eşiniz tarafından unutamadıgınız canınızı yakan olaylar oldu mu?

tebriklerrr bravooo sizee

Benımde cok canımı yakan cok uzuldugum ve haklı oldugum bır konu vardı. Ki bu konu onuda ılgılendırıyordu aslında. Ama eşim demekki hiç üzülmemiş ve cok kolay sindirmişki,, beni hiç savunmadı. ve onlarla gorusmeye devam edecegını soyledı. cok ayrıntıya gırmek ıstemıyorum ama anlatsam bana dersınızkı evıne bıle sokma..
Ve bu yuzden eşimle 2 haftadır ayrıyız. annemın evındeyım. Cokta ciddiyim. ne olucaksa olsun sonu. aılem her turlu arkamda zaten. benim bu kadar canımı yakan bır konuda o bır nebze dahi acı hissetmemişse ben onun aşkından sevgısınden herseyınden şüphe duyarım. ve kımseye hissetmediği bir duyguyu zorla hissettiremem. o yuzden kendıme acı cektırmeyı bıraktım. kendı yoluma bakıyorum. haksız oldugu halde arayıp özür bile dilemedi. umrumda bıle değil. aradan 1 yıl degıl 1000 yıl geçsin aramam aramıycamda.ve bu olayı unutacagımı hiç zannetmiyorum.
Oysaki hiç bir sorunumuz yoktu. hersey yoluna gırmeye baslamısken boyle anlamsız bır ınatlasma ve gereksız bır savunma ıcınde olması benı yıktı. güvendiğim daglara karlar yagdı. şimdi o cok sevdıgı ınsanlarla gıtsın bır hayat kursun. O ınsanlar kendı yuvalarında mutlu mesutken benım esım olucak ınsanda onlar ıcın yıktıgı yuvasıyla boynuna kocaman bır madalya takıp övünedursun. Bir damla gözyaşı dökmem. insan ölen biri için arkasından gözyaşı dökebilir. fakat yaşarken ölen biri için nasıl göz yaşı dökebilir?

Son düzenleme:
genelde iyiyiz. çok nadır canımı yakar.

2. bebeğime hamile olduğumu öğreneceğim günlerden iriydi.

eşimle tartıştık ve o da adet dönemimin geciktiğini biliyordu.
emin olmamakla birlikte hamile olma ihtimali her ikimizin kafasında da vardı
eşim ''inşallah hamile değilsindir bu bebeği istemiyorum. boşanacağım snden'' dedi
ben de ağlama krizine girdim. öyle kötü oldum ki hem oğlum hem de eşim çok korktular. kendime hakim olamıyordum.
o gün canım çok yanmıştı hala unutamam

şu an 2. bebeğim 11 aylık ve dünyalar tatlısı. eşim bazen onu ne kadar çok sevdiğini söylüyor
ben ise o gün yaşattıklarını hatırlıyorum ve canım yanıyor.

hanımlar suan kendı yazımı okuyorumda kocmannn gulumsedım. ınsan esıyle dargınken ne kadarda karamsar uç noktalrda oluyormus :))
anlasıldıgı gıbı esımle barıstık:))) nasılmı? esım annemın evıne gıderken sıtenın onunde kolumdan tuttu 3 saat konustuk. esımın cok nadır gozyaslarına şahit olmusumdur. Cok agrına gıtms. uzulmus bayağı. yınede ben cıddıyetımı korudum geçti artık dedım. bu sen gelmezsen bende senı kaçırırım dedı kucagına almazmıı. Allahtan ev yakındı
ama sunu ıtıtraf edıyorum kocama yenıden asık oldum sankı cok ozlemısım onu ve evimi. ınsan bosanma kelımesını kolay kolay agzına almamalı bence. bende eşimin bu yönünü cok sevıyorum asla agzına almamıstır bosanma kelımesını. ben Allah var almısımdır sakince konusunca bırbırımızı yanlıs anladıgımızı farkettık. cok mahzunlasmış garibim:)) Iyki küsmüşüz valla ınsan bırbırının kıymetını daha ıyı anlıyor. araa-da bır kusmek lazım. Her gun benım yasatıgımın ustune cercevelı resmımı koyup uyumus. bir gün unutuvermiş resmi işe varınca farketmiş. hemen geri dönmüş eve resmi masya koymus geri işe gitmiş. ben görmeyeyim diye bendede yedek anhatar vardı aten arada bır gıdıyordum eve :) bunu anlatınca cok uzuldum. birde ben eve gıtmıstım o yokken esyamı almak ıcın. televızyon ızlemıstım bırazda kumandaları aynı yere koymustumkı anlamasın. bırden bana dedıkı televızyonda ızlemıssın ben yokken dedı guldu bende yoook oyle bırsey gelmdm hıc eve dedım. kumandların yerını degıstırmemıssın ama kanalı degıstırmıssın dedı kıpkırmızı oldum tbi

