- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bingoanmayalım adını uğraşamayız valla
![]()
NEdenBen kocacım demeye çok heves edıyorum ama söylemeye utanıyorum yaaaaaa
Ben kocacım demeye çok heves edıyorum ama söylemeye utanıyorum yaaaaaa
Kocacım kelimesi de bana başka şeyler anımsatıyor nedense çok türk filmi izlemişim sanırım.Ben kocacım demeye çok heves edıyorum ama söylemeye utanıyorum yaaaaaa
Pirenses sendiromu'ndan müzdarip bence o hatuncuk.Ben öyle insanlarda kisilik bolunmesi oldugunu aslinda bütün her seyi kendilerinin yaptigini dusunuyorum. O telefon mesajlarinda falan mesela. neyse banim yeni kalkti..![]()
Kocacım kelimesi de bana başka şeyler anımsatıyor nedense çok türk filmi izlemişim sanırım.
Pirenses sendiromu'ndan müzdarip bence o hatuncuk.
Merak ettim bi bakayım dedimbingoanmayalım adını uğraşamayız valla
![]()
Coklu alıntı yapamıyorum..sana hıtaben yazım bılgece:))Ahahah niye utaniyorsun ya?
Coklu alıntı yapamıyorum..sana hıtaben yazım bılgece:))
Ya ben sevgı sozcuklerınde cesıt yapamıyorum..
Zaten öyle cılvelı bı tıp olmadıgımdan agzımdan kolay kolay çıkmıyor..
Kocacım bana çok cılvelı gelıyor..
Ben şuan kocama,askım bıtanem sevgılım kocacım hıcbırını dıyemem..komık gelır
Sadece hayatım dıyorum onuda evlılıgımızın basında agzıma alıstırdı..yoksa oda tuhaf gelıyordu:)))
safir kim
açıklayın yoksa kiblerim,ofiş RUHUM başına kakıç yaparım bak
kocacım güzelde bana da başka şeyker anımsatıyo
Hayatimda yapip da pisman oldugum tek şey diye bilirim. Lanetli gibi. Nerden yorum yaptim onun konusuna anlamadim. Bi türlü kurtulamadim.
Ayrica ben kocam "Mahmuttt iiiii" demeyi cok isterdim eger adi Mahmut olsaydi hahahaj
![]()
.safir kim
Bakmanızı tavsiye etmemsafir kim
Kanıt isteriiizz...Millet dedigim cikti hahaha kendisi yazmis. Beyazla yazilanlar kocasinin mesajlari sözde ama yesili de karıştırmis hahahah
Kanıt isteriiizz...