eşiniz veya sevgiliniz babanıza benziyor mu???

bende de babama benzer olsun diye bi takıntı hiç olmadı yani hiç düşünmedim bile.ama sevdiğim biri vardı.bir gün onun babama ne kadar benzediğini farkettim.o gün benim için freudun tezi gerçek oldu işte.aslında bilinçaltımda hep babama benzeyen birini arıyormuşum.ben babamı çok severim.Allah uzun hayırlı ömürler nasip etsin.

tip olarak benziyolar,burunları özellikle:) ikisi de koyu fenerli,ikisi de çok mantıkçı,her olaya mantık çerçevesinden bakıyorlar.

hiiiiçç benzemiyorlar.eşim çok tez canlı sabırsız telaşlıdır.babam tam tersi çok sakin,sabırlı birini kıracam diye aklı çıkar

Babama kimsenin benzeyeceğini düşünmüyorum.
Herkesin dediğine göre o tam anlamıyla 4/4lük bi adammış ve herkesden çok farklıymış..
Ama malasef böylelerin hayatları çok kısa anlaşılan...

hayır benzemiyor.özellikle benzemeyen birini seçtim.asla benzemesini istemezdim zaten.
yoksa durmadan aldatan bir adam olurdu.
daha şevkatli,daha olgun bir kocam var.başça da yaşça da yerimseniben

bazen babamı görüyo gibi oluyorum yanımda okadar benziyo yani bunu eşimde kabul ediyo sen çok şanslısın diyo :) evet öyleyim mükemmel bir babam vardı Allahta bana onun karkterinde bir eş nasip etti şükür :)

canım Allah sana sevdiklerine upuzun sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah..

babamla alakası yok zaten ben benzemesini de hiç istemezdim.babamın sevmediğim üstüne nefret ettiğim dolu huyu var.iyi ki de benzemiyor.

hayır benzemiyor benzesinde istemezdim..
babamı çok seviyorum onun gibi bir babam olduğu için hep şanslı hissetmişimdir kendimi .. Annemi de çok sever bunu biliyorum değerde verir ama yanlızken.. başkaları varken anneme davranışları beni sinir ediyor :) bana öyle davranan bi eşim olsun istemezdim olmadıda Allahtan :)

eski sevgilim huy olarak benziyordu... burçları da aynıydı... bunu farkettiğimde teze uygun olarak onunla bir hayat geçiririz sanmıştım... ama yanılmışım...

hoş şimdi de babamın bazı huylarına çok sinir oluyorum... aman diyorum kurtulmuşum demek ki yaşlılığında hiç çekemeyecekmişim :)

annem her zaman kızım baban gibi bir insanın karşına çıkması çok zor bak bu işlerin zor yanları çok,biraz sabırlı olmayı öğrenmen lazım derdi.çünkü babam gerçekten çok çok iyi bir baba olduğu kadar da çok iyi bir eştir.sabırlıdır dürüsttür dirençlidir inançlıdır gibi gibi..
Rabbime binlerce kez şükürler olsun erkek arkadaşımın her tavrında babamı görüyorum ve tekrar tekrar şükrediyorum ve bu beni ilerisi için çok rahatlatıyor babamla hiçbir sorun yaşayacaklarını zannetmiyorum.İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin bize de hayırlı sonlar nasip etsin.

fızıksel olarak benzemıyor ama huy olarak aynı babam MAALESEF..
babamla anlaşamazdım hala anlaşamam.. eşim içinde kocadır çekioss iste demem gerek
konuna bi yorumda ben yapem didim tatlım.opuom

huyları babamla o kadar benzer ki...annem bile diyor sana babanı hiç aratmayacak diye...zamanında evlenmeden önce annemler meslek değiştirmesinde ısrar etmese babam da sözlümün şuan yaptığı meslekte çalışıyormuş..aralarındaki tek fark babam 1944lü sevgilim 1979lu o yani:) offf offf keşke babam damadını görebilseydi..hemen benimserdi vallahi(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…