- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Benimde bu olay icimde kaldi....babasiyla telefon gorusmemizde bir problemimiz oldu...yuzde yuz hakliydim...esim sadece yanimda durdu ve dinledi sirf esimin hatiri icinde olsa citimi cikarmadim...ama simdiki aklim olsa direk telefonu esime verirdim kendisini muhattap ettirirdim mecbur kalirdi konusurdu sinucta hakli oldugumu biliyordu...aradan kac yil gecti halada yuzune vururum arada beni savunamadin derim...oda senin arkandan seni savunmadigimi konnusmadigimi ne biliyon der...ben gormedikten sonra neye yarar...ala ben mesafemi koydum oyle arayip sormam onemli birsey olmadikca ama nedense muhattaba almayinca daha bir kiymetli oldum...onlarin hukumlulugu sokmuyor onlara mecbur olmadigimi anladilar....
hergün ona yemek yapıp temizliğini yapıp çamaşırını yıkayıp tertemiz giydirmeme rağmen bana dedi ki...
ne yapıyorsun ki bana yanii bunları ben bekarken de yapıyordum yemek mi yapmış oluyorsun ben karnımı her şekilde doyururum çamaşırımı da kendim yıkarım dedi bende ocaktaki tencereyi fırlattım lavaboya ne b.. yersen ye o zamandiye içeri gittim sonra oturup bide yedi aşkım çok güzel olmuş diyo zıkkım ye dedim
iliskimizin cok baslarinda bana baska bi isimle hitap etmisti... tartisiyorduk, sinirler gergindi... agzindan "ne alaka zeynep" cikti...
kiyameti kopardim zeynep kim diye, yanlis duydun yok öyle biri falan dedi...
evlendik, aylar gecti... esim isteyken kayinvalidem kayinbabamla sohbet ediyorduk, sohbet arasinda "zeynep dogu tarafindan miydi" diye sordun annem babama...
dedim "zeynep kimdi"... eee iste "eski nisanlisi"...
hala icim acir, hala cok üzülürüm...
baska bi isimle hitap etmesi zaten cok gurur kirici, onun üstüne beni saf yerine koyup yalan söylemesi
ve benim bu sekilde ögrenmem... Ömrüm gecsede unutamam herhalde..
bak yine üzüldüm
canım bence sen uzulme dıye solememıs olabilir bazen ınsan sasırıp isim yanlıslıgı yapabiliyo alıskanlık yan
Üzülmeyeyim diye söyledigine eminim. Aliskanlik iste... Dili sürcmüs. Ama insan istermez üzülüyor.
unutamadıgım ne anlar var ne anlar:85::85:
bır keresınde eşim kredı cekmıs ınternetten hesabına bakarken gördum kredımı cektın sen nasıl yaparsın bızı duunmedınmı dedım (kardesıne cekıp vermısti parayı)
sonra bana dedıkı eee yeter bee sen kımsın ben onlarla aynı karında yattım verecem tabıı:85::85::85::85:
aradn atam 2.5 sene gectı bu lafının üstünden kardesı yıne 7 mılyar borc takmıs eve ıcra mektubu geldı avukat gun verdı ve aynı karında yattıgı o kardesı alo bıle demedı aradı aradı eşim cevap yoktu . bende bırıktırdıgım paramı bılezıgımı verdım ödedı. sonra o gece bana dıyorkı kardes aradım yok dost aradım yok senden baska kımsem yokmus .... gıbı laflarr
ama asla unutulmuyor keşke unutsam o laflarını
evlenelı 4 ay olmustu. arkadslarım surprız dogum gunu duzenlemısler dgm gununden 3 gun once falandı hiç aklıma gelmedı bır oturma gıbı dusunmustuk hazırlandık kv aradı işte evlendın gıttınde bızı bıraktın el kııznın pesıne dustun falan fılan bı turlu cıkamıyoruz evden arkadsım arıyor gelmıyormusunz hala dıye. bende eşime hadı dıyorum ama annesı kapatıyor tekrar arıyor tekrar . sonra eşim gıtmıyoruz tamam ya dedı . bende ama ayıp olur . bızı özellıkle cagırdı dedım. arkadşımı aradım olmaz ılla gelmelıısn lutfen ben sensız naparım dıgerlerıyle pek muhabbetım yok falan dıyor söylemıyorda tabı. neyse bır telefon trafıgı sonucunda gelıp beni gelıp aldılar ve kendım gıttım . okuldakı öğretmen arkadslarım eşli teklı herkes ordaydı . yaş pasta geldı mumlarla ben öle salakkı aa dogum gunumu kımın demıstım kenıd dogum gunume bı kac gun kaldıgını bıle unutmuusm. bunu da hıc unutmadım . o yıllarım cok kotu gectı nerdeyse ılk yıllarımı hatırlamak ıstemıyorum :85::85:
eşim değil de ex müstakbel eşim çok canımı yakmıştı
4 yıllık bekleyişte bir kere bile ailesi ile tanıştırmayan zat-ı muhterem (ki her daim evlenmek istediğini söylerdi) kuzeninin doğumgününü anneannesinde kutlayacaklar
neyse uzatmayayım bana da hediye aldırdı ki zannediyorum ben de gidicem beni de yanında götürecek allah allah bekliyorum teklif yok peki öyleyse ben niye hediye aldım diiye kendi kendime soracağıma ona "eeee nerden gidiyoruz" diye sordum
cevabı :
" ben seni götüremem orası aile yeri "
!!!!!!
şoklardayım!!!!
peki ben neyim ?? or......mu?
ya saçmalama
tabi fena kavga çıkardım
peki sonuç ne oldu kendi arabamla onu gideceği yerin kapısına kadar bıraktım evime döndüm
ahhh şimdiki gibi gözümden perde kalkmış olacaktı
ahhh
pişmanım hanımlar hem de çok pişmanım
hepsi deneyim güzelim deneyimmm ve mutlaka ser gibi görünen herşeyde hayr var.... Rabbim büyük
hergün ona yemek yapıp temizliğini yapıp çamaşırını yıkayıp tertemiz giydirmeme rağmen bana dedi ki...
ne yapıyorsun ki bana yanii bunları ben bekarken de yapıyordum yemek mi yapmış oluyorsun ben karnımı her şekilde doyururum çamaşırımı da kendim yıkarım dedi bende ocaktaki tencereyi fırlattım lavaboya ne b.. yersen ye o zamandiye içeri gittim sonra oturup bide yedi aşkım çok güzel olmuş diyo zıkkım ye dedim
Canımı yakan çok şey oldu hem ruhsal hem bedensel
buna karşın karşıma çıkıp ben sana ne yaptım ki
benden daha iyisini mi bulacaksın dediğinde kan beynime sıçrıyor
iyisini arayanda yok hatta erkeğin e sini eve sokmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?