ayyy ne güzel Allah mutlu mesut etsin canıımmm bidaha üzülmeyesin

2,5 aylık evliyken daha bana verdiği sözü tutmadı ve evimizi kuracağımız güne
ben gün sayarken o bana 6 ay daha bekleyeceğiz kesinlikle buraya aldırcam seni
dedi.. Ne istersin diye sormadı bile.. Bana bu muameleyi yaptığına mı üzüleyim
kendi işi o şehirde rahat diye kendi rahatı uğruna
benden ayrılığı seçtiğine mi üzüleyim haddini bilmez ailesi de burnunu soktu hayatımıza
buna mı üzüleyim bilemedim.. Daha 2,buçuk aylık evliydim
Ailesi burnunu soktu diye cevap verdim kavga çıktı ben ona bağırdım o sustu ve izledi
madem onu koca olarak beğenmiyormuşum bağrıyormuşum diye beni yalnız bıraktı
Oysa beni o noktaya o getirmişti Bu sinir krizini kendi kendime çıkarmadım ki ben
görümcem bana dönüp eeee yeter bee evlenmeseydin o zaman dedi kardeşine dönüp sen karışma bile diyemedi..
Yapayalnız bıraktı beni. Ne çabuk doymuştu bana inanamadım..
Orayı terkederken gitme bile demedi. Üstüne 15 gün aramadı..
Sonra kuru bir özür fakat içten gelmediği öyle belli ki
Üstüne konusu açıldığında tekrar tekrar hakettin dedi sen büyüttün dedi..
Aklıma gelir gelir ağlarım,yaşadığım ana dönerim..Çok zor günlerdi anlatılmaz yaşanır!
Ne kadar düzelmiş gibi görünsek de bu yaşananları hiç bir zaman unutmycam
Aşkımdan onu affedişim azıcık daha kolay oldu ama diğerleri.. hepsinden nefret ediyorum!

önemli bi rahatsızlığım çıkmıştı annemle eşimin arası problemlerden dolyı sinir ve stresten hastalığım (beyimde kitle adenom)ilk öğrendiğimizde çok ağladı benim yüzümden oldu diye günlerce ağladı kafasını duvarlara vurdu aradan 1 ay geçti tekrar annemle arasında olan ve bitürlü sindiremediği problemleri lanse etti bana,bende bak ben iyileşemiyorum yapma böyle dedim,bana hastalığınla vicdan yapma dedi üzülmedim nedense tuhaf bi his oluştu içimde sen sakın benim elime düşme sana acımıycam bundan sonra hastalandığında arkamda bi karım var diye kendini teselli etme sakın dedim.çok özür diledi ama olayın üstünden epey geçmesine rağmen unutamadım insan unutamıyor ne yazıkki...nemi oldu ben hala rahatsızlığımla cebelleşiyorum eşim 4 elle destek ama ben hastalığımla barışık bi insan haline geldim umursamıyorum annemle olan problemleri tekrar açmaya kalktığında alıyorum teli elime anne x senin için böyle böyle diyor al teli konuş diyorum yada kapı orda annem yakın git oraya konuş diyoruım umursamıyorum...eşimin şuanda saç dökülmesi problemi var ağladı bigün yanımda ben daha çok gencim neden böyle oluyo dedi,benim cevabım ise klasikti bende daha çok gençtim hastalığımla tanıştığımda alışırsın bana bu konuyla ilgili vicdan yapma dedim...

barıştığına sevindim allah bir daha yaşatmasın böyle üzücü olaylar.

Okudum. Ders aldım. Daha 3,5 aylık evliyim Allah yaşatmasın böyle unutulmaz anlar.

çok ilginç bir konu olmuş
neden devamı gelmemiş ki

arkadasım benım gıbısını bulamazsın dıyen erkege zaten amac bu bı daha senın gıbısını bulmamak dıceksın

benim eşimde sürekli eziyet ederdi.zaten oyüzden 10 aydır ayrıyım.saçma sapan şeylerden kavga çıkarırdı.sonra pişman olunca yalanmaya başlardı.mesela bir gün amcalarına gitcez ben oyalanıyomuşum güya bir anda yemek tabağını yere attı.defol benim ailemi istemiyosan kapı orda demeye başladı.ben ne diyosun öle bişey yok gitmekistiyorum demeye kalmadan gardoraptaki eşyalarımı çıkarmaya başladı.gözü dönmüş gibiydi.ben alttan aldım salak gibi.en ufak fırsatta defol kapı orda derdi.10 ay önce aydım çektim geldim çok mutluyum şimdi.köpekler gibi pişman şimdi.ama iş işten geçti.alttan aldıkça üstüne geliyo bu erkek miiileti.güçlü olcaksın ve kendini ezdirmiceksin.hatırladıkça daral geliyo neler çektim ben.sinirlenince evdeki eşyaları fırlatır.ütüme yürürdü hep

çok üzüldüm canım.hamileyken böle bipsikoloji çok zor.

3 şey hiç aklımdan çıkmaz

1. hamileyken kontrole gittigimiz gun bana sen git ben cıkınca senın yanına gelirim ofise gidiyim çalısıyım demesi (drun muaynhnesyle aynı yerdeydı işyeri)
2.kavga anında senin yuzunu gormemek ıcın mesaiye kalıorum demesi.
3. ayrıldıgımız gün omzuma hanı hadı canım hadı dercesıne hafıf hafıf vurulur ya o sekılde vurup; evlenmıs ayrılmıs olur cocuklu olur hıc farketmez senden cok daha ıyısını bulurum ben demesi.

çok ilginç bir konu olmuş
neden devamı gelmemiş ki
evet bencede buyuzden acmıstım dertleşiriz diye unutulmaz oluyor bazı şeyler

ben çok üzüldüm yaaa senden dahah iyisini bulurum haa bu erkekler nasıl beyinleri var

evet bencede buyuzden acmıstım dertleşiriz diye unutulmaz oluyor bazı şeyler

ben çok üzüldüm yaaa senden dahah iyisini bulurum haa bu erkekler nasıl beyinleri var
hiç unutmuorum ama ıyıkı bana gercek yuzunu erken gostermıs simdi o onundekı koooos koca hayatı benden aldıgı ahlarla mutlu ve mesut gecırsın

Ne kadar da ukalaymış öyle Haddini bildirerek çok iyi yapmışsınız, var öyleleri ne yazıkki değer kıymet bilmezler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…