keşke benzeseydi
babam gibi bi eşim olsun çok isterdim
babam kadar duygusal, babam kadar romantik, babam kadar annemi mutlu etmeyi seven, babam kadar gezmeyi tozmayı seven, babam kadar anneme düşkün, babam kadar anneme her konuda yardımcı, babam kadar anneme asla laf söylettirmeyen biri olmasını isterdim
eşimi de babacığımı da Allah başımdan eksik etmesin ama bazen aklımdan geçmiyor değil
babamda gördüğüm bazı şeyleri eşimde de görmeyi arzu ederdim ama ikisi de bambaşka insanlar
küçükken babamın yaptıklarından ben bile etkilenirdim
yurtdışında görevde olsa bile hiç bir özel gününü atlamazdı anneciğime oradan çiçekler mektuplar hediyeler gönderirdi, evlilik yıldönümlerinde annemi yemeğe götürürdü, zaman zaman kardeşim ve ben de yanlarında olurduk
yemeği yedikten sonra sürpriz bir şey gelebilirdi her an, örneğin hesap getirir gibi gelen garson gümüş rengi kapaklı yuvarlak servisin içinde kalp şeklinde bir pasta getirebilirdi
ya da babam sadece ve sadece içinden geldiği için eve gelirken anneme çiçekler alıp gelebilirdi
ya daa babam çocuklar gibi heyecanlı ve aşk dolu yüreğiyle anneciğime hediyesini uzatıp muzur bakışlarıyla annemin ne tepki vereceğini beklerdi vs vs
anneciğimi de babacığımı da kocamı da Allah başımdan eksik etmesin, Rabbim herkese de babam gibi bir eş nasip etsin :Saruboceq:
canım Allah babana uzun ömürler versin inş.. ama kriterleri baya bi yükseltmiş ya..kaydirigubbakcemile3 benim kendi babam bunların zerresini bile yapmazdı. eşim büyük bir kısmını yapıyor ama anlattığın kadar değil. kaydirigubbakcemile3 o zaman tüm kadınlar adına babana kocaman bir alkış gönderiyorum alkisalkisalkis
kesinlikle evet. elleri ayakları benziyor fiziksel olarak
benzeyen huyları da var, ben hep ona aynı babam gıbısın diye sitem ederim bazen. o da annem gibi davranıyosun der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?