- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
Kızlar kızlar
Eşim aradı akşam yemeğe çıkalım canım biraz konuşalım dedi:)
Ben de tamam dedim kırgınca ama atlamadım yani:)
Süper haber.
Umarım yemekte bu sorun çözülür....
harika birşey bu demekki seni kaybetmek istemiyor bu çok güzel bir adım :) çok ama çok sevindim.sesi nasıldı tirip atmadı dimi
bence vaktin varsa bir fön çektir güzel giyin makyajda yap :)
Kızlar kızlar
Eşim aradı akşam yemeğe çıkalım canım biraz konuşalım dedi:)
Ben de tamam dedim kırgınca ama atlamadım yani:)
hah şöyle enişte adam olsun akıllı olsun elindeki gül gibi eşini elin şırfıntılarına değişmesin benim de burada asabımı bozmasın
sema sen normal seviyeli ol başta hemen sazan olma kırıldığını tatlı tonda tavırlarınla hissettir canım
fazla naz et demiyorum ama şunu da bilsin ben ne yaparsam yapayım bu kadının hemen gönlünü bir yemekle vs nasılsa ederim hissine de kapılmasına izin verme
çok net olarak bu işin her evli ailesine yuvasına sahip çıkan bir bireyin kadın olsun erkek olsun farketmez göstereceği hatta göstermesi gereken normal bir tepki olduğunu uygun dille anlat .
aynı durumu sen ona yaşatsan o ne yapardı bunu ona sor lütfen ,empati kurmasını sağlamaya çalış canım.Allah yardımcın olsun canım./B]
süper!!yemekteki gelişmeleri yaz bize mutlakaa:)))
:)) aslında heyecan katmış sanırım biraz ilişkinize baksanıza ilk defa buluşacakmış gibi heyecanlanmışsın
Aynen öyle oldu canım, acaba nolacak
Aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyo mesela o kadını da getirirmiş hadi öpüşün barışın dermişben de dalarmışım ikisine birden
sen de dersin bayanın eşi de gelsin de sizin ikinizi bir güzel öpsünnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aynen öyle oldu canım, acaba nolacak
Aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyo mesela o kadını da getirirmiş hadi öpüşün barışın dermişben de dalarmışım ikisine birden
yok canım daha neler, bence eşiniz yaptığı çocukluğun farkına vardı.. ama ucuza kurtulmasın burda seni takip eden destekçi kadın arkadaşlarınında intikamını alll!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?