Eşiniz tekrar dünyaya gelse yine sizinle evlenir miydi? Ne dersiniz?

arkadaşlar ben eve gelince kocamı dövücem galiba :oklava: benimki her sorduğumda asla seninle velnemezdim der ve ekler ' bulamadım şöyle bişeyden anlamayan her söylenene he he diyen bir hatun azcık kafan çalışmasa nolurdu? ben bu akşam geç gelicem veya arkadaşlarla takılıcam biraz dediğimde tamam kocacım diyen bir karım olsa ne olurdu' derrrrr ve bu adam sopayı yer

benim annemle babam bu konuyu hep konuşurlar ikiside evlenirdim diyo ama babam o zaman sen erkek ol ben kadın oluyum der sırnaşık şey

2. eşim kesinlikle evlenirdi ve beni aldatmazdı...

yaptıklarına çok pişman olduğu gibi geçen yıllar içinde pişmanlığı büyüdü...

tabiki yine beni seçerdi:asigim: daha önce sormuşluğum vardıda ne diye sormuşsam :icecream:

sormaya gerek duymadım evlensede evlenmesede sorun değil ama ben onla evlenmezdim
en güzeli bekarlık daha güzeli varmıı

valla aynen yazıyorum
bidaha değil bin defa daha olsa yine seninle evlenirdim canım kadınım dedi:asigim:

ben kesin eşimle evlenirdim ama onu bilmiorum sormuorum cünkü yok derse bilioki komaya girerim kaydirigubbakcemile3 ama evlenirdi diye düşünüyorum senle evlenmesem hayatta evlenmezdim dio hep tabi kandırıkçı değilse opuyorumnanaktan

az önce eşimi içerden çağırdım ne oldu canım diye yanıma geldi dedim söle bakalım bir daha bu dünyaya gelsen yine benimle evlenirmiydin dedim evet dedi yemin et dedim yemin len dedi sonra da ne oldu geçtimmi sınavdan diyor valla bilemedim ama evlenirdi herhalde ama ben bilemiyorum açıkçası kaydirigubbakcemile2

bence yine benle evlenirdi çünkü tanıştığımızdan beri hiç yanımdan ayrılmaz 10 sene oldu çok şükür hala sıkılmadık birbirimizden

yine evet diyorum opuyorumnanaktan

emin oldum

çünkü bugün evlilik yıldönümüm

bana söylediklerini duysaydınız:kedi::utangac:

evet doğru diyor derdinizyerimseniben

ısrar etmeyin dediklerini demem:olmaz:

Back
X