Eşiniz tekrar dünyaya gelse yine sizinle evlenir miydi? Ne dersiniz?

Eşim tekrar dünyaya geldiğinde onunla tanışsaydık muhtemelen benimle evlenmek isterdi... Ama o zaman, bu günleri bilecek olsa sanmıyorum evleneceğini.
Huysuz, aksi ve zaptedilmesi zor bir kadını kim isterki...Tekrar benimle evlenmek istemese asla kızmam ona. Keyfi bilir..:dilcikar:

canım koçişime sordum ve cevabı aynen yazıyorum
"TABİKİ BEBEĞİM,1000 DEFADA GELSEM ARAR YİNE SENI BULURDUM..........." oyyy yerim ben onu.kesınlıkle bende aynı fıkırdeyım kac yüz defada dünyaya gelsem yıne askımı bulur onunla ömrümü gecirmek isterdım...........

valla bunu bana bir kackez söyledi bu dünyaya bin kere gelsem yine seninle olurdum der bide bin kalbim olsa binide senindir
tabiki ben onun yalancisiyim artik gercekmi söylüyor bilmem

Ben bunu hep sorarım eşime acaba değişik bir cevap verirmi diye her dafasında seninle evlenirim aşkım der:asigim:
Eşime inanırım çünkü biz evlendiğimizde arkadaşları olsun yakınları olsun herkez çok şaşırmışdı çünkü ben asla evlenmem diye iddalaşırmış herkezle:roflol: sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
Cevabı biliyordum :utangac: Güldü "seni seviyorum cano" dedi "yine seninle evlenirdim" dedi :utangac::asigim: Bu soruyu sormam bile hoşuna gitti :jeyyar: Sağolasın canım :lepi:

acaba eşlerimiz tekrar dünyaya gelse yine bizle evlenmek istermiydi??
vallahi şimdi sordum eşime işte size cevap...
benimle çok mutluymuş ama tekrar dünyaya gelsem kesinlikle bekar kalırdım diyor...
tabi ben şoktayım şuan,çünkü hiç beklemdiğim bir cevap aldım...kötükedihüso
peki sizin eşiniz ne der sizce??? haydi buyrun bayanlar....

sevgiler...

üzülme canım garanti bizimkilerde öyle der kanımca
çünkü yıllar önçesi ben demeden kendisi dile getirdi zaten
erkek aklı işte :jeyyar:

üzülme canım garanti bizimkilerde öyle der kanımca
çünkü yıllar önçesi ben demeden kendisi dile getirdi zaten
erkek aklı işte :jeyyar:

şoku atlattım ama en azından deli gibi sevdiğini söyleyen ama hiçkimseyle evlenmezdim diye dürüst davrandığı için sonradan teşekkür ettim ve benim de fikrimin değişmesine neden oldu kendileri....onun için üzülmüyorum artık...gamyoncuiremsu

şoku atlattım ama en azından deli gibi sevdiğini söyleyen ama hiçkimseyle evlenmezdim diye dürüst davrandığı için sonradan teşekkür ettim ve benim de fikrimin değişmesine neden oldu kendileri....onun için üzülmüyorum artık...gamyoncuiremsu

değmez çünkü hiç birşeye bizleri üzmekle kalıyorlarkötükedihüso

ben eşime akşam sordum tabiki snimle evlenirdin canım dedi seninle evlendiğim için çok şanslıyım:sm_cool: benim cevabımda ama ben seninle evlenmezdim sırnaşık şey evlenirmiydim acaba bi düşüneyim:uhm:

kesinlikle hayır!
ne ben onunla evlenirdim.
ne de o benimle evlenirdi.

eşimle biraz önce telefonda görüştük...
eşime sordum tekrar dünyaya gelsen yine benimle evlenir miydin dedim?
evet evlenirdim dedi...dünyanın bir ucunda da olsan,teninin kokusundan seni arar, bulurdum dedi...
çok mutlu oldum
:asigim:

bende merakettim akşam sordum eşime:
oda kesinlikle seninle evlenirdim dedi
bende onunla evlenirdim...:asigim::asigim:

dün tekrar sordun ...... o güne gitsek tekrar evlenirmiydin benimle dedim YES dedi ciddi soruyorum dedim. YES DEDİKYA dedi Allahım bu erkekler hepmi böyle :1shok:yoksa benimkimi sevdini bile beşima vurup söyliycek galibalaelaelaelaelae

ben bu soruyu daha önce sormuştum...
-tabiki yine seninle evlenirim zaten ben 30 yaşıma kadar senin büyümeni bekledim- diyo....(aramızda 12 yaş var da)
aslında evlenmem desede pek üzülmezdim çünkü ben olsam evlenmem onunla tekrar.........

sanmıyorum tekrar benimle evlenmek isteyeceğini.biraz dırdırcıyım da.ama sorsam "tabi ki seninle evlenmek isterim gulum,o ne şekil soru" diyecek.
bazen ben bile kendimden bunalıyorum -tatlicadiarzu-

Back
X