Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.
Sizce ben mi abartiyorum yoksa bu durum normal mi?
ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
Simdi ben surekli kafeye gitsem o soylenir durur ama kendisi her gun gidiyor.
Esnaf adam...Yanındaki dükkana her gün kahve içmeye gitmesi kadar doğal bir şey yok ki.Her gün özel biri ile başka yerlere gitmiyor. Sürekli aynı yere gidiyor. Belki de orayı işleten ile günlük sohbetini edip kendi dükkanına geçiyor. Neden olmasın ki. Saatlerini orada harcamiyor. Anladığım kadarıyla belli müddet durup ayrılıyor. Bundan neden rahatsızsınız anlamadım.
Haa esnaf olmasa aylak arkadaslari ile hep gitse okey oynasa,kart oynasa ne bileyim sizi her türlü ihmal etse derim ki haklısın. Adam kahve içiyormuş. Ne var bunda? Belki de sizinle canı sıkılıyor. Sohbet ederken keyif almıyor. Hiç sordunuz mu ona?
Bence ortada bi sorun yok sizin caniniz sıkılmıs sorun ariyorsunuz. Benim esim gitmez yapisi geregi. Ama ben giderim. Cocugumu okula birakip sahilde bi cafede biseyler atistirip eve gecer is basi yaparim. Sabah sabah bana cok huzur veriyor. Esim de bugune kadar neden tek basina gidiyosun demedi.
Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.
ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
Tabiiki de gider zaten daha eşinizde değil, şimdiden böyleyseniz adam hiç evlenmesin bence sizinle, sizde gidin tek başınıza oturun kahvenizi söyleyip güneşin tadını çıkarın