eşiniz veya sevgiliniz babanıza benziyor mu???

benzeyen yönleri var ama farklılıkları daha çok
en büyük farklarıysa babamın sakin eşimin sinirli olması

hayır tabiki
canım babama kimseler benzeyemez, allahım eksik etmesin onu a.s.

o kadar benzeyen yönleri varki bazen bi davranışında yada bi olaya bakış açısında verdiği tepkide babamı görür gibiyim Allah babacıgımın mekanını cennet etsin eşimide başımdan eksik etmesin çok memnunum bu benzerliklerden ben çok şükür

benim eşim de babama benziyor bu kadar olur yani ama babamın bazı sevmediğim huyları var allahtan onlar benzemiyor allah tan yani :roflol::roflol:

kesinlikle benziyor..
hem fiziksel olarak (zayıf, uzun boylu, )
hem karakter olarak ( çoook esprili, çok alıngan, az sorumluluk sahibi )
ikisi de beni çok seviyor :))
ben de ikisini çok seviyorum...

aman keşke benzeseydi ya, babam çok uysaldır gelcekteki müstakbel eşim biraz huysuzdur .kaydirigubbakcemile3 olsun babamı da çok seviyorum onu da, ama amcamı da çok seviyorum oda benım babam gibi :hulya:

aman ALLAH korusun babam gibi olsaydı bidakka durmazdım yanında .huyları babamın tam tersi oyuden çok sewiyorum askımı.babamın bize yaptığını düşman yapmaz.oyuzden ço sükür .hiç bizaman ne sewdim nede kahramanım oldu babam. iiki askım ona benzemiyo ya da kardeşlerim .çok şükür yaaaa

Bazi huylari cok benzer.Hatta ben bazen derim kaynatasinin oglu diye.
Esim de mesela babam gibi kimsenin hakkinda kötü düsünmez,cok saftir.Hemen kandirilabilir.Insanlara cok güvenir.Sonra ayni babam gibi calisir cok caliskandir ama hala bir yerlere gelememisizdir.Vs.......

benim eşiminde pimpirikliği babama benzer herşeyi araştırır ii ce sorar
birde babaam gibi ailesine çok düşkündür
allahtna iyi huylarından kapmış zira babam yumuşak olduğu kadar çok da sinirlidir
eşiminse sanki sinirleri alınmıştır sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…