- 13 Mayıs 2024
- 1.326
- 3.536
- 53
- Konu Sahibi denothanim
Memleket hangi mağara ? Cidden merak ettim yani dümdüz tek başımıza kahve içmekte artık yanlış bir şey olduysa daha ne denir ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insanlara cevap versenizCanım ben ona gore daha sosyalim zaten sorun şu ki iliski olunca ikimiz de bazı yönlerimizi törpüledik
ha ben de sevgilin gibi olan bir tipim meselae sen de git kafeye ne var bunda?
benim sevgilimin özel günler/tatiller haric kafe restoranla işi olmaz, yemegini bile yaninda taşır. Ama gitse neden gittin demem.
ben de giderim kafeye bazen oyalanmak icin, bazen telefonumu sarja takmak icin, bazen o kafenin bir seyini sevdigim icin giderim yani. oturup haber bile vermem kafedeyim diye ne alaka:)
insanlari bu kadar didikleyip bu kadar basit zevkleri icin bile suclu hissettirmek hencd cok kötü bir sey. böyle evlilik insana ne kadar mutluluk getirebilir ki?
Tek başına içebilir tabi de her gün gidecek motivasyonu nasıl buluyor ki. Fiyatı da cabasıHanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.
Sizce ben mi abartiyorum yoksa bu durum normal mi?
ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
Simdi ben surekli kafeye gitsem o soylenir durur ama kendisi her gun gidiyor.
evet abartıyorsunuz, ben 12 yıllık evliyim, eşim hiç gitmez ama benim en büyük keyfimdir gidip tek başıma bir kafede oturup kahve içmek. bunun bekarlıkla vs ilgisi ne inanın anlamadımHanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.
Sizce ben mi abartiyorum yoksa bu durum normal mi?
ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
Simdi ben surekli kafeye gitsem o soylenir durur ama kendisi her gun gidiyor.
Anlatamadın.Arkadaşlar şöyle bir sey var ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
Simdi ben surekli kafeye gitsem o soylenir durur ama kendisi her gun gidiyor anlatabildim mi??
e esnaf adam, hergün kahveye verecek yuzelli lirasi var demek ki. belki "kahve olmadan güne baslayamiyorum" insanidir:)Tek başına içebilir tabi de her gün gidecek motivasyonu nasıl buluyor ki. Fiyatı da cabası
Karşılıklı bazı şeyleri törpülemek böyle olmuyor. Mesela insan ilişkisi için öfkesini törpüleyebilir, kıskançlığını törpüleyebilir.Arkadaşlar şöyle bir sey var ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
Simdi ben surekli kafeye gitsem o soylenir durur ama kendisi her gun gidiyor anlatabildim mi??
kiskanclik asla törpülenmez, ani tepkiler vermek torpulenmez, gecmiste kapatilan konulari isitip isitip kavga çıkarmak torpulenmez.Törpülenecek özellik sınıfına ne zamandan beri tek başına kahve içmek giriyor? Adamın yaptığında anormal bir şey yok, size söylenirse de verin cevabınızı.
Kısıtlanacağınızı düşündüğünüz konuların çözümü karşı tarafı da kısıtlamak değil; kendi haklarınıza sahip çıkabilmek.
keşke vaktim olsa da her gün gidebilsem tek başıma, kendimle kalabilmek çok büyük keyif benim içinBunu her gün yapmasi peki??
Ne kadar cahilsiniz hanımefendi , bekarların bekar gibi kafeye gidip kendi başına bişeyler içmesinin 100 kırbaç cezası olduğunu bilmiyor musunuz … kdlsşsmsşşsBekarmış gibi tek başına gidiyor demişsiniz de bekar değil mi zaten, kaldı ki evliyken de gidebilir. Kahve içmenin medeni durumla ne alakası var?
Aynen böyle ya gerçekten. İlişki yaşamanın ne demek olduğunu bilmiyor bizim insanımız. Hayatı zindan etmeyi, dar etmeyi, sıkmayı ilişki sanıyor insanlar. Bireysellik bencillik olarak adlandırılıyor. Özel alan kavramı okullarda okutulmalı ya. Özel alana saygı istiyorum, kişisel alana girilmesin istiyorum. Bunlar da anca erkeği kıskanınca sevdiğini gösterdiğini sanıyor ya da tam tersi erkek kadının ne giydiğine karışınca kadınını düşünüyor kıskanıyor deniyor. Halbuki özgüven eksikliği. Cinsel yetersizliğe kadar yolu var.kiskanclik asla törpülenmez, ani tepkiler vermek torpulenmez, gecmiste kapatilan konulari isitip isitip kavga çıkarmak torpulenmez.
ama nedense bir kafeye gidip kahve icmek, kendi basina plan yapmak, esle dostla bulusmak vs hep torpulenir. ne yanlis bir bakis açisı var su toplumda