü ve arka sıradakileri ,akasya durağı nı beraber izleriz çokta tv seyretmem zaten..

ikimizde dizi seyretmekten hoşlanmadığımız için sorun yaşamıyoruz.ortak izlediğimiz tek dizi avrupa yakası...

bizim şuan o şansımız yok gece yarısından sonra geliyo işten .. ama önceden ne seyredersek beraber seyrederiz zaten ben ne bakarsam ona bakar kumanda bendeddir bi kurtlar vadisinde anlaşamayız ben hiç sevmem onu ama hatrı için bişi demem ..maç falan bakamadığı için birde öğle dizi delisi değiliz ikimizde. ... gece çalışınca ben biraz dizi seyretmeye başladım.. zaten genelde film alıp onu seyrederdik ay ay şimdi mumla arıyorum o günleri, ekmek parası napcan....

bizde izleriz. ama benim sevdiğim bi kaç diziyi o sevmez o zaman söylenebilir. diğer dizileri beraber izliyoruz

valla bizimki genelde izlemez ne yalan sölim hergün bi dizi var diye söylenir bazeen izler işte eh diyelim :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Aşk_ı Memnu başladığında izleme eğlimine buluyo, o dizide ne buldu anlamış değilim CADIARZU
Çünkü yaprak dökümü haricinde bişey seyretmeyiz birlikte.
Kurtlar vadisi'ni izler onuda ben izlemem:1no2:

evet ortak seyrettiğimiz dizi varsa oturur birlikte seyrederiza.s
ama benim bazı takıldığım dizileri izlemez bende yatak odama gidip seyrederim
eşimde maçlara takılır

İkisinin de izlediği bir diziyse birlikte izlenir ama erkek o diziyi sevmiyorsa sırf karısı için oturup da izlemek zorunda değil..

Misafirliğe gittiğiniz arkadaşınızın kocası normal davranmış yani, anormal bir durum yok ortada..

Bize gelince dizi falan izlenmez bizim evde..Avrupa yakasına takılıyordum arada denk gelince ben (eşim değil) o da bitti..

Enee avrupa yakası bittimi. :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…