Eşiniz ve Hanım İş Arkadaşları

Aynı şekilde, olayı yönetemedi, kadını durduramadı beni bu noktaya getirdi, üzdüğü için suçlu
Ayrıca az önce eşimin telefonunu bi gizli numara aradı açtım ama ses vermedim,2 saniye durdu o da ses vermeden kapattı

Belki eşindir gizliden arayan...
Dünkü olaydan sonra sesini duymak istemiş ama gururundan aramamış olabilir..
Teli gizliye kapattırın...

herkes gerekeni söylemiş zaten ben yine geç kalmışım. evliliğiniz daha çok yeni henüz eşin, bir eşin ne olduğunu idrak edememiş olabilir. bilmeyerek bir hata yapıyor olabilir. ama onunla empati kurarak ( bir arkadaş söylemişti aynı durumun tersi olsa ne yapardın diye sor ) bu konuyu enine boyuna konuşmalısın eşinle. sonuçta evlilik bir kaledir iki tarafın da bunu koruması lazım. eşinle bunları paylaş. o kadınla muhatap bile olma. kadın milletine güven olmaz. bu devirde o tür kadınlar için evli bekar farketmiyor.
işyerinde arkadaş olabilir tabi ki ama herşeyin bir sınırı olmalı!

hamurun da dediği gibi günümüz kadınları evli erkeklere daha bir düşkün nedense.çok yeni evliymişsiniz atlatacağınıza eminim.şimdi kadına burda küfür edesim geldi ama yasak edemiyorum.ama içimden saydırdıgıma emin olabilirsin.

peki o kadın kaç yaşlarında çocugu falan yok anlaşılan zaten davranışlarına bakılırsa da kendi kocasını da gözden çıkarmış insan korkar ya kocam duyarsa görürse diye.

senin muhatabın eşin kadını aramayı düşünmekten vazgeç artık

Son düzenleme:
canım sen bence ne yap biliyormusun.bir tane arkadaşınla konuş.her akşam belli saatte seni arasın konusun dertleşin aynı eşinin yaptığı gibi.sorarsa da ,'' bi arkadaş sende yok ya bende de var ama seninle aramızda problem olur huzurumuz kaçar sen kızarsın düşüncesiyle arkadaşlarıma cevap vermiyordum.ama gördümki senin için problem teşkil edecek bir durum yok ortada ki her akşam bana ayıracağın vakti arkadaşlarına ayırabiliyorsun.e o zman sorun yoksa benimde senden çekinmeme ve arkadaşlarımı atlatmama gerek yok '' de bakalım ne diyecek.

canım sen bence ne yap biliyormusun.bir tane arkadaşınla konuş.her akşam belli saatte seni arasın konusun dertleşin aynı eşinin yaptığı gibi.sorarsa da ,'' bi arkadaş sende yok ya bende de var ama seninle aramızda problem olur huzurumuz kaçar sen kızarsın düşüncesiyle arkadaşlarıma cevap vermiyordum.ama gördümki senin için problem teşkil edecek bir durum yok ortada ki her akşam bana ayıracağın vakti arkadaşlarına ayırabiliyorsun.e o zman sorun yoksa benimde senden çekinmeme ve arkadaşlarımı atlatmama gerek yok '' de bakalım ne diyecek.

ben seni anladım. normal değil zaten. bizim iş yerindede bazısı gelip anlatıp gidiyor. ama telefonda anlatmalarına izin verilemez. karşı cinse. o konuda haklısın. senin yerinde olsam eşime kayardım. sen zaten gerekeni yapmışsın. kısasa kısas yapsam ne olacka diye sor bakalım ne dicek

Semacım 10 dk bır msj atılıyor bılıyorsun burdan soruna cvp vereyım . Aynı iş yerındeler . telefonla gorusmuyorlar ama bız baska bır hat aldıgını ve ordan gorustugunu dusunuyoruz . bundan sonra gorusse nolur gorusmese nolur . huzursuzluk gırdı eve .

hersey okey.. Ama aksamları ailesı olan ve günboyu zaten gördügü adamı ,kendı esiyle olan sıkıntısını paylasmak için araması yanlıs..bunu tasvip etmedım.mevzu i$ olsa,'tamam' diyecegım ,aranır.. Ama laga luga yapmaya ne hacet aksam aksam,yenı yetme gençler gıbı

bak ben aynı şeyi yaptım işe yaradı.konu farklıydı ama kısaca anlatayım.
eşim ben olayım olmayayım butun kızlara kadınlara çekinmeden bakar yanımda.bana bile gösterir.bende bu duruma çok sinirlenirim her seferinde tepkimi gösteririm ama oda bana kızar ne var bunda acmasınlar bende bakmayayım der.hem sana gösteriyorum ben der.
bende bir gün dedimki ben elin adamlarına baksam hosuna gidermi.banane bak tuhaf bişey görürsen bak ne var bunda dedi.bakmayacağımı biliyor tabi.
bende ne yaptım biliyormusun.bi cafe ye oturmaya gitmiştik.cafede de gözüme bir çocuk kestirdim karşı masa da oturan ona diktim.sonra yan masaya sonra yoldan gecenlere gördüm bütün yakışıklı çocuklara baktım.eşimde farketsin diye ugrastım acıkcası.zor tuttu kendini bişey dememek için sonra yoldan bi genc geciyordu aşkım çocuga bak ne kadar güzel yuzu var bide yanındaki kıza bak dedim.annaammm bi delirdi ne diyon sen be dedi elin adamlarına geldiğimizden beri gözün durmadı dedi.bende ne kızıyon be dedim sen elin karısına kızına bakarken iimiydi deidm.hani bunda bişey yoktu bana kızıyordum ya dedim.egerki bi daha bende seni göreyim dedim o zaman ipler kopar haberin olsun dedim.1 hafta konusmadı benle ama sonra geldi benden özür diledi haklıydın dedi.ayrıca o adamlara da beni farkettirmek için bilerek baktın anlamamadım sanma dedi.bende anladın ama gene de dayanamadın kızdın dedim.

bence misilleme yapmamalısın.seninde aynı davranışla karşılık vermen işleri yoluna koymaktansa daha da bozar.bence sakin olmak lazım ve işleri düzeltmeye çalışmak lazımdır.

Kızlar kızlar
Eşim aradı akşam yemeğe çıkalım canım biraz konuşalım dedi:)
Ben de tamam dedim kırgınca ama atlamadım yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…