Eşiniz tekrar dünyaya gelse yine sizinle evlenir miydi? Ne dersiniz?

benim gibisinimi bulacak ayol evlenmeyip ne yapcak bulmus benim gibi hatunu:)evlenmessede kendi kaybederler bakalim kadinlar onlarla evleneceklermi?

ben test ettim onayladım bide onaylattım evet evlenirdi :) valla öyle dedi ya bakmayın öyle.başından yollamak için demedi :)

durun icerde esime sorumda gelim bu konu hosuma gitti
canim tekrar dünyaya gelince benle evlenirmiydin
lafa bak tabiki evlenirdim canim nasil sevindim bir görün tabiki bende onla evlenirdim
icerden bagiriyor gene kk denmi gördün diye hahhahayyyyyyyyy

suan soramiyorum cünkü kocisim calisiyor ama eminimki evlenirdi
bende evlenirdim cünkü cok seviyorum ben onu askim herseyim benim

kızlar bende merak edip hemen sordum kocacıma evlenirdim aşkım çünkü ben seni çok seviyorum dedi ben de kesinlikle onunla evlenirdim benim deliliklerimi ondan başkası çekmez onun huysuzluklarınıda benden başkası

ben bu soruyu esime cooook önceden sordum:))))))
cevap hep ayni:

evlenirdim canim ama daha sonra.

daha sonra ne demekse:)))))))))) 70 yasindami:))))))))))))))

Sormadım bile...sositososito
Evlenmezsede bitarafım eksik kalmaz...:dilcikar:
Hıh evlenmezse evlenmesin.:dilcikar:

Aynen bende sormadım sorsam kesin olarak asla kimse ile evlenmem bekar kalırdım diyeceğinden eminim.Amannn sanki ben onunla evlenecemmmkaydirigubbakcemile3 valla görmeyim diye mahallesinden bile geçmezdim değilki yeniden evlenmek hahaha

acaba eşlerimiz tekrar dünyaya gelse yine bizle evlenmek istermiydi??
vallahi şimdi sordum eşime işte size cevap...
benimle çok mutluymuş ama tekrar dünyaya gelsem kesinlikle bekar kalırdım diyor...
tabi ben şoktayım şuan,çünkü hiç beklemdiğim bir cevap aldım...kötükedihüso
peki sizin eşiniz ne der sizce??? haydi buyrun bayanlar....

sevgiler...

Valla eşimi bilmem ama ben evlenmezdim :1no2:

benim eşim asla diyor .....ama ben olduğum için değil evlilik ve aldığı sorumluluk çok ağır geldiği için ...kimseyle evlenmezdim diyor...çok haklı aslında bende evlenmezdim....

dün akşam ben de sordum. evlenirdim dedi hiç düşünmeden. çok mutlu oldum.:asigim:
ona dedim ki ama bazı erkekler eşlerini sevmesine rağmen bekar kalırmış dedim. mantıklı dedi. çok kızdım. dedim ki seviyorsa evlenecek. madem seviyor yeniden dünyaya gelse neden evlenmesin dedim.
ne de olsa bir kadına muhtaçlar. kaç yaşına kadar bekarlığa dayanırlar ki yaş ilerleyince ne yapacaklar? kimse yüzlerine bakmaz:roflol::roflol::roflol:

ben hiç sormadım oda bana sormadı bu soruyu aslında kaydirigubbakcemile
ama o ben sormasamda hep söyler ben iyiki seninle evlenmişim senden başka kimseyle yapamazdım diye hihoyyyt

kızlar valla benimki ben le evlenmeseymiş kimle evlenirmiş bilmem anam kimin karısından yada akrabalara kız begenmeye gitsek yok şöyle yok böyle diye begenmiyo (yok begenmedigi iyide):roflol::roflol: ama hakkat benimki zor adam valla bakıyomda benden başkası idare etmez bu kıl adamıııııııı:asigim:........
bu soruyu bazan sorardım tekrar o güne dönsek benle evlenirmisin diye evlenirim derdi ama bence bu sorunun ne zaman sorulduguna balı bence :1closedeyes:

sormadım ama eminim cevabı hayır seninle değil kimseyle evlenmezdim olurdu.bende kesinlikle aynı şeyi düşündüğüm için çokta üzülmem bu cevap karşısında.

cevaplar çok güzel. kaydirigubbakcemile3
merak ettim,akşamı bekleyemedim. aradım,sordum.
- aşkım , müsait misin,birşey soracağım (yalnız olmadığını biliyorum)
- sor bakalım
- bir daha dünyaya gelsen yine benimle evlenir miydin?
- Allah Allah (güldü,yine nerden buldu böyle soruları diye düşünmüştür), tabii ki ,
dedi.
:sm_cool: pek bi sevindirik oldum Şeniz

Back
X