Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşiniz tekrar dünyaya gelse yine sizinle evlenir miydi? Ne dersiniz?
valla kizlar ben olsam yine kocisimle evlenirdim. ve o olsa eminim yine benimle evlenirdi. garibanim zaten senelerce beni beklemis kaydirigubbakcemile3 yine olsa yinede benimle evlenirdihihoyyyt seyyyy sanirsamm galibaaaaŞeniz
ben eşime sordum şimdı bu soruyu o da bana ne dedi: seni heryerde bulurum ve aynen kaçırıp evlenirdim dedi,sen istese yada istemesende,kaydirigubbakcemile
Sanmıyorum , kesinlikle evlenmeyeceğini düşünüyorum.
Çünkü ,yanlış zamanda karşılaştığı başka birisiyle evlenmek isteyeceğini biliyorum.
Bir bayanın eşi için bunları bilmesi ne kadar kötü değil mi?
Gerçekten vereceği cevabı merak edip sordum.Şaka yapmasın diye uygun bir zamanda sordum:jeyyar:
Evlenirdim tabi dedi.Peki daha erken daha mı geç dedim.Daha erken evlenirdim dedi.Birkaç gündür ona biraz gıcığım ama ben kocacığımı seviyorum......delikafadulden
Bu şekilde hiç sormadım ama bana karsı tavrı ve yaklasımlarına bakarak herhalde evet diyebilirim.Ama kendi adıma tekrar dünyaya gelsem kesinlikle eşimle evlenmek isterdim :asigim: :asigim:
şimdi aradım sordum cevap :
hayır dedi bi kahkaha attı yine mi kk dan buldun bu soruyu dedi sırnaşık şey
eve geleyimde ben sana iyi bi cvp veririm dedi :) ne demek istidiki acaba ? :uhm:
Hiç sanmıyorum beni bir daha başına bela etceğinikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Zaten sütten ağzı yanmış,sanırım kimseylede evlenmez bekar gezerdikaydirigubbakcemile3
Evdeki huzura, mutluluğa ve bana olan davranışlarına baklırsa evlwenirdi.. Hatta şimdi sordum evlenirdim tabiki ama bana böyle bir melek vermen şartıyla dedi.. :) kızım olursa
ben de sordum hatta aşkım eğer dünyaya yeniden gelseydin dedim;"kesinlikle sennn"dedi tam olarak soramadım bile:sm_cool: sonra abartarak peki öünce dedim huriler mi ben mi??" elbette sen "dedi veeeeeeeee "huri bile olsa senden başka hiç bir kula bu gözle bakamam ben, sen benim ömrümsün" dedi