eşiniz veya sevgiliniz babanıza benziyor mu???

Valla şuan sevgilimle babamın uzaktan yakından ilgisi yok ..
Babacığım kendi halinde ,hiçbirşeyi doğru düzgün sorgulamayan bir adamdır ..opuyorumnanaktan
Ama sevgilim aksi yönde hareket eder ..:1closedeyes:
Eğer iler de allah izin verirde evlenirsek,babam gibi diyemeyeceğim sevgilim için

allah korusun!!!!
zerre kadar benzediğini hissetsem şu dakika saniye bile düşünmeden boşarım onu

aynı ha babam ha eşim boy pos huy herşey aynı benim babam idael bir eştir bugüne kadar annemi bir defa dahi kırmadı eşiminde ona benzemesi çok mutlu ediyor beni

benim kocisim dünya tatlısıııııııııııııııııııı
babamıda çok seviyorummm
ama yinede benzemiolar :ecrin_bebek:

keşke benzeseydi

babam gibi bi eşim olsun çok isterdim
babam kadar duygusal, babam kadar romantik , babam kadar annemi mutlu etmeyi seven, babam kadar gezmeyi tozmayı seven, babam kadar anneme düşkün, babam kadar anneme her konuda yardımcı, babam kadar anneme asla laf söylettirmeyen biri olmasını isterdim

eşimi de babacığımı da Allah başımdan eksik etmesin ama bazen aklımdan geçmiyor değil
babamda gördüğüm bazı şeyleri eşimde de görmeyi arzu ederdim ama ikisi de bambaşka insanlar

küçükken babamın yaptıklarından ben bile etkilenirdim
yurtdışında görevde olsa bile hiç bir özel gününü atlamazdı anneciğime oradan çiçekler mektuplar hediyeler gönderirdi, evlilik yıldönümlerinde annemi yemeğe götürürdü, zaman zaman kardeşim ve ben de yanlarında olurduk
yemeği yedikten sonra sürpriz bir şey gelebilirdi her an, örneğin hesap getirir gibi gelen garson gümüş rengi kapaklı yuvarlak servisin içinde kalp şeklinde bir pasta getirebilirdi

ya da babam sadece ve sadece içinden geldiği için eve gelirken anneme çiçekler alıp gelebilirdi
ya daa babam çocuklar gibi heyecanlı ve aşk dolu yüreğiyle anneciğime hediyesini uzatıp muzur bakışlarıyla annemin ne tepki vereceğini beklerdi vs vs
anneciğimi de babacığımı da kocamı da Allah başımdan eksik etmesin, Rabbim herkese de babam gibi bir eş nasip etsin :Saruboceq:

Son düzenleme:

canım Allah babana uzun ömürler versin inş.. ama kriterleri baya bi yükseltmiş ya..kaydirigubbakcemile3 benim kendi babam bunların zerresini bile yapmazdı. eşim büyük bir kısmını yapıyor ama anlattığın kadar değil. kaydirigubbakcemile3 o zaman tüm kadınlar adına babana kocaman bir alkış gönderiyorum alkisalkisalkis

Evet canım babamın çıtası ortalamanın üzerinde duygusallık romantiklik konusunda kaydirigubbakcemile3
Allahım herkese böyle bir eş nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Son düzenleme:
kesinlikle evet. elleri ayakları benziyor fiziksel olarak
benzeyen huyları da var, ben hep ona aynı babam gıbısın diye sitem ederim bazen. o da annem gibi davranıyosun der.

kesinlikle evet. elleri ayakları benziyor fiziksel olarak
benzeyen huyları da var, ben hep ona aynı babam gıbısın diye sitem ederim bazen. o da annem gibi davranıyosun der.

aaa bide öle bi topik açmak lazım o zaman. kayınvalidenize benziyor musunuz diyekaydirigubbakcemile3 işin içine kaynana faktörü girince kaç kişi evet ben benziyorum der merak ediyorum şimdi açıyorum o konuyu kaydirigubbakcemile3

bazi laflari tepkileri birebir.. ama ben benzemesini pek istemem acikcasi..

Ne hayranlığından bahsediyorsunuz.Allahım sen koru,sen esirge.Sevdiğim adam babama benzemiyor buna eminim.Değil sevdiğim adam,babama benzeyen 1 kişi daha tanımam bu dünyada umarım.

Bazı huyları kesinlikle benziyor.Bir laf duymuştum kız babasına benzer eş seçermiş ne alaka derdim.Küçükken babam gibi yakışıklı kocam olsun derdim.Galiba eksik dua etmişim tipi babama hiçç benzemiyor( ama eşimde çok yakışıklı)ama babamın kızdığım bazı huyları eşimde var.Mesela benim kızdığım birşeyde onun sessiz,sakin olması vs.

anneme hep babam gibi erkeği bulamayız ne şanslı hatunmuşun derdim
allah gönlüme göre verdi.hem huy hemde fizik olarak babama benzer ona baktığım zaman babamı görüyorum sanki

Aksine kesinlikle benzemesin diye endişe ediyorum, suan ıcın benzerlık yok ama yıllar ne gosterır bılınmez.
Kabugunu begenmemek degıl bu, ama herkesın anlasabılecegı ınsan lazım, babam gıbısı cok zor..

benim eşimin bazı huyları da benziyor babama.bende derim babama benziyosun diyekaydirigubbakcemile3

ahyır tip olarak benzemiyo huy olarakta pek fazla benzemiyor ama zaman ne getirir bilinmez ama bir huyu var o tıpa tıp aynısı herkesi kendi gibi biliyor ve hemen inanıyo ben uyarsamda dinlemiyor kaçıncıya aynı şeyi yaşıyoruz bilmiyorum babamdan alışkın olduğum için her dediğimde çıkıyor

canımm toppiğni yeni gördüm benim eşim az benziyo iyiki bnzemiyo çekemezdim yoksaboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…